Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sarı oje seven var mı benim gibi...çok değişik ve iddalı bir renk..çok sık olmasa da sürerim ama bugün üni.den bi arkadaşım hiç sevmiyorum sarı ojeyi hastalıklı gibi gösteriyor dedi..CADIARZU siz ne düşünüyorsunuz...
walla ben bişeyi beğenmişsem kim ne derse desin yaparım... misal tırnaklarımda siyah rengi oje güzel durur.. Annemde bana der ki satanistlere benzedin :)))))))
öyle düşünürsen kırmızıyı da sevmiyen insan var siyahı da..
bence güzel olur.. hele sarılı bi elbisen fln varsa.. çok güzel uyumlu gösterir yerimseniben
ya bende sürdüm arkadaşlar kusunç olduğumu söylediler iğrençmişim=) bu derse gelmek zorundamıymışım=) hatta rapor imzalatırken bi asistanda bana çok aradınmı o rengi demişti..çok tepki topluyo yahu=)) aslında bi önceki gün sarı atlet giymiştim o yüzden sürmüştüm sonra çıkartmayı unuttum okulada öyle gittim gitmez olaydım =)
kızlar ben bugun suvari kozmetikte gördüm pastelin sarı ojesini çok beğendm ama annm vardı ynımda aldırmadı artık yanlızken alıcm ilgilenen vrsa bakın derim fosforlu sarı renginde ben bayıldımmm