arkadaşlar ben bir yıl boyunca cariye ve sahra kokularını kullandım.
fatihte esas şubeleri var ben oradan 5 tl lik küçük şişelerde alıyorum zaten yağ formunda oldugu icin fısfıslı değil sürmeli şekilde var.hatta o dükkanda acayip güzel cam parfüm şişeleri var böyle çubuklu.banyodan sonra sürünce heyyyt beee hürremde kimmiş hahayt.dua et senin devrinde aynı sarayda yaşamadık diyorum
şimdi gelelim kokuların özelliklerine.cariye kokusu gercekten cok ilginc ve herkes tarafından beğenilen bi koku.yani koklayan herkes bayılıyor.ama işte benim tenim çok parfüm tutmuyor.ilk sürdügüm iki saat iyi ama sonra kayboluyor.belki başka tenlerde farklı olur bilemem. hee bu arada afrodizyak içeriyomuş.
sahra kokusu yogun şekerli bir parfüm..ben agır kokuları sevdigim icin hoşuma gidiyor.ve tüm bu esanslar arasında en yogun afrodizyak bu kokuda varmış.
ama gel gelelim dediğim gibi ben de yogun bir kalıcılıgı oldugunu düşünmüyorum.he bir de küçük hacı yag şişesinde almıştım.cantama dökülmüş ikisi de:26: ilk yogun bi şekilde koktu cantam ama bi iki gün sonra kokusu gitti.genelde kumaşta kalması lazımdı kokunun bence.çünkü kalitteli bi edp parfüm sktıgımda bi kumaşa aylar sonra bile kokusu kalabiliyor.
he tabi alkol olmadıgı icin abdest bozmuyor takva ve saglık acısından da daha iyi.
velhasılı kelam 5 tl lik küçük şişelerde alın deneyin kalıcı olursa devam ederseniz bendeki gibi olmazsa bırakırısınz.öptüm hepiniziiii