Saray'a kriz yok: Emine Erdoğan, 50 bin dolarlık çantasıyla Japonya'da

Esek yerine konulanlar belli:)
Bak simdii Aziz Nesinin nisan alan essek hikayesi aklima geldi aktariyorum

"Saray koruyucuları deh demişler, çüş demişler, eşeği bir türlü atlatamayınca padişaha varıp, eşek kulunuz gelmiş, huzura çıkmak ister demişler. Huzura çıkan eşek Padişahtan nişan istemiş. Canı burnuna gelen padişah kükremiş. İnek, etiyle, derisiyle, gübresiyle bu memlekete hizmet etti. Katır desen savaşta, barışta yük taşıdı, bu vatana hizmet etti. A eşek, ya sen ne iş gördün ki bir de kalkmış eşekliğine bakmadan nişan istersin. Utanmadan bir de karşıma geçmişsin. Söyle ne halt ettin? O zaman eşek keyfinden sırıtarak, 'Aman padişahım efendim demiş. Size en büyük hizmeti eşek kullarınız yapmıştır. Eğer benim gibi binlerce eşek kulların olmasaydı, hiç taht üzerinde oturabilir, saltanat sürebilir miydin? Dua et biz eşek kullarına. Bizim gibi eşekler sayesinde sen de böyle saltanat sürüyorsun

BU HIKAYEDE KI TEK FARK ISE ESSEGIN ESSEK OLDUGUNUN FARKINA VARMASIDIR
BU ULKENIN EN BUYUK ESSEKLERI AK PARTIYI IKTIDARA GETIRENLERDIR. BU KADAR.

Fatura? Telefon?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 1 milyon 200 bin liralık haberleşme faturasıyla kriz yaratan Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen’in TBMM Başkanlık Divanı kâtip üyeliğinden istifasını isted

Halkin yarisina esek diyorsun o zaman:)) ee bu senin yorumun tabii.. bende kalkip imamoglu secmeni icin dersem? Bence alinti yapilan bir tweet icin fazla alinganlik yaptinda neyse

Halkin yarisina esek diyorsun o zaman:)) ee bu senin yorumun tabii.. bende kalkip imamoglu secmeni icin dersem? Bence alinti yapilan bir tweet icin fazla alinganlik yaptinda neyse
Diyebilirsin. diyene saygi duyarim esseklik yapanada yapti derim hangi partiden nerden olursa olsun.

dün çaya %15, şekere %16, mazota % bilmem kaç zam geldi. Bugün elektriğe yine zam geldi.

Kim daha güzel harcıyor diye yarış mı yapılsın ?

Yazık, günah, israf bu değerleriniz hiç mi yok ?

Takım tutar gibi parti tutuyorsunuz, yanlışa yanlış diyin, doğruya doğru...

Sen cok ilgilisin bakiyorum da benden once bilmen gerekirdi
Olay benim bilmem bilmemem degil. Ak partiden biri birsey yapinca didikliyorsunuz ya o yuzden.. adalet tek tarafli olmasin demek istedim. Curuk kisiler ve hareketler her yerde var diyorum. Bunu ben kabul ediyorum ama sizler hep ayni turkuyu soyluyorsunuz.

yaw kadin gitmis canta almis ya da hediye edilmis neyse, bunu tartisiyor olmak bile abes bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…