Saray'a kriz yok: Emine Erdoğan, 50 bin dolarlık çantasıyla Japonya'da

Burda kimse kadinin cantasini tartismiyor anliyomusun. Herkes yorumunu yapiyor
Kimseyi dinlemeden
konuyu uzatip 300.000 tllik cantayi ne var sanki almisda nolmus diyerek uzatip olay yaratmaya calisan sensin.
Kimsenin derdi eminenin ev parasindaki cantasinda degil daha onemli konular varken dert degilll bize sen haricc

Sana noldu bacim simdi? Geldin konunun ortasina dalip once esek dedin sonrada acilan topic emine erdoganin cantasi uzerine ve sen diyorsunki hic birimizin derdi cantasi degil ya rabbim beni neyle imtihan ediyorsun aksam aksam:))

Not: basligi tekrar okumani tavsiye ederim:))

Ee ben de diyorum ki ortaya iddia atiyorsan sen de didikle
Turkiyenin urettigi bir canta bile yok hermes alana kadar Turkiye'ye uretime tesvik etsinler marka kendimizin olsun diyorum

Ee ben de diyorum ki ortaya iddia atiyorsan sen de didikle
Turkiyenin urettigi bir canta bile yok hermes alana kadar Turkiye'ye uretime tesvik etsinler marka kendimizin olsun diyorum yalnis mi
Iddia degilki, dogrulugu ispatlannis bir haber bu.. sizlerin yaklasimini merak ettim hepsi bu, cevabimida aldim.

Yaw Sanane bizene kadin onu begenmis almis

Iddia degilki, dogrulugu ispatlannis bir haber bu.. sizlerin yaklasimini merak ettim hepsi bu, cevabimida aldim.

Yaw Sanane bizene kadin onu begenmis almis
Toplum onundeki kisiler bunlar. nasil sanane bizene oluyor, komsu kadin cemile degil topluma hesap vermesi gereken kisiler bunlar magazinde cikan sarkici manken degil, tabi ki soracaklar. Neden soruluyor denmesi abes

Toplum onundeki kisiler bunlar. nasil sanane bizene oluyor, komsu kadin cemile degil topluma hesap vermesi gereken kisiler bunlar magazinde cikan sarkici manken degil, tabi ki soracaklar. Neden soruluyor denmesi abes
Bu adam hic mi para kazanmiyor? Parasiyla almis... Rolex saat icin ne dersin peki? Israf diyen birinin onu takmasida garip o zaman sizin deyiminizle.

Cevabini akpye sor, yargi hakimler savcilar akpnin esaretinde. Simdiye kadar cezasini kesselermis takipsizlik karari almis. chp ne yapabilir partiden istifasi verilmis iste

Bu adam hic mi para kazanmiyor? Parasiyla almis... Rolex saat icin ne dersin peki? Israf diyen birinin onu takmasida garip o zaman sizin deyiminizle.
17 yildir akp iktidarda. Imamoglu gelsin onu da elestiririm. yillaarca chp iktidarda olur Turkiye saat uretir konuma gelmezse elestiririm tabi ki

Cevabini akpye sor, yargi hakimler savcilar akpnin esaretinde. Simdiye kadar cezasini kesselermis takipsizlik karari almis. chp ne yapabilir partiden istifasi verilmis iste
Cevabi dusunup geldin herhalde ayni postu 2. Kez alintiladin. Yargi konusuna burda hic girmicem

Bence First Lady çanta markası konusundaki seçimimizin pişman olmuştur. Hermes markaymış.

Eklentiler

• E0606615-0735-47E5-A59E-2F7ECAA293BC.jpeg
    137,1 KB · Görüntüleme: 63
İmamoğlu da tüm servetim bir yüzük dese sonra da Karun olsa aynı tepkiyi o da görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…