Sarhos olup hoslandigim adama kendimi rezil ettim.

İçince herkese yürüyen bir karakterim var cümlesi nasıl çıktı ağzından allah müstehakını versin boşver olan olmuş artık, takma kafana, biraz totosu kalmış o adamın ilaveten birazda kaba galiba
Ama ne yalan söyleyeyim öyle kafa bulanlara çok özeniyorum, galonla içtiğim zamanlar olmuştur bir kez öyle olamadım, uyumuşumdur en çok

Bana gercekten boyle seyler olmazdi pek, lisede de universitede de hep cok icerdim, ama ben de en fazla sizardim. Ama 30umdan sonra yani son iki senede icip sapittigim ikinci olay bu. Hatta ilk vukuatimi da bu foruma yazmistim orada da buradaki akilli kadinlar sen icme bir daha demislerdi haklisiniz demistim ama akillanmamisim, galiba alkol konusunu ciddiye alma vaktim geldi. Galiba alkol problemim de var.

Battı balık yan gider sarhoşum ayağına yapışsaydın dudaklarına bari adama ben ayar oldum hayır yani konularınıza bakınca baya uğraşmıssınız hem özgüvensizim diyor hem ondan hoşlanan bi kadını geri itiyor

Bence o Kenyalı sadece içmemiş. Bir şeyler de çekmiş ki böyle konuşuyor. Onun sözleri ile adamın lafları bambaşka

Valla oyle yapsaydim sikayet ederdi muhtemelen beni, isyerimiz cinsel tacize karsi cok hassas, hakli da olurdu. Simdi en azindan sadece sarildim yani hani buyuk olcekli bir sey yapmadim en azindan kendi de dedi zaten cok onemli degil ama rahatsiz oldum diye. Yani simdi kendimi tacizci gibi hissediyorum bir de zorla opsem kafayi yerdim.

Azıcık rezillik söz konusu evet ama daha beteri de olabilirdi diyip önüne bak bence.

Yalnız adam da bir garip. Sen özür dileyip sarhoştum diosun..Adam uzun uzun "yok şöyle yaptın,yok böyle yaptın ,kendimi zor kurtardım ve bir daha yapma" kafasında..Karşındaki sarhoşmuş yahu..Sanki normal halinde saçmalamışsın gibi bir ton konuşmuş.Biraz kıt akıllı bence.

Ben bu yoruma katılıyorum

Karşıdaki sarhoştum kusura bakma demiş işte eyyy angutyo, sen de şunu yaptın bunu yaptın şeklinde sıralı liste vermenin alemi nedir... karşıdaki insan mahcup tamam de geç kardeşim

Aynı olay kadının başına gelse erkek sapık ilan edilir. Bu tür davranışlar cinsiyet ne olursa olsun tacizdir. Sonrasında centilmenlik beklemek de tuhafmış
He aynen ya ilk kez gordugu birine yanlamıs ya zaten....

He aynen ya ilk kez gordugu birine yanlamıs ya zaten....
Bu mantıkla tanıdığı adam tarafından tacize uğrayan bi kadın için “he aynen ya adamı ilk kez görmüş de sanki azcık ellenmeye taciz diyor. Üstelik adam alkollü canım kendinde değil yav” denebilir. Bravo! Kadın dayanışması yapalım derken kadın ikiyüzlülüğüne kayıyor yorumlar.

Yav hanımefendi yok kadın düşmancılığı. Ben adam da yürüyordu bu üyeye diye hatırlıyorum. Bir de erinmeden bravo fln yazmışsınız. Neyse kaptım bravomu. Uyuycam ben. Bye.

Yav hanımefendi yok kadın düşmancılığı. Ben adam da yürüyordu bu üyeye diye hatırlıyorum. Bir de erinmeden bravo fln yazmışsınız. Neyse kaptım bravomu. Uyuycam ben. Bye.
afrika sıcağı etkilemiş ordakileri galiba herkes bir tuhaf çünkü erkek te kadında orada

Hmm tamam yürümüşse haketmiştir neyse ben de sorgulamıcam herkesin bakış açısı. Bye

Elin adamıda bir hoş yani. O kadar yürümüşsünüz tık yok :))) Türk erkeği olacaktıki nefes alsın yeter mantığıyla daha ilk gün sevgiliydiniz
Olan olmuş. Açıklamanızı yapmışsınız. Dönüşte yapacakmışsınız. Ee daha ne.

Cinsellik arzun da tavan yapıyor bence alkolle. Arzuladıkca zıvanadan cıkıyorsun. İnsan evladı azıcık yürüse tadından yenmezdide neyseeee önümüzde ki maçlara ne diyim :)

Alkolun etkisi ile yapmissiniz bu gayet anlasilabilir bir durum ama sonrasinda icince herkese yuruyen bir karakterim var demeseymissiniz iyiymis:) adamin bir daha olmasin cevabi beni benden aldi :) bu adamla arkadas markadas olunmaz net!
He iyi ki sevgili de olmamissiniz verilmis sadakaniz varmis bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…