sapık kuzen...

beni suaclarlarsa onlara cevabım hazır eger onlar ilgili olsalardı ben bunları yasamazdım 12 yasındaki bir kız ne kadr cazibeli yada tahrik edici olabilirki ben davetkar oldugum icin bunları yaptıgım düsünülsün .susmamın tek sebebi. bu ögrenildikten sonra bi yuva yıkılır ortda bi cocuk klaır. bütün hersey tekrar sorgulanır düzen bozulur yoksa bende bunları yaptıgı icin nefret diyroum o kişiden....

bence vicdan azabı çekecek bir durumun yok, vicdansızlar vicdan muhasebesi yapamazken sen kendini yiyip bitirme.

Ne hikmetse bana çok samimi ve doğru gelmedi yazdıklarınız...

İstediğiniz kadar içinize kapanık olun; böyle bir şeyi annenize bile hiç dile getirmemeniz çok saçma.

Kaldı ki kuzeninizin karşınıza geçip mastürbasyon yaptığını iddia ediyorsunuz.

Peki siz ne yapıyordunuz o sırada, odayı terketmek yerine oturup onu mu izlediniz?

Yok aileniz size kardeş gözüyle bakıyorlarmış...Peh! Hiç sizin gibi aile tarafından onay gören bu kadar yüz gözce kuzen ilişkisi görmedim.

Ben çevremde ne duydum ne de gördüm aile içindeki bu kadar rahatlığı...

O kadar çok çarpık anlatımınız var ki, tek tek tespitleri çıkaracak kadar vaktimde yok size prim vermeye niyetimde yok.

Ya çok değiştirerek anlatıyorsunuz yaşadıklarınızı ya da canınız sıkıldı geyik yapıyorsunuz... Neyse...

kusura bakmayın ama size kendimi inandırmak gibi hiç bir niyetim yok bu kadar seyi uyduracak kadarda hayalperst biri değilim. üsenmeyip yorum yazmıssınız saolun.... haklı olabilirsiniz kuzenim karsıma gecip yaptıgında oturup onu izlemekten zevk alsaydım gelip buraya anlatmazdım elbettte o an oradan uzaklastım ama bu bir kez değil defalarca oldu. . böyle bir olay arsısında bu kadar soguk kanlı cevap verebilmeniz pes yani.. dısarıdan bi insan olsa belki aileme böyle birsey söylemekte daha cesaretli olurdum ama 12 yasındaydım annemler gec saatlere kadar calıstıkları icin dedemler ve dayımlarda kalmak zorunda kalıyordum istemesemde sürekli aynı ortmda bulunoyrdum.........ve büyüklerin tepkisinden korktum....
buraya gelip anlatmam icimde bi yara ve kimseyle paylasamıyorum sadece acımı hafifletmek icin anlattım burda yazılanlar belki 2 3 gün sonra unutulacak ama benim hayatımda hep olacak sizlere hem ibret olması icin anlaatım hemde derdimi paylaşmak icin.....senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…