Saray dediğiniz devlet malı bildiğim kadarıyla. Erdoğan’dan sonra gelen de kullanabilir. Bakın diyorsunuz ki İmamoğlu’nun alınteri. Bu hiç adil bir yaklaşım değil. Sonuçta diğeri de çalışıyor cb olduğuna göre. İmamoğlu ilçe belediye başkanlığı yaptığı dönemde aldığı maaşta halkın vergisi yok mu? Ben burada sizden onun yaptığı da yanlış demenizi beklerdim. Çünkü bence her ikisinin yaptığı da yanlış. Herkes kendi görüşüne uyan kişinin (parti lideri, adaylar gibi) yanlışlarını görmediği sürece bir adım ilerlememiz de mümkün değil maalesef.
Imamoglunun evleri, o rolex saati vergileren gelmiyor. Zaten zengin bir aileden geliyor. Kendi sirketleri var. Peki Erdogan öyle mi? Erdoganin sadece bir yüzügü vardi politik hayatina basladiginda. Nasil oluyor da tek bir yüzükten sonra milyarlarca liralara ulasti? Bu sadece maasi ilemi oldu? Su asagdaki linki oku istersen. Gülün maasi 40binken, Erdoganin maasi bu sene yine yükseldi ve 74binlere ulasti. Kim bu maasi ödüyor? Vatandas. Emine hanim bir ay maasmi harcadi bir çantaya? Elbetteki hayir.
Daha öncede link paylastim. Örtülü ödenek diye birsey var. Kimse hesap soramiyor ne meblagsindan, ne neye harcandigindan. Daha öncede örtülü ödenek üzerine bir link paylasmistim, bak linkte ne yaziyor
Cumhurbaşkanı’nın örtülü ödenekten yaptığı harcamalar, Nisan ayında 403 milyon TL ile tüm zamanların rekorunu kırdı.
Kaynak Yeniçağ: Örtülü ödenek tüm zamanların rekorunu kırdı
Sen hiç 1 milyon lira gördünmü? Burda 400 küsür milyondan bahs ediliyor. Ve daha fazlasi daha var. Kasetleri unutmayalim, hani ogluna paralari sifirla dedigi.
Cocuklarin vakiflarina Istanbul sayesinden para gidiyor, yeni havalimaninda isletmeleri oldu. Okçu fedarasyon üzerine oku istersin, Türgev felan oku istersen.
Bunlar hepsi vergi parasi ile yapiliyor. Ve bu para böyle car cur harcanirken, ekonomi yönetilmiyor. Damat basina getiriliyor. Tarim bitiriliyor, fabrikalar satiliyor,..
Yani sorun benimsenen lider degil. Sorun çok çok daha derin.
Ha o saray evet Erdogan için yapildi. Adam istanbulu vermedi, sarayimi verecekmis? Ki her halükarda yanlis. Israftan baska birsey degil o saray. Doga katliamindan baska birsey degil. Ama yetmedi, yazlik sarayda yapiliyor. Ne olacak iste, biber kilosu 20 lira ulassan, vatandas alamazsin, ama yazlik saray tabiki çok gerekli!