• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sapık mıyım ben yardım edin

Normal değil tabi ki. Herkes böyle şeyler düşünmez. Acilen bir psikiyatra gidin. Bunu ayrıca birileri normal görse de değil. Altında büyük bir travma var belli ki halletmeniz gereken. Fazla zaman kaybetmeden randevu alın.

Hayvanlarla cinsel şeyler hayal ediyorum, detaya girmem uygun olmaz, kimseye söyleyemiyorum bu durum normal mi, herkes böyle şeyler düşünüyor mu yardımcı olur musunuz
Zoofili deniyor buna. Öncelikle normal olmadığını bilmelisiniz. Bu durumu ilaç mı çözer terapi mi onu bilemiyorum..

Ben ne okudum az önce😳
Konu banada fake gibi geldi,yeni üye ve böyle bir konu,düşündürücü.
Ama eğer gerçekse normal olmadığı kesin ve acilen bir doktora görünmelisin

Ben ne okudum az önce😳
Konu banada fake gibi geldi,yeni üye ve böyle bir konu,düşündürücü.
Ama eğer gerçekse normal olmadığı kesin ve acilen bir doktora görünmelisin
İkinci hesap yüzünden hesaplarım engellendi, yeni üye değilim.

Bu forumda ekstrem konulara fake deniyor genelde, inanmak istemeseniz de böyle düşünen insanlar var arkadaşlar.

Hatta şu anda benden tiksinen bazı kişiler itiraf etmese de bu tür şeyleri bir saniye aklına getirip pişmanlık duyup düşünmemeye çalışıyordur eminim. İnsanız sonuçta.

Normal olup olmadığı konusunda kafam karışmıştı, teşekkürler. Psikolog randevusu alacağım.

İkinci hesap yüzünden hesaplarım engellendi, yeni üye değilim.

Bu forumda ekstrem konulara fake deniyor genelde, inanmak istemeseniz de böyle düşünen insanlar var arkadaşlar.

Hatta şu anda benden tiksinen bazı kişiler itiraf etmese de bu tür şeyleri bir saniye aklına getirip pişmanlık duyup düşünmemeye çalışıyordur eminim. İnsanız sonuçta.

Normal olup olmadığı konusunda kafam karışmıştı, teşekkürler. Psikolog randevusu alacağım.
Bu forumda çok ilginç olaylar okudum ama şu ana kadar okuduğum en garip konu bu ve doğal olarak insanın aklına gerçek olmadığı geliyor.

Ve dediğin gibi her insanın aklına böyle şeyler geldiğini hiç ama hiç sanmıyorum.Herkesin aklına gelen bir şey olsa anormal olmazdı zaten.
Üzgünüm ama normal değilsin.
Aksini söyleyip içini rahatlatabilmeyi çok isterdim.

Hatta şu anda benden tiksinen bazı kişiler itiraf etmese de bu tür şeyleri bir saniye aklına getirip pişmanlık duyup düşünmemeye çalışıyordur eminim.
Normalize etmeyin, ruh sağlığı yerinde olan hiç kimse aklına getirmez. Psikiyatriye gidin acilen.

Hırpalanmak mı istiyorsunuz? Bunun tedavi edeceğini mi sanıyorsunuz? Psikolojik tedavi gerekiyor. Belki hipnoterapi ile tedavisi vardir bilemiyorum.

Hırpalanmak mı istiyorsunuz? Bunun tedavi edeceğini mi sanıyorsunuz?
Belki normal diyenler olur diye sordum. Bu durumu iğrenç bulmuyorum ama bunun anormal bir sapıklık türü olmasını kişiliğime yakıştırmadığım için tedavi olacağım.

Belki normal diyenler olur diye sordum. Bu durumu iğrenç bulmuyorum ama bunun anormal bir sapıklık türü olmasını kişiliğime yakıştırmadığım için tedavi olacağım.
Bizim normal dememiz bunu normal yapmaz. Biz otorite degiliz. Bu duruma da cinsel dürtü bozukluğu deniyor sanirim. Erkek oldugunuza eminim bu arada. Bu sebeple şikayet edecegim. Hastalığınız sebebiyle degil.

normal diyecek kişi insan değildir bu nasıl bişey okurken bile midem bulandı

Normal herkese göre değişir. İnsanların çeşitli fantezileri olabilir. Pedofili, tecavüz fetişi, zoofili, ürofili, grup seks, bdsm vb.

Şimdi böyle şeylerin var olması bunları etik yapmıyor. Mesela tecavüz, pedofili, zoofili de karşıdaki canlının rızasını alamazsın. O yüzden bunları gerçek hayata geçirmemek gerekir. Psikolog ne kadar yardım edebilir emin değilim çünkü bu da eşcinsellik gibi yönelim diye düşünüyorum. Eğer gerçek hayata geçirme gibi bir fikriniz yoksa ve bu düşünceler sizi çok rahatsız etmiyorsa içinizde tutup yaşama devam etmelisiniz.

Ben garipsenmesini doğru bulmuyorum. Çünkü böyle şeyler var oldu ve olacak. Sadece kontrol altında tutulmalı

ya bu sapıklık mı bilmiyorum da bir hastalık olduğu kesin. Mutlaka bir doktora başvurmalısınız

Hayvanlarla cinsel şeyler hayal ediyorum, detaya girmem uygun olmaz, kimseye söyleyemiyorum bu durum normal mi, herkes böyle şeyler düşünüyor mu yardımcı olur musunuz
Allahın yaratığı sessiz kullar hakkında, böyle düşüncelerin kafanızdan geçmesi akıl alır gibi değil. Gerekirse bir değil, 100 yerden yardım alın. Hesap günü o masum yavrular dile gelip konuşacak. Kim onlara ne yaptı ne etti, iyilik kötülük hepsini bir bir anlatacak. Benim dünyalar güzeli kedim var. Ona değil cinsel sapıklık, elini kaldıranın oracıkta dünyasını başına yıkarım! Sadece kendi kedim bile değil bütün hayvanlar için bunu yaparım.

Back