• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şarap yoksa yemek de yok: Fransa, İran’ın ‘içkisiz yemek’ isteğini reddetti

Beni alın bu topikten, yoldan çıkarmaya çalışanlar var:KK70:
midye-dolma-bira.jpg

2016 Temmuz'da İzmir'e bekleriz Bira Midye Festivaline
:D

midye-dolma-bira.jpg

2016 Temmuz'da İzmir'e bekleriz Bira Midye Festivaline
:KK70:
Müdürü böyle görsellerle baştan çıkarmanın bir yaptırımı olmalı:KK70:Zaten çok uzun zamandır midye yemedim, sizin yaptığınız hangi kitaba sığar hee:KK70:offfff bu haşlaması galiba, sıkacaksın limonu yiyeceksin, oyyyyy Derya kuzusuuuuuu:kk77:
Siteden çıkıyorum, olmaz böyle birşey, el birliğiyle kasıtlı ve planlı bir işkence söz konusu :KK12:

Müdürü böyle görsellerle baştan çıkarmanın bir yaptırımı olmalı:KK70:Zaten çok uzun zamandır midye yemedim, sizin yaptığınız hangi kitaba sığar hee:KK70:offfff bu haşlaması galiba, sıkacaksın limonu yiyeceksin, oyyyyy Derya kuzusuuuuuu:kk77:
Siteden çıkıyorum, olmaz böyle birşey, el birliğiyle kasıtlı ve planlı bir işkence söz konusu :KK12:
ah bir de Kemeraltında eski Balık Halinin orada sıcak sıcak yiyeceksin. mis gibi böyle kokusu bile yeter be :D
müdürüm banlamıcan beni di mi :KK53:

marilyn monroe marilyn monroe inciraltından çıkarıyorlar ama onları biliyon dimi:KK48::KK48::KK48: kıskanç simili:KK53::KK53:
eee nolcak?
tadı güsel yiyoz biz :D siz onu da yiyemiyonuz :KK53: limon mikrop öldürür bişi olmaz :D

marilyn monroe marilyn monroe inciraltından çıkarıyorlar ama onları biliyon dimi:KK48::KK48::KK48: kıskanç simili:KK53::KK53:
Yaniii :KK45:içine pis şeyler mi karışıyor:KK70: ama pişiyor birde limon sıkılıyor:KK70: offf offf nerede boğazın akıntılı sularındaki midyeeeee, valla elim büyüklüğünde oluyorlardı:kk77:
İstanbul'a gidince yemem lazım:KK42:

Eveeet akşama yemekte kereviz varken bunlar pek güzel oldu şimdi. Bi tarafım midye istiyor, bi tarafım suşi, aklım da kokoreçte kaldı. Ne yicem, kereviz... Peeehhh...
Sen yine Kereviz yiyeceksin, bende hala yemek yok ve canım deli gibi midye çekiyor:KK70:
Markete gitsemde dondurulmuşlarından mı alsam, onlarda hiç güzel olmuyor ama canım çekti:cry:

anammm midenize :63:

mis gibim kızartım hamsimi bol limonlu salata ve mis gibide çay hemide sağlıklı ciğer çürütmeyeninden:KK15:

sıra bol sirkeli yumuşatıcılı vanilyalı temizlikte:confused:

ben ciddiyim Hayyal, demişliğim var. benim yılbaşı bayram klasiğimdir, büyük bir sehpam vardır, oraya shotlar dizilir. rakı ve şarap zaten vardır. isteyen içer, içmeyen için de çeşitli meyve suları vardır.
ben içmiyorum içkisiz olsun diyen arkadaşıma biz içeceğiz rahatsız oluyorsan gelme demiştim. yine derim. benim evimde davette ne servis edeceğime ben karar veririm.
ben onun evine içki alıp gitmiyorsam o da benim evimde ne servis edeceğime karışamaz.
İran'ın yaptığı da bu. Fransa İran'a gitse ve içki servis edin yoksa yemek de olmaz dese, nasıl tavır takınılır?
misafir umduğunu değil bulduğunu demişler.

Beni de çağır midyeyi de ayrıca yalarım:KK50:

anammm midenize :63:

mis gibim kızartım hamsimi bol limonlu salata ve mis gibide çay hemide sağlıklı ciğer çürütmeyeninden:KK15:

sıra bol sirkeli yumuşatıcılı vanilyalı temizlikte:confused:
Balığında o çilesi var, yerken mis gibi kokuyor, doyunca ıyyyy:-)

Sen yine Kereviz yiyeceksin, bende hala yemek yok ve canım deli gibi midye çekiyor:KK70:
Markete gitsemde dondurulmuşlarından mı alsam, onlarda hiç güzel olmuyor ama canım çekti:cry:

Valla yemek olmasa ve üşenmesem ben girişirdim deniz ürünü balık ne bulursam artık.

Back