- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.985
Her siyasi için tavrınız böyle mi?
Hak hukuk adaleti çigneyenler ve daha fazlasini yapanlar için tavrim böyle evet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her siyasi için tavrınız böyle mi?
Hak hukuk adaleti çigneyenler ve daha fazlasini yapanlar için tavrim böyle evet.
Sanırım ilk kez böyle bir tartışma konusunun içindeyim. O zaman Erdoğanlara zıt görüşte olan İmamoğlu’nun israftan bahsederken 31bin küsür pound değerindeki rolex saati de sanıyorum ki sizi çok rahatsız eder.
Bu konuların ucu bucağı yok ne yazık ki. Siyasi gündemi takip eden ve siyasi görüş benimsemeyen biri olarak yazıyorum size ve tüm samimiyetimle. Bu tür haberleri gerçekten saçma buluyorum. Bunların hiçbiri fakir adam değiller. Eminim ki aralarında onun çantası ne kadar, bunun saati ne kadar bahsi bile geçmiyordur. Fakat bu tür haberler hepimizi ayrıştırıyor, konu bir süre sonra “siz-biz” gibi kavramlara dönüşüyor. Bu tür haberler sadece içinizdeki nefreti depreştirir. Halbuki uzun zamandır hasret değilmiyiz bir olmaya? Siyasilerin umurunda değil ama ufak tefek konuları büyüterek ayrıştırmalara sebep olmayı çok seviyoruz ne yazık ki. Bu tür konuların siyasetten öte magazinsel olduğunu düşünüyorum. Her türlü görüşe saygım var ve eminim birgün nefretsiz konuşmalar da yapabiliriz birbirimizle.
Ben herkes fakir olsun demiyorum. Yani gerçekten kendi alin teri ile pahali çantada alabilir bir insan. Ancak Erdogan yillar önce "benim sadece bir yüzügüm var" diye baslamisti.
Daha öncede link paylastim, adamin sadece örtülü ödenegi yüz milyonlarca. Adam 1150 odali bir saray yaptirdi. Bunlar hepsi vergi parasi ile. O Emine hanimin kolundaki çanta vergi parasi ile. Bu vergi paralari markette sogan almakta zorlanan insanlardan geliyor.
Yoksa elbette derdim pahali çanta, magazin felan degil. Ayni sekilde Imamoglunun rolex saati olabilir. Kendi alin teri ile aldiysa, niye olmasin? Ancak isin için vergi parasi girerse elbette olmaz.
Saray dediğiniz devlet malı bildiğim kadarıyla. Erdoğan’dan sonra gelen de kullanabilir. Bakın diyorsunuz ki İmamoğlu’nun alınteri. Bu hiç adil bir yaklaşım değil. Sonuçta diğeri de çalışıyor cb olduğuna göre. İmamoğlu ilçe belediye başkanlığı yaptığı dönemde aldığı maaşta halkın vergisi yok mu? Ben burada sizden onun yaptığı da yanlış demenizi beklerdim. Çünkü bence her ikisinin yaptığı da yanlış. Herkes kendi görüşüne uyan kişinin (parti lideri, adaylar gibi) yanlışlarını görmediği sürece bir adım ilerlememiz de mümkün değil maalesef.
En son millet israf yaptigi icin ac demisti kendisi napiyorsa artik
Şuan erdoğana adaleti mi savunuyorsunuz hakikatenSaray dediğiniz devlet malı bildiğim kadarıyla. Erdoğan’dan sonra gelen de kullanabilir. Bakın diyorsunuz ki İmamoğlu’nun alınteri. Bu hiç adil bir yaklaşım değil. Sonuçta diğeri de çalışıyor cb olduğuna göre. İmamoğlu ilçe belediye başkanlığı yaptığı dönemde aldığı maaşta halkın vergisi yok mu? Ben burada sizden onun yaptığı da yanlış demenizi beklerdim. Çünkü bence her ikisinin yaptığı da yanlış. Herkes kendi görüşüne uyan kişinin (parti lideri, adaylar gibi) yanlışlarını görmediği sürece bir adım ilerlememiz de mümkün değil maalesef.
Istedigi yerden alir sana mi soracak? : )Koskoca Turkiye'nin canta yapacak yetenegi yok mu? Ondan alsin. Semt pazarindan alsin demiyor kimse
Aaaa bize sıgır dediSuraya guzel bi tweet koyalim:)) ayrica chpli elif dogan Turkmenin rekor telefon faturasini unutmadik mesela..Eki Görüntüle 2283183
Akpliler olarak yerli ve millilik hakkinda konusuyorsunuz ya boyle de komik oluyorsunuz. komikliginizi yuze vurmak icin dedim yoksa bana da sorabilir. : )Istedigi yerden alir sana mi soracak? : )
Hahaha alinti bir tweet o : )Aaaa bize sıgır dedi
Bi daha soyle sana sorsun o zamanAkpliler olarak yerli ve millilik hakkinda konusuyorsunuz ya boyle de komik oluyorsunuz. komikliginizi yuze vurmak icin dedim yoksa bana da sorabilir. : )
Turkiye nin canta yapacak vizyonu yok mu? hermese mecbur mu kaldiniz ?
Turkiyenin vizyonu yok diyosun yani pekiBi daha soyle sana sorsun o zaman
Ayrica devlete yikilan hani bizim paramiz diye cirpiniyonuz ya o paralarla odendi o faturalar mesela.. tweetteki sigir kelimesinin dikkatini cekmesi:))Aaaa bize sıgır dedi
Sen oyle birsey duymayi bekliyorsun o belliTurkiyenin vizyonu yok diyosun yani peki
Esek yerine konulanlar belli:)O zaman ozlu bir sozde benden gelsin