• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarhoş kocam

Eve hiç mi gelmiyor bu adam? Evde kavga mı ediyorsunuz? Bebekte sürekli ağlamıyordur herhalde. Eğer eve para veriyorsa, masrafları arttır, bebek için 5 liralık şey alacaksan, 20 lira de kenara biriktir kendi geleceğini sağlama al. Yoksa bu paraları yer durur.

Bir tane biradan kimse eve sarhoş halde gelmez hele böyle alışkın tipte biri. Sarhoş, alkolik halde gelmek farklı bir şey. Bunun önünü kesmek çok zor.
Geliyor ben dırdır yapıyorum bebeğim ilgilenmesi zor geliyor … sadece alkol başka hiçbirşey yok ama alkol de en büyüye problem asla güvenin yok

Eski eşimde öyleydi. Haftada en az 3 gün içerdi ama Bi oturuşta en az 3-4 bira olurdu. Güzelce içip uyusa neyse, içip uygunsuz davranışlar sergilerdi ve ertesi gün hatırlamazdı. Evde iki küçük çocugum var iyiki olanlar bu davranışları görmedi. Üç ay önce boşandım. Yaklaşık 9 senemi yedi ne değişti dersiniz yıllarım çürüdü ve iki çocuk oldu. Kendisinde en ufak düzelme olmadı daha beter devam etti.

Eski eşimde öyleydi. Haftada en az 3 gün içerdi ama Bi oturuşta en az 3-4 bira olurdu. Güzelce içip uyusa neyse, içip uygunsuz davranışlar sergilerdi ve ertesi gün hatırlamazdı. Evde iki küçük çocugum var iyiki olanlar bu davranışları görmedi. Üç ay önce boşandım. Yaklaşık 9 senemi yedi ne değişti dersiniz yıllarım çürüdü ve iki çocuk oldu. Kendisinde en ufak düzelme olmadı daha beter devam etti.
Gerçekten öğle benim de düzeleceğinden hiç umudum yok

Geliyor ben dırdır yapıyorum bebeğim ilgilenmesi zor geliyor … sadece alkol başka hiçbirşey yok ama alkol de en büyüye problem asla güvenin yok

Galiba bazı erkekler baba olduklarında baba olduklarının farkında olmuyorlar. Çocuk sanki yabancının çocuğu. Bizim üst komşumuz doğum yapıp, bebek iki yaşına gelene kadar kadının kocası bebeğe elini sürmemişti. 2 sene bebeğe doğduğu günden itibaren gık dese bağırır dururdu. Hoş hala bağrıyor, akşam ağladı diye bebeği salondan kovdu, annesi bebeği alıp, aynı binadaki annesine gitti babası ağlama sesinden rahatsız oldu diye.

Bu adam bu içki meselesini arttırır. İşin çok zor Allah kolaylık versin. Keşke en başından bebek hasta vs bahaneleriyle eve çağırıp dursaydın, gözünün önünde dururdu öyle.

Bence başka bir kadın var..
Evi zaten otel gibi kullanıyor.
Sürekli içip disarlarda kalan bir adamın zaten evlilikte gözü yoktur.
Boşan yavrum,imkanın varsa.
Kötü yaşam tarzi surdugune dair şikayetçi olabilirsin.

Bence başka bir kadın var..
Evi zaten otel gibi kullanıyor.
Sürekli içip disarlarda kalan bir adamın zaten evlilikte gözü yoktur.
Boşan yavrum,imkanın varsa.
Kötü yaşam tarzi surdugune dair şikayetçi olabilirsin.
Bence de. İnsan bebeği oldu diye niye değişsin. Büyük ihtimal hamileyken birini bulmuştur.

İçkiden (bira ve şarap dahil), sigaradan (tütün, nargile, puro, pipo dahil), uyuşturucudan (esrar, eroin kokain), kumardan (kumar makinaları, masa oyunları, her türlü kağıt oyunları, milli piyango, iddia, spor toto, loto, at yarışı dahil) nefret ediyorum. Bunlara asla bulaşmayın.

Bu kadar değildi yoksa niye yapayım bebeğimiz olduktan sonra oldu içmeye başladı
Ben sana şunu diyeyim..Hafta bir kez içen adam emin ol ilerleyen zamanlarda daha da fazla içer, sayı artar.Adamı çocuğu bile alkolden uzaklaştıramamış.Belli ki aile babası olacak bir koca değilmiş.Hakkinizda hayırlısı olsun inşallah..🙏🙏🥺🥺

Telefonunda arama kayıtlarına dahi bakmıyorum silinmiyor ya Turkcell’e de gibi uygulamalarda başka bir Kadın asla bulamadım
Turkcell uygulamalarindan arama dökümlerine bakabilirsin.Eşinin telefon şifresini biliyorsan.Şifre de koyduysa zaten vardır kesin b*kluk.Ben bu şekilde buldum telefondan çoğu şeyi.En çok hangi no ile görüştüğü, SMS attığından orda belli oluyor ister istemez.Tabi sizin fikriniz bakıp bakmamak..Midenizi bulandırmaya ne hali varsa görün de diyebilirim ama bir adam devamli dışarıda alkol içip genç karısı çocuğunu evde yanliz birakabiliyirsa ya psikolojik sorunları vardır ya da başka birine vakit harciyordur net.

Hayır kendi işleri alıp yapıyorlar

sorun şu inşaatta çalıyor yorgunluk birası diyor ama eve geliyor bebeğimizin sesine tahammülü bile olmuyor artık onu içince bende zamanında eşlik ettim ama bu çok fazla olmaya başladı
Eşiniz taşeronluk yapıyor sanırım.Yani birkaç kişiyle is alıp yapıyor.Maasli değil de daha fazla para alır o zaman.Yoksa tek maaşla alkol işi çok zor.

Eşinle otur dırdır etmeden konuş.
Ben alkolik bir adam, çocuğuma alkolik bir baba istemiyorum. Tercih senin ya biz ya alkol de.
Şayet alkol derse arkana bile bakmadan git. Çünkü asla değişmeyecek gittikçe durum şiddetlenecek

Telefonunda arama kayıtlarına dahi bakmıyorum silinmiyor ya Turkcell’e de gibi uygulamalarda başka bir Kadın asla bulamad
Eşinle otur dırdır etmeden konuş.
Ben alkolik bir adam, çocuğuma alkolik bir baba istemiyorum. Tercih senin ya biz ya alkol de.
Şayet alkol derse arkana bile bakmadan git. Çünkü asla değişmeyecek gittikçe durum şiddetlenecek
Çok konuştum emin olun neler neler söyledim seni aldatırım bile dedim beni başkalarına itiyorsun bile

Turkcell uygulamalarindan arama dökümlerine bakabilirsin.Eşinin telefon şifresini biliyorsan.Şifre de koyduysa zaten vardır kesin b*kluk.Ben bu şekilde buldum telefondan çoğu şeyi.En çok hangi no ile görüştüğü, SMS attığından orda belli oluyor ister istemez.Tabi sizin fikriniz bakıp bakmamak..Midenizi bulandırmaya ne hali varsa görün de diyebilirim ama bir adam devamli dışarıda alkol içip genç karısı çocuğunu evde yanliz birakabiliyirsa ya psikolojik sorunları vardır ya da başka birine vakit harciyordur net.
Hayır baktım her zaman bakmıyorum asla şifre yok telefonunu asla saklamaz heryere girip bakarım ama hiç görmedim dökümanlara falan baktım hep

Çok konuştum emin olun neler neler söyledim seni aldatırım bile dedim beni başkalarına itiyorsun bile
Ne alaka aldatmak?? Üslubu ve niyeti bozmaya gerek var mı? Boşanmak da bir çözüm. 2 çocuğumla boşandım pişman değilim. Alkolik bir babam vardı keşke annem de boşansaydı. Neyse Siroz olunca bıraktı alkolü. Ha o sırada herşeyimizi kaybetmiştik çok zor günler yaşadık. İşimizi gücümüzü bulduk biz 3 kardeş ama babam göremedi öldü.

Ne alaka aldatmak?? Üslubu ve niyeti bozmaya gerek var mı? Boşanmak da bir çözüm. 2 çocuğumla boşandım pişman değilim. Alkolik bir babam vardı keşke annem de boşansaydı. Neyse Siroz olunca bıraktı alkolü. Ha o sırada herşeyimizi kaybetmiştik çok zor günler yaşadık. İşimizi gücümüzü bulduk biz 3 kardeş ama babam göremedi öldü.
Ben gözü korksun istediğim için yapcak olsam zaten söylemem işte iş işten geçiyor yani baya geçiyor bıraktığında hem kendilerini yiyorlar hem huzursuzluk yaratıyorlar

Hayır kendi işleri alıp yapıyorlar

sorun şu inşaatta çalıyor yorgunluk birası diyor ama eve geliyor bebeğimizin sesine tahammülü bile olmuyor artık onu içince bende zamanında eşlik ettim ama bu çok fazla olmaya başladı
Ayy ne demek yorgunluk birası ya. Benim eşimde işe sabah 6da kalkıp gidiyo akşam yeri geliyo gece 1 de hatta bazen 24 saat çalışması gerekiyo. Ben hiç duymadım kocamdan yorgunluk birası. Ne kadar saçma bahane. Ki alkol şuan ucuzda değil bi bira 30 liranın üstündeydi galiba. Ee bide tütün malzemesi ile çereziyle günlük 100 lira yapıyor. Gerçekten şu ekonomide aylık 3 bin sadece şuna verebilecek kadar kazanıyor mu.
Çocuğu ile ilgilenmemesini saymıyorum bile çok üzücü kırıcı bir durum sizin açınızdan.

Yani katılıyorum anlaşmalı boşanalım dedim ama şöyle de bir şey var gerçekten çocuk olunca asla boşanılmış gibi de olmuyor emin olun
Zaten çocuğu ile ilgilenmiyormuş ki böyle sorumsuz adam sizce boşanınca gelip çocuğumu göreyim der mi? He en başlarda belki biraz artistlik yapar sonra çocuk umrunda olmaz. Çocuk o ortamda büyüyeceğine uzaklaştırın çocuğunuzu o babadan. Sonra bunu normal bir şey sanıyor çocuklar da o yönde eğilim gösteriyor.

3 aylık evliyken hamile kalmışsınız ben milletteki bu rahatlığı anlamıyorum ya ben evliliğimde 4 seneyi doldurdum yok evliliğim otursun yok o düzene girsin o şu mesele geçsin yok para biriktireyim diye diye anca bebek düşünür hale geldim. İnsan kedi sahiplenirken bile düşünmeli bu canlıya bakabilecek miyim diye.
8 senelik evliyim hala çocuk yapmak için
Hayır baktım her zaman bakmıyorum asla şifre yok telefonunu asla saklamaz heryere girip bakarım ama hiç görmedim dökümanlara falan baktım hep
2.teli olabilir mi? Arabasına bile koyanlar var.. Yoldan çıkana, yol çok oluyor malesef.Allah yoldan saptırmasin..

Back