onlar rahat etsin canım biz aç yatarızCakmadir belkikoskoca cumhurbaskaninin esi semt pazarindanmi taksaydi bu seferde kadina rezil ettin bizi diye soylenirdi herkes
Aciz tuvalete gidemiyoz diyosun yani:))onlar rahat etsin canım biz aç yatarız
önemli olan ülkenin itibarı:)))
şunu merak ediyorum milleti patates soğan kuyruğuna sokup ellibin dolarlık çanta takmak sonra gidip orada burada aç çocuklar için ağlamak nasıl bir psikolojidir?Aciz tuvalete gidemiyoz diyosun yani:))
Bu dunyada cogu kisi boyle 2 yuzlu degil mi? Tuvalet konusu diger konudan alinti yaptim, arkadas oyle demisteşunu merak ediyorum milleti patates soğan kuyruğuna sokup ellibin dolarlık çanta takmak sonra gidip orada burada aç çocuklar için ağlamak nasıl bir psikolojidir?
aslında kıskanıyoruz heralde: )))))
tuvalet konusuna gelirsek bence gelmeyelim malum banlıydım yeni geldin gelmeden gitmeyeyim:))))
bende yeni konuyu gördüm :))Bu dunyada cogu kisi boyle 2 yuzlu degil mi? Tuvalet konusu diger konudan alinti yaptim, arkadas oyle demisteban onemli degil aslinda benim bunye aliskin ama sizlere agir gelebilir
Rezil ediyorlar ama sonradan görmelikle. Neden önceki First lady lerde yoktu $50.000 (300.000) lik çanta? Kadın kolunda ev parası taşıyorCakmadir belkikoskoca cumhurbaskaninin esi semt pazarindanmi taksaydi bu seferde kadina rezil ettin bizi diye soylenirdi herkes
Niye? Boyle bi canta takinca rezil mi oluyosun? Keske benim olsa rezil olsamRezil ediyorlar ama sonradan görmelikle. Neden önceki First lady lerde yoktu $50.000 (300.000) lik çanta? Kadın kolunda ev parası taşıyor
Haha siz derken ben haric herkes demek istemistimbende yeni konuyu gördüm :))
böyle bir düzeni haksızlığı normalleştirmezsek daha iyi olacak hepimiz için
sizler derken totriko bir ötekileştirmemi hissediyorum ne:))))
ben kimseden değilim haklı kimse o ötesi yok
Halkından bir kişi bile yoksulluktan kendini yakıyor, üniversite okumuş dahi beyinler, intihar ediyor köprülere tırmanıyor, eğitim sağlık bütçe yetersizliğinden kan ağlıyor, doktorların öğretmenlerin maaşları enflasyon karşısında eriyorken, bir yüzükle gelen halktan liderleriz deyip yola çıkanların 300.000 tl lik çanta takmalarına başka isimler de konulabilir elbet.Niye? Boyle bi canta takinca rezil mi oluyisun? Keske benim olsa rezil olsam
Koskoca Turkiye'nin canta yapacak yetenegi yok mu? Ondan alsin. Semt pazarindan alsin demiyor kimseCakmadir belkikoskoca cumhurbaskaninin esi semt pazarindanmi taksaydi bu seferde kadina rezil ettin bizi diye soylenirdi herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?