- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.790
Burda kimse kadinin cantasini tartismiyor anliyomusun. Herkes yorumunu yapiyorOlay benim bilmem bilmemem degil. Ak partiden biri birsey yapinca didikliyorsunuz ya o yuzden.. adalet tek tarafli olmasin demek istedim. Curuk kisiler ve hareketler her yerde var diyorum. Bunu ben kabul ediyorum ama sizler hep ayni turkuyu soyluyorsunuz.
yaw kadin gitmis canta almis ya da hediye edilmis neyse, bunu tartisiyor olmak bile abes bence.
Sana noldu bacim simdi? Geldin konunun ortasina dalip once esek dedin sonrada acilan topic emine erdoganin cantasi uzerine ve sen diyorsunki hic birimizin derdi cantasi degilBurda kimse kadinin cantasini tartismiyor anliyomusun. Herkes yorumunu yapiyor
Kimseyi dinlemeden
konuyu uzatip 300.000 tllik cantayi ne var sanki almisda nolmus diyerek uzatip olay yaratmaya calisan sensin.
Kimsenin derdi eminenin ev parasindaki cantasinda degil daha onemli konular varken dert degilll bize sen haricc
Ee ben de diyorum ki ortaya iddia atiyorsan sen de didikleOlay benim bilmem bilmemem degil. Ak partiden biri birsey yapinca didikliyorsunuz ya o yuzden.. adalet tek tarafli olmasin demek istedim. Curuk kisiler ve hareketler her yerde var diyorum. Bunu ben kabul ediyorum ama sizler hep ayni turkuyu soyluyorsunuz.
yaw kadin gitmis canta almis ya da hediye edilmis neyse, bunu tartisiyor olmak bile abes bence.
Iddia degilki, dogrulugu ispatlannis bir haber bu.. sizlerin yaklasimini merak ettim hepsi bu, cevabimida aldim.Ee ben de diyorum ki ortaya iddia atiyorsan sen de didikle
Turkiyenin urettigi bir canta bile yok hermes alana kadar Turkiye'ye uretime tesvik etsinler marka kendimizin olsun diyorum yalnis mi
Toplum onundeki kisiler bunlar. nasil sanane bizene oluyor, komsu kadin cemile degilIddia degilki, dogrulugu ispatlannis bir haber bu.. sizlerin yaklasimini merak ettim hepsi bu, cevabimida aldim.
Yaw Sanane bizene kadin onu begenmis almis
Bu adam hic mi para kazanmiyor? Parasiyla almis... Rolex saat icin ne dersin peki? Israf diyen birinin onu takmasida garip o zaman sizin deyiminizle.Toplum onundeki kisiler bunlar. nasil sanane bizene oluyor, komsu kadin cemile degiltopluma hesap vermesi gereken kisiler bunlar magazinde cikan sarkici manken degil, tabi ki soracaklar. Neden soruluyor denmesi abes
Cevabini akpye sor, yargi hakimler savcilar akpnin esaretinde. Simdiye kadar cezasini kesselermis takipsizlik karari almis. chp ne yapabilir partiden istifasi verilmis isteIddia degilki, dogrulugu ispatlannis bir haber bu.. sizlerin yaklasimini merak ettim hepsi bu, cevabimida aldim.
17 yildir akp iktidarda. Imamoglu gelsin onu da elestiririm. yillaarca chp iktidarda olur Turkiye saat uretir konuma gelmezse elestiririm tabi kiBu adam hic mi para kazanmiyor? Parasiyla almis... Rolex saat icin ne dersin peki? Israf diyen birinin onu takmasida garip o zaman sizin deyiminizle.
Cevabi dusunup geldin herhalde ayni postu 2. Kez alintiladin. Yargi konusuna burda hic girmicemCevabini akpye sor, yargi hakimler savcilar akpnin esaretinde. Simdiye kadar cezasini kesselermis takipsizlik karari almis. chp ne yapabilir partiden istifasi verilmis iste
Ne alakasi var mutfakta isim vardi senin gibi dakikalarca burada olamadim kusura bakmaCevabi dusunup geldin herhalde ayni postu 2. Kez alintiladin. Yargi konusuna burda hic girmicem
Bi daha olmasin:))Ne alakasi var mutfakta isim vardi senin gibi dakikalarca burada olamadim kusura bakma
Yok yine olur sen yine kusura bakmazsin artik nobetci hanimBi daha olmasin:))
Lafida soktum diyorsunYok yine olur sen yine kusura bakmazsin artik nobetci hanim
Sana da iyi nobetlerLafida soktum diyorsuntesaduf bugun nobetciyim ustune bastin kiz hadi iyi geceler sana, tatli ruyalar
Tesekkur ederim, nobeti saka yapmamistim ama:)) ciddiyim:))Sana da iyi nobetlerburalari sessiz birakma her yoruma cevap ver iyi geceler
İmamoğlu da tüm servetim bir yüzük dese sonra da Karun olsa aynı tepkiyi o da görürSanırım ilk kez böyle bir tartışma konusunun içindeyim. O zaman Erdoğanlara zıt görüşte olan İmamoğlu’nun israftan bahsederken 31bin küsür pound değerindeki rolex saati de sanıyorum ki sizi çok rahatsız eder.
Bu konuların ucu bucağı yok ne yazık ki. Siyasi gündemi takip eden ve siyasi görüş benimsemeyen biri olarak yazıyorum size ve tüm samimiyetimle. Bu tür haberleri gerçekten saçma buluyorum. Bunların hiçbiri fakir adam değiller. Eminim ki aralarında onun çantası ne kadar, bunun saati ne kadar bahsi bile geçmiyordur. Fakat bu tür haberler hepimizi ayrıştırıyor, konu bir süre sonra “siz-biz” gibi kavramlara dönüşüyor. Bu tür haberler sadece içinizdeki nefreti depreştirir. Halbuki uzun zamandır hasret değilmiyiz bir olmaya? Siyasilerin umurunda değil ama ufak tefek konuları büyüterek ayrıştırmalara sebep olmayı çok seviyoruz ne yazık ki. Bu tür konuların siyasetten öte magazinsel olduğunu düşünüyorum. Her türlü görüşe saygım var ve eminim birgün nefretsiz konuşmalar da yapabiliriz birbirimizle.
Evet 500 bin liralık çantayı alkışlayıp dötünde don olmayanlarEsek yerine konulanlar belli:)