Henüz iki yolluk evliyim 1 yaşında bebeğim var kocam ilk zamanlar değil ama bebeğim olduktan sonra hergün içiyor istisnasız hergün konuşmaya kalktığımda susturuyor ne istedin de yapmadım bilmem ne ağzı güzel laf yapıyor şu süreçte 4-5 kere eve gelmediği oldu bugün de o günlerden biri … artık çok sıkıldım onu sarhoş görmekten bebeğimizle ilgilenmez asla işten gelir yemek yer yatar bu böyle oldu ama içmeye gidince yorgunluğu geçer çok yoruldum ya boşanalım diyorum gelmiyor delinin teki sizce napmalıyım dua falan ne bileyim ya bişiler bi yol gösterin çok çaresiz hissediyorum kendimi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sarhoş kocam
- Konu Sahibi Hayayx
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- alkol alkol içen eş alkol kullanan erkek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Temmuz 2022
- 24.826
- 3
- 89.101
- 528
- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.166
- 468
Normalde evliliklerde aileleri karştırmaktan yana değilim. Ama alkol durumunu aileler bilmeli. Büyüklerle paylaşacağınızı söyleyin. Hatta paylaşın, devam ederse herkes sizden taraf olur, rahatça boşarsınız.Henüz iki yolluk evliyim 1 yaşında bebeğim var kocam ilk zamanlar değil ama bebeğim olduktan sonra hergün içiyor istisnasız hergün konuşmaya kalktığımda susturuyor ne istedin de yapmadım bilmem ne ağzı güzel laf yapıyor şu süreçte 4-5 kere eve gelmediği oldu bugün de o günlerden biri … artık çok sıkıldım onu sarhoş görmekten bebeğimizle ilgilenmez asla işten gelir yemek yer yatar bu böyle oldu ama içmeye gidince yorgunluğu geçer çok yoruldum ya boşanalım diyorum gelmiyor delinin teki sizce napmalıyım dua falan ne bileyim ya bişiler bi yol gösterin çok çaresiz hissediyorum kendimi
- 15 Şubat 2015
- 13.336
- 47.045
- 598
Her akşam alkol alabilmek de ciddi bir gelir ister. Eşiniz içerken evle ilgili maddi sorumluluklarını yerine getirebiliyor mu?ne yalan söyleyim evet hiçbirşeyime hayır demez alır evimize bakar çocuğumuza bakar alır benden fazla savurgandır aslında hiçbir dediğime hayır demez ama ben artık onu elinde birayla görmek istemiyorum yemek yiyip yatmasını istemiyorum herşey para değil
Yani katılıyorum anlaşmalı boşanalım dedim ama şöyle de bir şey var gerçekten çocuk olunca asla boşanılmış gibi de olmuyor emin olunİlk zamanları görmek için fırsatınız olmamış ki 2 yıllık evlilik 1 yaş bebesi 9 ay hamilelik derken 3 ay görmüşsünüz adamı. Belki hep böyleydi, öncesinde yansıtmadı size. Terapi almaya yanaşıyorsa alsın, sarhoş bir babayla büyümektense babasız büyümesi çok daha iyi diğer türlü
Yani katılıyorum anlaşmalı boşanalım dedim ama şöyle de bir şey var gerçekten çocuk olunca asla boşanılmışİlk zamanları görmek için fırsatınız olmamış ki 2 yıllık evlilik 1 yaş bebesi 9 ay hamilelik derken 3 ay görmüşsünüz adamı. Belki hep böyleydi, öncesinde yansıtmadı size. Terapi almaya yanaşıyorsa alsın, sarhoş bir babayla büyümektense babasız büyümesi çok daha iyi diğer türlü
gittim öğrendim gidelim dedim ve gelmedi avukat tutacak bütçem yok anlaşmalı istedim gelmediBoşanalim demek lafla olmaz icraatiniza bakar .sakiz yaparsanız adam sizi umursamaz. Çözmek isterseniz aile büyüklerine yansitin konuyu ya bosanirsiniz ya toparlar eşiniz iki seceneginiz 2 sonuc doğurur
Evet artık bende öğle düşünüyorum tam bir bekar tipi ve asla bundan vazgeçmiyorYapacak birsey yok. Aile oldugunu anlayamamis, sorumsuz birisi, bekar gibi yasamaya devam edecektir. Boyle tipler genelde ciddi bir hastalik gecirdikten sonra uslanir, o saatten sonra da size faydasi olmaz
Evet artık bende öğle düşünüyorum tam bir bekar tipi ve asla bundanYapacak birsey yok. Aile oldugunu anlayamamis, sorumsuz birisi, bekar gibi yasamaya devam edecektir. Boyle tipler genelde ciddi bir hastalik gecirdikten sonra uslanir, o saatten sonra da size faydasi olmaz
hepsi biliyor zaten ama hiçkimsenin elinden birşey gelmiyorNormalde evliliklerde aileleri karştırmaktan yana değilim. Ama alkol durumunu aileler bilmeli. Büyüklerle paylaşacağınızı söyleyin. Hatta paylaşın, devam ederse herkes sizden taraf olur, rahatça boşarsınız.
- 16 Haziran 2011
- 14.947
- 63.018
- 798
Henüz iki yolluk evliyim 1 yaşında bebeğim var kocam ilk zamanlar değil ama bebeğim olduktan sonra hergün içiyor istisnasız hergün konuşmaya kalktığımda susturuyor ne istedin de yapmadım bilmem ne ağzı güzel laf yapıyor şu süreçte 4-5 kere eve gelmediği oldu bugün de o günlerden biri … artık çok sıkıldım onu sarhoş görmekten bebeğimizle ilgilenmez asla işten gelir yemek yer yatar bu böyle oldu ama içmeye gidince yorgunluğu geçer çok yoruldum ya boşanalım diyorum gelmiyor delinin teki sizce napmalıyım dua falan ne bileyim ya bişiler bi yol gösterin çok çaresiz hissediyorum kendimi
Her akşam alkol alabilmek de ciddi bir gelir ister. Eşiniz içerken evle ilgili maddi sorumluluklarını yerine getirebiliyor mu?
ne yalan söyleyim evet hiçbirşeyime hayır demez alır evimize bakar çocuğumuza bakar alır benden fazla savurgandır aslında hiçbir dediğime hayır demez ama ben artık onu elinde birayla görmek istemiyorum yemek yiyip yatmasını istemiyorum herşey para değil
Dışarda bir mekanda oturup, bir şeyler içmek demek; sağlam bir hesap ödemek demek. Bakkaldan alıp tüketse dahi rakamlar yine de yüksek.
Eşiniz aileden zengin ve varlıklı bir insan mı ? Aileden gelen maddi bir destek yoksa; bu değirmenin suyu nereden geliyor, öğrenmenizi öneririm.
Son düzenleme:
- 12 Temmuz 2022
- 24.826
- 3
- 89.101
- 528
Aynı evde ben de sarhoş insanlarla büyüdüm, aynı olmuyor emin olun.Yani katılıyorum anlaşmalı boşanalım dedim ama şöyle de bir şey var gerçekten çocuk olunca asla boşanılmış gibi de olmuyor emin olun
- 18 Şubat 2018
- 12.141
- 2
- 54.388
- 598
- 44
- 25 Temmuz 2013
- 12.848
- 52.630
- 798
Bebeğe kadar muhteşemdi ama bebek doğduktan sonra bir anda böyle biri mi oldu?Henüz iki yolluk evliyim 1 yaşında bebeğim var kocam ilk zamanlar değil ama bebeğim olduktan sonra hergün içiyor istisnasız hergün konuşmaya kalktığımda susturuyor ne istedin de yapmadım bilmem ne ağzı güzel laf yapıyor şu süreçte 4-5 kere eve gelmediği oldu bugün de o günlerden biri … artık çok sıkıldım onu sarhoş görmekten bebeğimizle ilgilenmez asla işten gelir yemek yer yatar bu böyle oldu ama içmeye gidince yorgunluğu geçer çok yoruldum ya boşanalım diyorum gelmiyor delinin teki sizce napmalıyım dua falan ne bileyim ya bişiler bi yol gösterin çok çaresiz hissediyorum kendimi
- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.899
- 123
Avukat tutacak paran var mı? Diyelim boşandınız, nerede kiminle nasıl kalacaksınız. Bunları düşünmek gerekiyor. Bunlar düşünmeyi geçtim iyice planlamadan kendinizi ve bebeği sağlamadan blöf yapar gibi boşanma konusunu açarsan adam ciddiye almaz.
Nerede çalışıyor ne iş yapıyor bu adam? Eve gelmediğinde nerede kaldığına dair bir şey diyor mu?
Hayır inşaat işinde çalışıyor kazanıyorDışarda bir mekanda oturup, bir şeyler içmek demek; sağlam bir hesap ödemek demek. Bakkaldan alıp tüketse dahi rakamlar yine de yüksek.
Eşiniz aileden zengin ve varlıklı bir insan mı ? Aileden gelen maddi bir destek yoksa; bu değirmenin suyu nereden geliyor, öğrenmenizi öneririm.
Evet konumunu takip ediyorum mesela aynı şekilde herşeyi gelip anlatıyor şurda kaldım şuralara gittim diye bir tane yalanını yakalamadım aslında ama gidiyor içiyor hep bu böyle ben bundan sıkılıyorumAvukat tutacak paran var mı? Diyelim boşandınız, nerede kiminle nasıl kalacaksınız. Bunları düşünmek gerekiyor. Bunlar düşünmeyi geçtim iyice planlamadan kendinizi ve bebeği sağlamadan blöf yapar gibi boşanma konusunu açarsan adam ciddiye almaz.
Nerede çalışıyor ne iş yapıyor bu adam? Eve gelmediğinde nerede kaldığına dair bir şey diyor mu?