- 3 Temmuz 2022
- 4.390
- 12.674
- 27
- Konu Sahibi sutkopugu123
Doktora gitsen bakmaz bu arada adliyeden kağıt istiyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçi doğru az çok bir kanama hemen hemen her kadında oluyor ve ertesi günde devam ediyor leke leke en basiti özel bölgesinde bi hassasiyet ağrı olurdu diye düşünüyorumAnlardın
Adli vakalarda isteniyor ama özel hastanede adli bir durum yoksa rapora gerek yok, öğrenmek istiyorum diye gidebilirDoktora gitsen bakmaz bu arada adliyeden kağıt istiyorlar
Genel olarak cinsel ilişkiden sonraki 72 saat içinde alınması gereken haplar bu zamanın ardından etki etmemektedir yazıyor kullanabilirim ne olur ne olmaz diye5 gün süresi var diye biliyorum.
İnternetten bir prospektus okuyun.
Lekelenme yok fakat hafif bir ağrı var ama dediğim gibi reglim de yaklaşıyor. Hayır zaten o konuşmadan sonra tekrar aradı mesaj gönderdi dönmedim kesinlikle.Bence doktora gitmene gerek yok ama nolur nolmaz bir ertesi gün hapı al. Bakire olduğun için eğer ilişki olsaydı su an anlardın. Özel bölgende baskı ve ağrı olurdu. Leke leke de kan gelirdi. Lekelenme her kadında olmuyor ama çoğunda oluyor. O kişiylede bence kesinlikle görüşmeyin. Yaptığı çok yanlış ve ayıp.
Ağrı kasıklarınızdaysa reglden dolayıdır benim dediğim ağrı da elinizde vajinanıza dokunduğunuz da bile sızlama tarzıLekelenme yok fakat hafif bir ağrı var ama dediğim gibi reglim de yaklaşıyor. Hayır zaten o konuşmadan sonra tekrar aradı mesaj gönderdi dönmedim kesinlikle.
Bende lekelenme üç gün sürmüştü her tuvalette peçeteye geliyordu ama ondan ziyade ağrı çok net hissettiriyordu kendini.İlk ilişkimden sonra bende kanama, leke hiçbir şey olmamıştı ama ağrı olmuştu. Hiç leke ve kanama olmama ihtimali de var yani ama çoğunlukla oluyor orası doğru
Aynen ağrı bende de oldu ama sıfır leke sıfır kanama.Bende lekelenme üç gün sürmüştü her tuvalette peçeteye geliyordu ama ondan ziyade ağrı çok net hissettiriyordu kendini.
Yok ben bireysel gittim bana dr öyle dediAdli vakalarda isteniyor ama özel hastanede adli bir durum yoksa rapora gerek yok, öğrenmek istiyorum diye gidebilir
Hayır o tarz bir ağrı yok. Ben hapı kullanacağım ve reglimi bekleyeceğim sonrasında gerekirse giderim doktoraAğrı kasıklarınızdaysa reglden dolayıdır benim dediğim ağrı da elinizde vajinanıza dokunduğunuz da bile sızlama tarzı
Aynen öyle yapHayır o tarz bir ağrı yok. Ben hapı kullanacağım ve reglimi bekleyeceğim sonrasında gerekirse giderim doktora
Ben hemşirelik kariyerimi neredeyse kadın doğum bölümünde geçirdim ama çocuktan sonra ara verdim, değişti mi bilmiyorum isteğe bağlı adli vaka dışında kişi kendisinin bakire olup olmadığını öğrenebilirYok ben bireysel gittim bana dr öyle dedi