Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zoofili deniyor buna. Öncelikle normal olmadığını bilmelisiniz. Bu durumu ilaç mı çözer terapi mi onu bilemiyorum..Hayvanlarla cinsel şeyler hayal ediyorum, detaya girmem uygun olmaz, kimseye söyleyemiyorum bu durum normal mi, herkes böyle şeyler düşünüyor mu yardımcı olur musunuz
Ayyyy evet sapiksiniz bu nasıl bir fantazi dir yaa acilen piskatriden destek alınHayvanlarla cinsel şeyler hayal ediyorum, detaya girmem uygun olmaz, kimseye söyleyemiyorum bu durum normal mi, herkes böyle şeyler düşünüyor mu yardımcı olur musunuz
Haftasonu konuları yükleniyor…Hayvanlarla cinsel şeyler hayal ediyorum, detaya girmem uygun olmaz, kimseye söyleyemiyorum bu durum normal mi, herkes böyle şeyler düşünüyor mu yardımcı olur musunuz
İkinci hesap yüzünden hesaplarım engellendi, yeni üye değilim.Ben ne okudum az önce
Konu banada fake gibi geldi,yeni üye ve böyle bir konu,düşündürücü.
Ama eğer gerçekse normal olmadığı kesin ve acilen bir doktora görünmelisin
Yessssss. Git tedavi ol.Hayvanlarla cinsel şeyler hayal ediyorum, detaya girmem uygun olmaz, kimseye söyleyemiyorum bu durum normal mi, herkes böyle şeyler düşünüyor mu yardımcı olur musunuz
Bu forumda çok ilginç olaylar okudum ama şu ana kadar okuduğum en garip konu bu ve doğal olarak insanın aklına gerçek olmadığı geliyor.İkinci hesap yüzünden hesaplarım engellendi, yeni üye değilim.
Bu forumda ekstrem konulara fake deniyor genelde, inanmak istemeseniz de böyle düşünen insanlar var arkadaşlar.
Hatta şu anda benden tiksinen bazı kişiler itiraf etmese de bu tür şeyleri bir saniye aklına getirip pişmanlık duyup düşünmemeye çalışıyordur eminim. İnsanız sonuçta.
Normal olup olmadığı konusunda kafam karışmıştı, teşekkürler. Psikolog randevusu alacağım.
Normalize etmeyin, ruh sağlığı yerinde olan hiç kimse aklına getirmez. Psikiyatriye gidin acilen.Hatta şu anda benden tiksinen bazı kişiler itiraf etmese de bu tür şeyleri bir saniye aklına getirip pişmanlık duyup düşünmemeye çalışıyordur eminim.
Belki normal diyenler olur diye sordum. Bu durumu iğrenç bulmuyorum ama bunun anormal bir sapıklık türü olmasını kişiliğime yakıştırmadığım için tedavi olacağım.Hırpalanmak mı istiyorsunuz? Bunun tedavi edeceğini mi sanıyorsunuz?
Bizim normal dememiz bunu normal yapmaz. Biz otorite degiliz. Bu duruma da cinsel dürtü bozukluğu deniyor sanirim. Erkek oldugunuza eminim bu arada. Bu sebeple şikayet edecegim. Hastalığınız sebebiyle degil.Belki normal diyenler olur diye sordum. Bu durumu iğrenç bulmuyorum ama bunun anormal bir sapıklık türü olmasını kişiliğime yakıştırmadığım için tedavi olacağım.
Allahın yaratığı sessiz kullar hakkında, böyle düşüncelerin kafanızdan geçmesi akıl alır gibi değil. Gerekirse bir değil, 100 yerden yardım alın. Hesap günü o masum yavrular dile gelip konuşacak. Kim onlara ne yaptı ne etti, iyilik kötülük hepsini bir bir anlatacak. Benim dünyalar güzeli kedim var. Ona değil cinsel sapıklık, elini kaldıranın oracıkta dünyasını başına yıkarım! Sadece kendi kedim bile değil bütün hayvanlar için bunu yaparım.Hayvanlarla cinsel şeyler hayal ediyorum, detaya girmem uygun olmaz, kimseye söyleyemiyorum bu durum normal mi, herkes böyle şeyler düşünüyor mu yardımcı olur musunuz