- 8 Ağustos 2020
- 311
- 616
- 33
- 27
- Konu Sahibi En buyuk kk
-
Türk erkekleri dedikleri kahvedeki dayılar ya da kendini gram geliştirmemiş, ne dış görünüşüne ne de hayatına yatırım yapmamış vasat kişiler muhtemelen. Gayet kaliteli ve kendini geliştirmiş Türk erkekleri de var. Ha cinsellik olarak bilemem ama normalde standartları çok fazla bence bizimkilerin. Kiloya, kıla tüye, kalçaya şuna buna çok dikkat ediyorlar. 1.70 boyunda göbekli adamlar kendine manken arıyor. Ülkede cinselliğe ulaşım kolay olsa bizim Türk erkekleri kimseleri beğenmezBu türk erkeği olsa affetmezdi üstüne atlardı türkiyede reddedilmen mümkün değil geyiği nedir ya abartmayın isterseniz. Benim yakın çevremdeki erkekler hiç de öyle kendine yürüyen her kıza atlamıyor, onların da kendilerince kriterleri var uymayan kıza gayet yüz vermiyorlar. Ben mi türkiyede yaşamıyorum acaba ama yok baya da bağrında yaşıyorum halbuki.
Konu sahibini reddettiği için adamı gay olmakla itham eden olmuş, yaw zorunda mı adam istemiyorsa istemiyordur. Erkekler de insan tamamen dürtüleriyle hareket eden hayvanlarmış gibi konuşmuşsunuz.
E iyi de ilk cümledeki profildeki biri tarafından 'düşürülmek' marifet mi, varsın olsun skor tahtasına +1 yazalım mı desin hanım kızlarımız. Konu sahibi geyik olsun diye tiye alıyor kendini buralarda ama belli düzeyde kendini gerçekleştirmiş bir insan, instadan bi keko yürüdü diye oleyy diyerek koşsun mu? Tersinden bakarsak yine kendini tanıyan bilen bir erkek tarafından reddedilebilir de gayet, bu kötü ve inanılmayacak bir şey değil ki, buna şaşırana da ben şaşırıyorum. Kadın olsun erkek olsun insanların kriterleri olabilir ve uymayanı istemeyebilir gayet. Cinsellik de buna dahil.Türk erkekleri dedikleri kahvedeki dayılar ya da kendini gram geliştirmemiş, ne dış görünüşüne ne de hayatına yatırım yapmamış vasat kişiler muhtemelen. Gayet kaliteli ve kendini geliştirmiş Türk erkekleri de var. Ha bence cinsellik olarak bilemem ama normalde standartları çok fazla bence bizimkilerin. Kiloya, kıla tüye, kalçaya şuna buna çok dikkat ediyorlar. 1.70 boyunda göbekli adamlar kendine manken arıyor. Ülkede cinselliğe ulaşım kolay olsa bizim Türk erkekleri kimseleri beğenmez
Anlatım tarzına güldüm ama skandal resmen.Tam tersi olsaydı bir özürle herifi affeder miydin
Içinde bu hale geliyorsan içmemelisin
Bu türk erkeği olsa affetmezdi üstüne atlardı türkiyede reddedilmen mümkün değil geyiği nedir ya abartmayın isterseniz. Benim yakın çevremdeki erkekler hiç de öyle kendine yürüyen her kıza atlamıyor, onların da kendilerince kriterleri var uymayan kıza gayet yüz vermiyorlar. Ben mi türkiyede yaşamıyorum acaba ama yok baya da bağrında yaşıyorum halbuki.
Konu sahibini reddettiği için adamı gay olmakla itham eden olmuş, yaw zorunda mı adam istemiyorsa istemiyordur. Erkekler de insan tamamen dürtüleriyle hareket eden hayvanlarmış gibi konuşmuşsunuz.
Az argo olacak da sıfır kriterle biri kendini ortalara atsa dünyanın her yerinde biri o kızı kapar, ama bu durum konu sahibinin oh ya boşta kalmadım diyeceği bir durum değil. Konu sahibi böyle kekolara zaten bakmaz ki, aşağı yukarı kendi klasmanındaki insanlarla takılıyordur türkiyede de olsa yurtdışında da olsa. Reddedilebilir yani, bir kızın reddedilmesi evet kendisi için tatsız bir durum ama kötü bir şey değil, şaşılacak-olmayacak bişey hiç değil. Yoksa ortalık sapık dolu tabi orası ayrı, yılların forumcusu sözlükçüsüyüm çoğu yerde hesabım vardır böyleleri salça olmasın diye cinsiyet belirtmeyen nickler alırım hep. Böyle çer çöpler doğrudan örneklem dışı onu diyorum.Butun Turk erkekleri uçana kacana saldirsa kendim de Türkle evli olmazdim.
Sadece kendi cevremizdeki "seçtiğimiz" arkadaşlardan bahsetmiyoruz aslinda.
Mesela internette x bir sitede sadece kadin ismiyle nick alman bile yeterli erkeklerin ustune koşmasi için, yuzunu bile gormedikleri kadinlara yuruyorlar o boyutta ve bunlar hiç az filan değil.
Buuunlar bizim gerceklerimiz.
Yaw biri 6 dil biliyo oburu agir ceza avukati bunlar her kadina da yuruyolar ben daha ucan kusa yurumediklerini gormedim daha cok var bole tanidigim.kahvede oturan 170 gobekli amca da degiller 185 190 adamlar yaw balla saka yapmiyomTürk erkekleri dedikleri kahvedeki dayılar ya da kendini gram geliştirmemiş, ne dış görünüşüne ne de hayatına yatırım yapmamış vasat kişiler muhtemelen. Gayet kaliteli ve kendini geliştirmiş Türk erkekleri de var. Ha cinsellik olarak bilemem ama normalde standartları çok fazla bence bizimkilerin. Kiloya, kıla tüye, kalçaya şuna buna çok dikkat ediyorlar. 1.70 boyunda göbekli adamlar kendine manken arıyor. Ülkede cinselliğe ulaşım kolay olsa bizim Türk erkekleri kimseleri beğenmez
Ya tarziniz üslubunuz o kadar tatli ki, karşılıklı bira icesim geldi sizinle (bir tane ama!)
Ortaya da pattis soyleriz. Mis
Uzme kendini adamin cinsel tercihi farklidirrr bosver bu kadinlar kulubunu sen gay o gayKanka benimle icilmez onu bu konudan anliyoruz ama benimle ortaya patates de soylenmez cidden hepsini bitiririmAma guzel olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?