Saray kokuları

gamzecigdem

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
259
5
316
selam kızlar osmanlı saray kokuları diye kokular çıktı uzun zaman önce
kokular esans şeklinde ve uzun süreler gidiyormuş çok iyiymiş birkaç kişiden duydum üreticisiyle bağlantıya geçtim fiyatlarda makul ama kokuları koklama fırsatım olmadı bilmediğim içinde almadım açıkçası kullananlar olursa burdan yazsın lütfen öpüorum hepinizi hadi kızlar yardım lütfen :)

eeeeee kızlar yokmu kullanan bu arada bu kokuyla ilgili özelden msj atıyosunuz :) bende bilmiorum ki nasıl birşey olduğunu

Canım Açık parfümlerde de Hürrem kokusu çıkmış :) Ve ben beğendim şahsen beni o zamanlara götürdü koku öyle diyebilirim yani.. çok hoş

Son düzenleme:
sanırım bihter türkan ergül hanımın basında çıkan kokularını kasdediyorsun.google da arat kişiye özel koku diye sitesi varmış satış da yapıyor önerebilirim kullanan arkadaşım var ben de bir tanesini deneme fırsatı buldummm

Son düzenleme:

sağolun kızlar hemen bakıcam valla

slm kızlar osmanlı saray kokuları farklı birşeymiş bu kişiye özel kokudan apayrı birşey
dün üreticilerle bağlantıya geçtim aldım cariye kokusu mükemmel tavsiye ederim alkölsüz esans şeklinde sürülüyor acayip kalıcı
sahray-ı cedid kokusu var o pek hoş değil yani bilemiyorum tabi çilek kokuyor candy gibi
harem kokusu güzel ferahlık temizlik kokuyor böyle bilgi verim dedim hemen

canım dün senle konuştuktan sonra araştırdım sitelerinden o adamla irtibata geçtim eşimin çalıştığı yerde şubeleri varmış eşime dedim bakarmısın cariye kokusu nasıl ona göre alacağım dedim. oda gitmiş bakmış hoşuna gitmiş almış bi tane
gerçekten çok hoş kokusu var ya bayıldım.
şimdi bide harem kokusuna baktırayım belki onuda alır

cnm yeni gördüm beğendiğine sevindim bende severek kullanıyorum yeni kokular keşfettikçe yazarım size ben seviorum yeni kokular keşfetmeyi şimdi farklı esanslarla üretime geçtiklerinde bana haber vericekler deneyip burdan onlarıda yazarım size öpüyorum nanaktan

canım bu kokuların satıldığı yer neresi gidip kokulara baksam. ve fiyatlar nasıl? cevaplarsan çok sevinicem

şekerim valla senide yeni gördüm kusura bakmayın yoğun bir dönemdeyim cnm ben kadıköyden aldım üretici oradaki bir arkadaşınada veriyormuş satsın diye bulamazsan özelden yaz ben sana yazarım tam adresi

ben kadın erkek unisex hepsini kokladım,bayan kokuların içinde en güzeli CARİYE adlı koku.insana huzur veriyor.5 kişiydik hepimizde onu beğendik.diğerleri kadın kokuları çok keskin ya da şekerli.erkek kokularından en güzeli de KAPTAN-I DERYA.

Canım cariye kokusunu biraz tarif edebilir misin ? :)

ya ben kokuyu bilmeden güvenemiyorum

cnm zaten koku bu, her zevke göre değişir o yüzden minik testerlarda bi kokla sonra karar ver şimdi birkaçımız beğendik ama sen beğenmezsin ağır gelir hafif kalır o yüzden birşey diyemiyorum bi şekilde tester bulup koklamaya çalış öyle karar ver çünkü esans şeklinde paran gitmesin boşuna beğenmezsen
ama bence beğenirsin yani kimse gösterdiysem beğendi

arkadaşlar ben bir yıl boyunca cariye ve sahra kokularını kullandım.

fatihte esas şubeleri var ben oradan 5 tl lik küçük şişelerde alıyorum zaten yağ formunda oldugu icin fısfıslı değil sürmeli şekilde var.hatta o dükkanda acayip güzel cam parfüm şişeleri var böyle çubuklu.banyodan sonra sürünce heyyyt beee hürremde kimmiş hahayt.dua et senin devrinde aynı sarayda yaşamadık diyorum

şimdi gelelim kokuların özelliklerine.cariye kokusu gercekten cok ilginc ve herkes tarafından beğenilen bi koku.yani koklayan herkes bayılıyor.ama işte benim tenim çok parfüm tutmuyor.ilk sürdügüm iki saat iyi ama sonra kayboluyor.belki başka tenlerde farklı olur bilemem. hee bu arada afrodizyak içeriyomuş.

sahra kokusu yogun şekerli bir parfüm..ben agır kokuları sevdigim icin hoşuma gidiyor.ve tüm bu esanslar arasında en yogun afrodizyak bu kokuda varmış.

ama gel gelelim dediğim gibi ben de yogun bir kalıcılıgı oldugunu düşünmüyorum.he bir de küçük hacı yag şişesinde almıştım.cantama dökülmüş ikisi de:26: ilk yogun bi şekilde koktu cantam ama bi iki gün sonra kokusu gitti.genelde kumaşta kalması lazımdı kokunun bence.çünkü kalitteli bi edp parfüm sktıgımda bi kumaşa aylar sonra bile kokusu kalabiliyor.

he tabi alkol olmadıgı icin abdest bozmuyor takva ve saglık acısından da daha iyi.

velhasılı kelam 5 tl lik küçük şişelerde alın deneyin kalıcı olursa devam ederseniz bendeki gibi olmazsa bırakırısınz.öptüm hepiniziiii

Merhaba,

Bende hediye almak istiyorum ama denemediğim içinde emin olamıyorum. Erkek kokularından hangisini önerirsiniz, çok ağır bir koku almak istemiyorum ancak çok fazla hafif limonumsu bir kokuda olmaması lazım.. Kokuları denemiş olan varsa, yardım edebilirse sevinirim. Buarada bu 5tl'lik deneme boylarını almamız için Fatih'e mi gitmeiz gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…