• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saray kokuları

kızlar meraba bende bu kokudan alıcam ama şu kişieözel koku sitesnden .. hürrüm le aşk iksiriarasında kaldm bu siteye bakayım dedim belki bilgisi olan vardır diye ve az çok varmış:) herkes hürrem kokusunu beğeniyo fiyatta indirim var muhtemelen alıcam ve yorumlarımı yazarm .. cariye kokusu içinde kadıköye gidersem muhakkak alırım burda önerilen bişeyi aldığımda genelde memnun kalıyorum teşekkürler..

kızlar meraba bende bu kokudan alıcam ama şu kişieözel koku sitesnden .. hürrüm le aşk iksiriarasında kaldm bu siteye bakayım dedim belki bilgisi olan vardır diye ve az çok varmış:) herkes hürrem kokusunu beğeniyo fiyatta indirim var muhtemelen alıcam ve yorumlarımı yazarm .. cariye kokusu içinde kadıköye gidersem muhakkak alırım burda önerilen bişeyi aldığımda genelde memnun kalıyorum teşekkürler..

çok sevdiğim bir koku kesinlikle çok güzelll

merhaba,
ancak okudum yazdığını aldınmı bahsettiğin kokuları onlar nasıl bilemiyorum tabi benimde cariye kokum bitti üreticiyle bağlantıya geçmek için girdim dedim girmişken bakayım bnm başlığa varmı başka kokular deneyen çünkü üretici yeni kokular çıkarmış bizim forum kızları kesin denemiştir. varsa deneyen yazsın arkadaşlar çünkü artık cariyeyi normal spariş vericem gitmeden :)

arkadaşlar ben bir yıl boyunca cariye ve sahra kokularını kullandım.

fatihte esas şubeleri var ben oradan 5 tl lik küçük şişelerde alıyorum zaten yağ formunda oldugu icin fısfıslı değil sürmeli şekilde var.hatta o dükkanda acayip güzel cam parfüm şişeleri var böyle çubuklu.banyodan sonra sürünce heyyyt beee hürremde kimmiş hahayt.dua et senin devrinde aynı sarayda yaşamadık diyorum :41:

şimdi gelelim kokuların özelliklerine.cariye kokusu gercekten cok ilginc ve herkes tarafından beğenilen bi koku.yani koklayan herkes bayılıyor.ama işte benim tenim çok parfüm tutmuyor.ilk sürdügüm iki saat iyi ama sonra kayboluyor.belki başka tenlerde farklı olur bilemem. hee bu arada afrodizyak içeriyomuş.:30:

sahra kokusu yogun şekerli bir parfüm..ben agır kokuları sevdigim icin hoşuma gidiyor.ve tüm bu esanslar arasında en yogun afrodizyak bu kokuda varmış.

ama gel gelelim dediğim gibi ben de yogun bir kalıcılıgı oldugunu düşünmüyorum.he bir de küçük hacı yag şişesinde almıştım.cantama dökülmüş ikisi de:26: ilk yogun bi şekilde koktu cantam ama bi iki gün sonra kokusu gitti.genelde kumaşta kalması lazımdı kokunun bence.çünkü kalitteli bi edp parfüm sktıgımda bi kumaşa aylar sonra bile kokusu kalabiliyor.

he tabi alkol olmadıgı icin abdest bozmuyor takva ve saglık acısından da daha iyi.

velhasılı kelam 5 tl lik küçük şişelerde alın deneyin kalıcı olursa devam ederseniz bendeki gibi olmazsa bırakırısınz.öptüm hepiniziiii

canım fatihte nerden aldın tarif edebilir misin acaba?

aa saray kokuları ha vayyy cariye kokusu ve hürrem sultan kokusunu merak ettim açıkcası hacı yağı gibi kokmuyordur umarım:27:

kızlar konu başlıgı cok once acılmıs sesimim duyup cevap veren olurmu bilmiyorum ama bir umuttur yazıcam

ben cok önce kayseride bir fuar tanıtımında almıstım osmanlı kokuları dıye dediginiz gibi kucuk hacı yağ şişesi gibi adını bıle hatırlamıyorum kokunun ama sonrasında cok aradım bulamadım

halen özel gunlerde kullanmak ıcın saklamıstım burdada sızın yazdıklarınızı okuyunca arastırdım istanbulda dıyorsunuz baska sehirde yokmu bilgisi olanınız vardır umarım

ınternette bazı sıtelerde satılıyor ama fıyatlar bana biraz yuksek geldı netten hangı sıteden alıp kullanıyorsunuz acaba tavsıye verir misiniz LÜTFENNNNN!

Back