• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarhoş kocam

Evet konumunu takip ediyorum mesela aynı şekilde herşeyi gelip anlatıyor şurda kaldım şuralara gittim diye bir tane yalanını yakalamadım aslında ama gidiyor içiyor hep bu böyle ben bundan sıkılıyorum

Boşanmayacaksan, adamın evde içmesini sağla. En azından dışarıda içmesin, bugün içmeye giden, yarın başka kadınlarla içmeye gider. Otur evinde iç de.

Niye bu kadar içiyor, niye evine gelmiyor. Aranızda huzur mu yok, bebek mi gürültülü geliyor ona, böyle sürekli tartışıyorsunuz ondan mı evden uzak duruyor sen bilirsin biz bilemeyiz.

Hayır inşaat işinde çalışıyor kazanıyor

İnşaatta ne iş yapıyor ; günlük yevmiyeyle mi çalışıyor, götürü usulü mü ?

Alın elinize bir kağıt- kalem, nereye ne kadar ödüyorsunuz; 1 ayda yaklaşık kaç para harcıyorsunuz hesaplayın. Bu rakamların üstüne; eşinizin günlük alkol ve tütün masrafını da ekleyin.

Bulacağınız rakam kadar geliriniz var mı, yok mu görürsünüz.

Boşanmayacaksan, adamın evde içmesini sağla. En azından dışarıda içmesin, bugün içmeye giden, yarın başka kadınlarla içmeye gider. Otur evinde iç de.

Niye bu kadar içiyor, niye evine gelmiyor. Aranızda huzur mu yok, bebek mi gürültülü geliyor ona, böyle sürekli tartışıyorsunuz ondan mı evden uzak duruyor sen bilirsin biz bilemeyiz.
Sorun şu inşaat işinde çalışıyor yorgunluk

Niye bu kadar içiyor, niye evine gelmiyor. Aranızda huzur mu yok, bebek mi gürültülü geliyor ona, böyle sürekli tartışıyorsunuz ondan mı evden uzak duruyor sen bili

İnşaatta ne iş yapıyor ; günlük yevmiyeyle mi çalışıyor, götürü usulü mü ?

Alın elinize bir kağıt- kalem, nereye ne kadar ödüyorsunuz; 1 ayda yaklaşık kaç para harcıyorsunuz hesaplayın. Bu rakamların üstüne; eşinizin günlük alkol ve tütün masrafını da ekleyin.

Bulacağınız rakam kadar geliriniz var mı, yok mu görürsünüz.
Hayır kendi işleri alıp yapıyorlar
Sorun şu inşaat işinde çalışıyor yorgunluk
sorun şu inşaatta çalıyor yorgunluk birası diyor ama eve geliyor bebeğimizin sesine tahammülü bile olmuyor artık onu içince bende zamanında eşlik ettim ama bu çok fazla olmaya başladı

Hayır kendi işleri alıp yapıyorlar

sorun şu inşaatta çalıyor yorgunluk birası diyor ama eve geliyor bebeğimizin sesine tahammülü bile olmuyor artık onu içince bende zamanında eşlik ettim ama bu çok fazla olmaya başladı
Eşiniz mütahit falan o zaman,bir inşaat işçisi nasıl hergun alkol alacak para bulsun?Ciddi bir para bu.

Evet konumunu takip ediyorum mesela aynı şekilde herşeyi gelip anlatıyor şurda kaldım şuralara gittim diye bir tane yalanını yakalamadım aslında ama gidiyor içiyor hep bu böyle ben bundan sıkılıyorum
Sizi başka bir kadınla aldatmadigini nerden biliyorsunuz? Konum belli olabilir ama yanındaki belli mi? 4 gün boyunca eve de gelmemiş mesela..Genç karısıni ve çocuğunu utanmadan nasıl yanlız bırakıyor evde? Utansın biraz..Gerçi ayık günü yok demişsiniz.Bu arada benim eşimde de var alkol problemi..😵‍💫 Bu yüzden çocuk işini hep erteledim.

Yani aslında çevresi de kendisi gibi olduğu için hazıra da konar ama tabi kendide çok alıyor
Bir maaş kiraya ancak yetiyor şu zamanda.Kendi eviniz varsa geçirirsiniz belki ama çocuk da var.Bu adam sürekli içiyorsa seni ve çocuğu ihmal ediyordur maddi anlamda bence.

Sizi başka bir kadınla aldatmadigini nerden biliyorsunuz.Konum belli olabilir ama yanındaki belli mi? 4 gün boyunca eve de gelmemiş mesela..Genç karısıni ve çocuğunu utanmadan nasıl yanlız bırakıyor evde? Utansın biraz..Gerçi ayık günü yok demişsiniz.Bu arada benim eşimde de var alkol problemi..😵‍💫 Bu yüzden çocuk işini hep erteledim.
Hayır 4 gün şöyle yanındakileri biliyorum konuşuyorum asla güvenmem orası tabi ki ayrı ama şimdiye kadar görmedim ya da çok sağlam yapıyor .. ya benim sorum napabilirim yani boşansam bebeğimden dolayı mecbur görüşücez.. bende bunu anlamıyorum ya bazen bebeğinin olduğunu bile unutuyor yaptığı hareketle gösteriyor

Bir maaş kiraya ancak yetiyor şu zamanda.Kendi eviniz varsa geçirirsiniz belki ama çocuk da var.Bu adam sürekli içiyorsa seni ve çocuğu ihmal ediyordur maddi anlamda bence.
Yok etmiyor maddi sıkıntı yok sadece ilgide yok sorun orda içince hemen uyuyor bebeğimizle oynamıyor bile

3 aylık evliyken hamile kalmışsınız ben milletteki bu rahatlığı anlamıyorum ya ben evliliğimde 4 seneyi doldurdum yok evliliğim otursun yok o düzene girsin o şu mesele geçsin yok para biriktireyim diye diye anca bebek düşünür hale geldim. İnsan kedi sahiplenirken bile düşünmeli bu canlıya bakabilecek miyim diye.

Kendini bekar felan mi sanıyor napiyor? Kaç yaşındasınız? Siz ve eşiniz?
Ya evet aynen öğle 26-3
3 aylık evliyken hamile kalmışsınız ben milletteki bu rahatlığı anlamıyorum ya ben evliliğimde 4 seneyi doldurdum yok evliliğim otursun yok o düzene girsin o şu mesele geçsin yok para biriktireyim diye diye anca bebek düşünür hale geldim. İnsan kedi sahiplenirken bile düşünmeli bu canlıya bakabilecek miyim diye.
6 aylık evliydim … ben eşimi tanıyordum böyle bu kadar da değildi bebeğim doğduktan sonra oldu nolduysa

Ya evet aynen öğle 26-33
Daha küçük tahmin ettim.Bsnim yaşımda az da değilmiş yaşı...Yazık ya..Şu zıkkımda ne buluyorlarsa? Kardeşim keşke çocuğu biraz daha zaman geçtikten sonra yapsaydın.Yaşın da gençmiş.Böyle alkoliklere çocuk yapılmaz.

Daha küçük tahmin ettim.Bsnim yaşımda az da değilmiş yaşı...Yazık ya..Şu zıkkımda ne buluyorlarsa? Kardeşim keşke çocuğu biraz daha zaman geçtikten sonra yapsaydın.Yaşın da gençmiş.Böyle alkoliklere çocuk yapılmaz.
Bu kadar değildi yoksa niye yapayım bebeğimiz olduktan sonra oldu içmeye başladı

Bu kadar değildi yoksa niye yapayım bebeğimiz olduktan sonra oldu içmeye başladı
Eve hiç mi gelmiyor bu adam? Evde kavga mı ediyorsunuz? Bebekte sürekli ağlamıyordur herhalde. Eğer eve para veriyorsa, masrafları arttır, bebek için 5 liralık şey alacaksan, 20 lira de kenara biriktir kendi geleceğini sağlama al. Yoksa bu paraları yer durur.

Bir tane biradan kimse eve sarhoş halde gelmez hele böyle alışkın tipte biri. Sarhoş, alkolik halde gelmek farklı bir şey. Bunun önünü kesmek çok zor.

Eve hiç mi gelmiyor bu adam? Evde kavga mı ediyorsunuz? Bebekte sürekli ağlamıyordur herhalde. Eğer eve para veriyorsa, masrafları arttır, bebek için 5 liralık şey alacaksan, 20 lira de kenara biriktir kendi geleceğini sağlama al. Yoksa bu paraları yer durur.

Bir tane biradan kimse eve sarhoş halde gelmez hele böyle alışkın tipte biri. Sarhoş, alkolik halde gelmek farklı bir şey. Bunun önünü kesmek çok zor.
Geliyor .. ama ben alkol içtiği için dırdır yapıyorum bebeğiyle 5 dk oynamak ona ölüm o yüzden evet dediğini yapayım ben

Ailelere anlatın. Konuşulsun bu mesele. Hala ısrar ederse boşanacağınızı söyleyin. Aileniz arkanızdaysa tutuşsun diye evden ayrılın. Kendisine çekidüzen verir. Aklı başına gelmiyorsa boşanırsınız.

Back