- 14 Eylül 2023
- 57
- 18
- 24
-
- Konu Sahibi sutkopugu123
Sordum zaten birleşme olmadı sadece sürtünme dedi ama bilmiyorum güvenemiyorum. Ayrıca kasıklarımda çok hafif bir ağrı var ama reglim de yaklaşıyor ondan da olabilir.Direkt ilişkiye girip girmediğinizi sorsaydınız ya. Nasıl olduğunuzu sorması, sarhostun olmasa daha iyiydi vs demesi ilişkiye girmiş gibi konusmus
Arkadaşlar merhaba birkaç gün önce iki yakın kız arkadaşım eğlenmek için gece dışarı çağırdı beni. İkisininde erkek arkadaşları gelmişti birde yanlarında bir arkadaşlarını daha getirmişler. Saat ilerledikçe benim ayarım kaçtı biraz çocuk içmedi benimle ilgilendi vs. eve arabasıyla bıraktı beni ama arabada biraz fazla yakınlaştık. Ben ne olduğunu bir noktadan sonra net hatırlamıyorum. Ertesi gün bana yazdı nasıl olduğumu vs. sordu iyiyim dedim. Ben neler olduğunu konuşmaya başlamadan sen sarhoştun olmasa daha iyiydi falan dedi bende tam olarak ne olduğunu anlatmasını istedim ama inanılmaz üstü kapalı anlatıyor birleşme olmadı dedi olsa bende anlardım zaten diye düşünüyorum ama içime kurt düştü doktora gitmeli miyim?
Ay birazcık karım da ağrıyor ama psikolojik olabilir. Yani olsa vücudumdan hissetmem gerekir değil miDirekt ilişkiye girip girmediğinizi sorsaydınız ya. Nasıl olduğunuzu sorması, sarhostun olmasa daha iyiydi vs demesi ilişkiye girmiş gibi konusmus
Yani haklısınız dertsiz başıma iş açtım. Normalde bu kadar çok kaçırmam ama baya kötü oldum. Çocuk olmadı diyor ama tanımıyorum doğru düzgün güvenemiyorum.Bu bilerek hataya yol açmak.
İçince kendini kaybettiğini biliyosan ne diye o dereceye gelinceye kadar içiyorsun.
Hadi o olmasa başka birşey gelse başına.
Ya çocuk seninle birlikte olduysa sen farkında olmadan?
Votka içtim shot içerken pek anlamıyorsunuz ama sonradan yüzümü bile hissedemiyordum yaninasıl bu kadar sarhoş olabiliyorsunuz yahu bana da anlatın. Her şeyi unutmak pek mümkün gelmiyor bana.
Bakireyim daha önce kimseyle birlikte olmadım. Yani daha önce kimseyle doğru düzgün yakınlaşmadım bile. Doktora gitmem gerekir mi bilmiyorumBakire değilseniz doktor ilişkiye girip girmediğinizi anlamaz.
Yine bununla atlattığınıza şükredin, kendinizi kaybedecek kadar sarhoş olabiliyorsanız daha kötü şeyler de olabilirdi adamı hiç tanımıyorsunuz.
Sarhoştun keşke olmasaydı cümlesi bende cinsellik yaşandığı izlenimi yarattı
Bakireyseniz doktor kontrolde anlar ama sizde anlarsınız bu durumda bence. İçiniz rahat edecekse bir kontrole gidin.Bakireyim daha önce kimseyle birlikte olmadım. Yani daha önce kimseyle doğru düzgün yakınlaşmadım bile. Doktora gitmem gerekir mi bilmiyorum
Yani nasıl unutacak kadar içebildiniz? Biz eşimle gece zil zurna sarhoş olup, ne konuştuğumuzu, kimlerle konuştuğumuzu unutup ilişkiyi unutmuyoruz. Yani nasıl ilişkiyi unutacak kadar içebilirsiniz? Sadece alkol olduğuna emin misiniz ? Ne içtiniz o hale gelecek kadarArkadaşlar merhaba birkaç gün önce iki yakın kız arkadaşım eğlenmek için gece dışarı çağırdı beni. İkisininde erkek arkadaşları gelmişti birde yanlarında bir arkadaşlarını daha getirmişler. Saat ilerledikçe benim ayarım kaçtı biraz çocuk içmedi benimle ilgilendi vs. eve arabasıyla bıraktı beni ama arabada biraz fazla yakınlaştık. Ben ne olduğunu bir noktadan sonra net hatırlamıyorum. Ertesi gün bana yazdı nasıl olduğumu vs. sordu iyiyim dedim. Ben neler olduğunu konuşmaya başlamadan sen sarhoştun olmasa daha iyiydi falan dedi bende tam olarak ne olduğunu anlatmasını istedim ama inanılmaz üstü kapalı anlatıyor birleşme olmadı dedi olsa bende anlardım zaten diye düşünüyorum ama içime kurt düştü doktora gitmeli miyim?
Ya gelmek istediler ben gerek yok dedim o kafayla güya baş başa kalacaktık çocukla bu kadar ileri gideceğini tahmin etmedim. Çocuğu daha önce birkaç kere gördüm selamlaşmamız falan vardı ama tanımıyorum sonuçta çok büyük aptallık ettimArkadaşlarınızdan biri de sizinle gelmeliydi, tanımadığınız adamla yalnız bırakmışlar.
iki gün oluyor amaRiske atmaya değmez . Ertesi gün hapı alın. Adamın sözüne güvenip olmamıştır demeyin.
Olmuş artık zamanı geri alamayız. Ders olsun. Kimseye güvenip kendinizi kaybedecek kadar içmeyin.
5 gün süresi var diye biliyorum.iki gün oluyor ama