Cevap veremedigin icin oyle dusundugune kanaat getirdimSen oyle birsey duymayi bekliyorsun o belli
Ne deyim bu yoruma simdi:)) sen oyle dusunmek istiyorsan dusunCevap veremedigin icin oyle dusundugune kanaat getirdim
Sigir demeden dusuncesini ifade edemiyorsa asil sigir odurAyrica devlete yikilan hani bizim paramiz diye cirpiniyonuz ya o paralarla odendi o faturalar mesela.. tweetteki sigir kelimesinin dikkatini cekmesi:))
Yazan kisi sigir mi bilmem ama haklilik payi var o kesin. Telefon faturasi icin ne dersin?Sigir demeden dusuncesini ifade edemiyorsa asil sigir odur
Ortada olani soyluyorum dusunceyle degisecek degilNe deyim bu yoruma simdi:)) sen oyle dusunmek istiyorsan dusun
Telefon faturasi?Ortada olani soyluyorum dusunceyle degisecek degil
Hakaret etmeden konussun ondan sonra hakliligini konusuruz ayrica burada boyle bir sey paylasiyorsan sen de hakaret etmis oluyorsunYazan kisi sigir mi bilmem ama haklilik payi var o kesin. Telefon faturasi icin ne dersin?
Fatura? Telefon?Hakaret etmeden konussun ondan sonra hakliligini konusuruz ayrica burada boyle bir sey paylasiyorsan sen de hakaret etmis oluyorsun
Telefon faturasi?
Bak simdii Aziz Nesinin nisan alan essek hikayesi aklima geldi aktariyorumEsek yerine konulanlar belli:)
Ee yani? Atilan kazik nolcak?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 1 milyon 200 bin liralık haberleşme faturasıyla kriz yaratan Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen’in TBMM Başkanlık Divanı kâtip üyeliğinden istifasını istedFatura? Telefon?
O kadarini takip etmedim odemis midir mahkeme acilmis midir onu da sen ogrenEe yani? Atilan kazik nolcak?
Halkin yarisina esek diyorsun o zaman:)) ee bu senin yorumun tabii.. bende kalkip imamoglu secmeni icin dersem? Bence alinti yapilan bir tweet icin fazla alinganlik yaptinda neyseBak simdii Aziz Nesinin nisan alan essek ikayesi aklima geldi aktariyorum
"Saray koruyucuları deh demişler, çüş demişler, eşeği bir türlü atlatamayınca padişaha varıp, eşek kulunuz gelmiş, huzura çıkmak ister demişler. Huzura çıkan eşek Padişahtan nişan istemiş. Canı burnuna gelen padişah kükremiş. İnek, etiyle, derisiyle, gübresiyle bu memlekete hizmet etti. Katır desen savaşta, barışta yük taşıdı, bu vatana hizmet etti. A eşek, ya sen ne iş gördün ki bir de kalkmış eşekliğine bakmadan nişan istersin. Utanmadan bir de karşıma geçmişsin. Söyle ne halt ettin? O zaman eşek keyfinden sırıtarak, 'Aman padişahım efendim demiş. Size en büyük hizmeti eşek kullarınız yapmıştır. Eğer benim gibi binlerce eşek kulların olmasaydı, hiç taht üzerinde oturabilir, saltanat sürebilir miydin? Dua et biz eşek kullarına. Bizim gibi eşekler sayesinde sen de böyle saltanat sürüyorsun
BU HIKAYEDE KI TEK FARK ISE ESSEGIN ESSEK OLDUGUNUN FARKINA VARMASIDIR
BU ULKENIN EN BUYUK ESSEKLERI AK PARTIYI IKTIDARA GETIRENLERDIR. BU KADAR.
Hahaha.Bizim Poromoz diye cirpiniyonuz ya, ne fark eder? Ha ak partili yolsuzluk yapmis ha chp li? Neden takip etmezsinz? Cunku chp li ok anladimO kadarini takip etmedim odemis midir mahkeme acilmis midir onu da sen ogren
Diyebilirsin. diyene saygi duyarim esseklik yapanada yapti derim hangi partiden nerden olursa olsun.Halkin yarisina esek diyorsun o zaman:)) ee bu senin yorumun tabii.. bende kalkip imamoglu secmeni icin dersem? Bence alinti yapilan bir tweet icin fazla alinganlik yaptinda neyse
Sen cok ilgilisin bakiyorum da benden once bilmen gerekirdiHahaha.Bizim Poromoz diye cirpiniyonuz ya, ne fark eder? Ha ak partili yolsuzluk yapmis ha chp li? Neden takip etmezsinz? Cunku chp li ok anladim
Olay benim bilmem bilmemem degil. Ak partiden biri birsey yapinca didikliyorsunuz ya o yuzden.. adalet tek tarafli olmasin demek istedim. Curuk kisiler ve hareketler her yerde var diyorum. Bunu ben kabul ediyorum ama sizler hep ayni turkuyu soyluyorsunuz.Sen cok ilgilisin bakiyorum da benden once bilmen gerekirdi