Sarhoşken yaptığım hata..

Arkadaşınızın kuzeni ne oldu ? Onu çok beğenmiş adım atmak istemiştiniz :)
Yoksa sarhoşken yararlanmak isteyen çocuk o muydu ?

Ben hemşirelik kariyerimi neredeyse kadın doğum bölümünde geçirdim ama çocuktan sonra ara verdim, değişti mi bilmiyorum isteğe bağlı adli vaka dışında kişi kendisinin bakire olup olmadığını öğrenebilir
Doğrudur belki bana öylesi denk geldi 🤷🏽‍♀️

Çocuk sarhoş değil, sen zilzurnasin.
O zaman senin sarhoşluğundan yararlanmis yani, bu ayıp bir şey. Bence çocukla bir daha asla iletişim kurma bile. Birliktelik de yasanmamiştir heralde, yaşansa kıyafetlerinden vs de anlardin
Eteğim lekelenmişti zaten ben sildim ama gitmedi vs. dedi. Eteğine doğru bile boşalmadım damladı sadece sürtünme var tarzı bir şey söyledi. Petrol ofisine gittik ıslak mendil aldık evin konumuna bakıyorduk falan ben az ve kısa an an hatırlıyorum zaten ondan dolayı çok endişelendim. Böbrek hastası olduğu için alkol alamıyormuş üzgünmüş falan ama tekrar dönmedim asla.

Arkadaşınızın kuzeni ne oldu ? Onu çok beğenmiş adım atmak istemiştiniz :)
Yoksa sarhoşken yararlanmak isteyen çocuk o muydu ?
Hahah o iş kaldı ya :) Hayır değildi. Ayrıca kimse benden faydalanmaya çalışmadı evet olan şey doğru değildi ama ben zaten baş başa kalmak için bindim arabaya. Sonrasında zihnim bulanık olduğu için endişelendim bu kadar.

Hahah o iş kaldı ya :) Hayır değildi. Ayrıca kimse benden faydalanmaya çalışmadı evet olan şey doğru değildi ama ben zaten baş başa kalmak için bindim arabaya. Sonrasında zihnim bulanık olduğu için endişelendim bu kadar.
E o zaman neden endişe edip korkuyorsun yararlanmak istemediğine eminsen

Gerçi doğru az çok bir kanama hemen hemen her kadında oluyor ve ertesi günde devam ediyor leke leke en basiti özel bölgesinde bi hassasiyet ağrı olurdu diye düşünüyorum
Hayır olmuyor, fizyolojik bir sıkıntı yoksa ve kadın kendini hiç sıkmaz, kaslarını kasmazsa ne ağrı oluyor ne kan. Bunu benim okuduğum tüm doktorlar söylüyor ve benim kişisel deneyimim de bu yönde.
Yani konu sahibi sarhoşluğun verdiği rahatlıkla pekala bir şey yaşamış ama kan gelmemiş olabilir

Kimse kusura bakmasın ama yazdıklarım tamamen beni bağlar.
Bu postu gayri ciddi açılmış bir konu başlığı olarak gördüm.
Samimiyet ve ciddiyetten uzak ve tamamen gelecek cevaplarla kendini tatmin eden , belki de tebessümle karşılayan bir profil var karşımda. nedenini bilmiyorum ancak öyle hissettim.

İnsan ne kadar içerse içsin bu kadar vurdumduymaz olamaz.
Fazla detaya girmeyeceğim.
Fazla mizahsen buldum.

Kimse kusura bakmasın ama yazdıklarım tamamen beni bağlar.
Bu postu gayri ciddi açılmış bir konu başlığı olarak gördüm.
Samimiyet ve ciddiyetten uzak ve tamamen gelecek cevaplarla kendini tatmin eden , belki de tebessümle karşılayan bir profil var karşımda. nedenini bilmiyorum ancak öyle hissettim.

İnsan ne kadar içerse içsin bu kadar vurdumduymaz olamaz.
Fazla detaya girmeyeceğim.
Fazla mizahsen buldum.
Elbette siz nasıl arzu ederseniz öyle düşünün bir şey ispatlama çabam ve zorunluluğum yok. Ben hiçbir şey hatırlamıyorum demedim zaten aşırı ayrıntıya girerek anlatmayı da doğru bulmuyorum. Ben bu konuyla ilgili ne yapacağıma karar verdim zaten sağ olsunlar yardımcı oldular.

Bu faydalanmak işte? Kendinde bile olmayan sarhoş bir kadınla cinsel ilişki ya da benzeri bir şey yaşamak tam olarak faydalanmak
Haklısınız ama olan oldu yani ne yapabilirim benim kendimi korumam gerekirdi onun yaptığı devasa bir yanlış ama arkadaşlarımla dönebilirdim. Sadece bütün bunları tamamen unutmak hiç olmamış gibi yaşamak istiyorum

Haklısınız ama olan oldu yani ne yapabilirim benim kendimi korumam gerekirdi onun yaptığı devasa bir yanlış ama arkadaşlarımla dönebilirdim. Sadece bütün bunları tamamen unutmak hiç olmamış gibi yaşamak istiyorum
Tabi ki hata iki taraflı, ama faydalanmak istemedi dediğiniz için yazdım. Bundan sonrasında daha dikkatli olursunuz

Açtığınız konular ve hayat tarzınız birbiriyle çok çelişkili. Bir konuda görücü usulü biriyle tanışıyosunuz, bir kere görüştüğünüz kişi için kız isteme muhabbeti yapıyosunuz. Doğuda gelenekselcilik var o yüzden böyleyiz diyosunuz. Başka konuda gece kulübünde sarhoş olana kadar içip arabada ilk kez gördüğünüz erkekle yakınlaşıyosunuz. Ne kadar alakasız konular

Kustunuz mu?
Ben alkolden hastanelik olmuşluğum var üni yıllarında ama hatırlıyorum.
Evet kustum 2 kez. Yani tamamen kendimi kaybetmedim ama kesit kesit gözümün önünde her şey tamamen hatırlamıyorum. Ayrıca içerken gerçekten o kadar çok olduğunu anlamadım. Biraz da karıştırınca saçma sapan bir şey oldu.

Evet kustum 2 kez. Yani tamamen kendimi kaybetmedim ama kesit kesit gözümün önünde her şey tamamen hatırlamıyorum. Ayrıca içerken gerçekten o kadar çok olduğunu anlamadım. Biraz da karıştırınca saçma sapan bir şey oldu.

Yani şeyden soruyorum. Bir şey olsa kesin hatırlardınız ya. Sex basit bir olay değil ki.

Açtığınız konular ve hayat tarzınız birbiriyle çok çelişkili. Bir konuda görücü usulü biriyle tanışıyosunuz. Bir kere görüştüğünüz kişi için isteme falan konuşuyosunuz. Doğuda gelenekselcilik var o yüzden böyleyiz diyosunuz. Başka konuda gece kulübünde sarhoş olana kadar içip arabada ilk kez gördüğünüz erkekle yakınlaşıyosunuz. Ne kadar alakasız konular
Hanımefendi o bana gelen bir teklifti ben buraya yazıp fikir aldım. Doğulu olan ben değilim teklifi getiren aile. B"en Çanakkaleliyim. Okulum bitmek üzere evlilik düşünebilirim. Bu olan şeyin de yaşam tarzımla bir ilgisi yok sürekli bayılana kadar içmiyorum. Akşam küçük bir davette olan bir şeydi.

Bakireligin bozulmus olsaydi çamasirinda leke olurdu ve ya vajina faln bilirdin yani. Eger zorlama olsaydi vajinada yanma gibi agri olurdu yani ilk kez iliski yasadiysanz anlarsnz.

X