sapık kuzen...

Hayatımda yasadıgım tek igrenç olay bu olmasa keske......

bir keresinde lise bittiginde annem bana bi iş bulmustu bi temizlk sirketinde sekreter olarak calısacaktım. gittim görüsmeye dedem yasında adam bana dakdilo kullanırdı ilgilizce ögretmeniymis yanında ingilizcemide gelişterecegimi söyledi heveslendim yarın gel basla dedi

sabah gittim bi is hanında daireydi adam dedi burdaki insanlar laubali kapı acık olunca giriyorlar dedi o yüzden kapalı tutuyorum aklına birsey glmesin dedi. öglene kadar oturdum hiç bir is yapmadım sadece konustu erkek arkadsın varmı dedi yok dedim o da ii ii dedi sonra kıskançıklar yapıoylar isine engel oluyo dedi ama dedem yasında 60 vardır yani. bu sonra ben hastayım fizik tedavi görüyorum. yanımda calısan kişi bana masaj yapıcak yapabilirmisin dedi bende hayır dedim böyle konusmamıstık dedim. ögrenirsin ya dedi bi koltuk vardı benim arkam dönük masada oturyor birsey le ilgileniyordum o ara koltuga uzanmıs karnını acmıs gel masaj yap bakalım dedi ben de ne diyorsunuz siz dedim bana bir sürü para teklif etti 5yıl önce 1milyar maas yemek sigorta yol teklif etti istemiyorum gitmek isitorum dedim kalktı ikna etmye calıstı aldım cantamı kapıyı kitlemiş serefsiz bagırırım gitcem ddim actı kapıyı aglaya aglaya kactım arkadsımı aradım geldi polise gidecektim annemi aradım anlattım beraber gideriz dedi gitme sen uzaklas ordan dedi.sonra gittik ama adam yerinde yoktu :S

peki hersey tamamda gidip annenıze yada babanıza neden söyleyemedınızki sonucta bunları yapmasına neden izin verdınız?lmaz:siz sustukca oda sızden faydalanmak istemiş keske sessiz kalmasaydınız?

keske canım keske simdiki aklım olsa izin veririmiydim ne kadar güçsüzmüsüm diye üzülüyorum .nasıl sessiz kalmısım diye kendime acıyorum ama elimden birssey gelmiyor artık:S

bak canım bilinçaltı diye bişey var. senin farkında oldukların kadar farkında olmadığın bissürü duygu, his var içinde. sen farkında değilsin diye onun için söyledim. erkeklere güvenim yok diyosun, erkek arkadaşının bile kuzenine aynı şeyi yapıp yapmadığını düşünüyosun,ondansoğurum diyosun.... bunlar etkilendiğinin en açık kanıtı. ileride evlendiğinde eşinin sana karşı olan cinsel yaklaşımları sana taciz anılarını hatırlattığında evliliğnde yaşaman gereken cinselliği baltalayacak, belki cinsellikten nefret edeceksin..

ayrıca tacize uğrayan sensin eğer bundan dolayı sana bakış değişecekse o akrabalarınıda sil lütfen...dediğim gibi anneler kızlarına laf gelecek, aile karışacak korkusuyla bişey yapamıyorlar ancak söyle sorma isterim yarın bigün o kuzen aileden birine yada dışarıdan birine tecavüz ettiğinde, yada kızına bunu yaptığında için rahat edecek mi ? sonuçta bu insan potansiyel bir tecavüzcü... gözü dönmüşki kardeşi yerindeki sizlere bunu yapmış...

mutlaka ama mutlaka bir dr git,

kesnlikle ama kesinlkle izin vermeyin benim kardesim var o dısardayken aklım hp onda. ben duymustum ailesi dedesine baksın diye kızlarını gönderiyormus dedesi ise her gittiginde cocuga tecavüz ediyromus kız söyleyemems gtmek istemiyor diye ailesinden dayak yiyiyormus babanem anlatmıstı gercekmiş ne insanlar var ne hayatlar var :S

O adamda sapıkmış,ama Allah korumuş seni ikisindede farkındamısın...
Bundan sonrasında herşey güzel olur inşallah senin için...
Sapıklar meydana yayıldı,kadınların kızların gözü açık olucak artık,yoksa ne kaybediyorlarsa sessizlikten saflıktan korkudan kaybediyorlar....

Rabbim çocuklarımızı korusun...

Senin başta dediğin gibi,annelerde babalardada çok suç var...
Akrabadır odur budur diyerek küçük yaşta yan yana yatırmalar,baş başa bırakmalar,büyüdükçe bunlar devam etmeler....
Erkek rahat durur mu? Ne kadar kardeşim(!) desede...

Göz önünce tutup sıkı ilgilenmek gerekiyor...

Bende kardeşimden biliyorum,halamlar bize gelirlerdi...
Oglu küçücüktü,bizde öyle..
Kız kardeşimi öpmek isterdi hep yalnız kalınca,Allah'dan bunu benim yanımda yapmıştıda herkeze söylemiştiim,babam bir daha ne yalnız bıraktı nede evimize düzgün davet etti....
Hayla bu yaşımıza geldik halamızın oğlunu görmemişizdir yüz yüze...

Önce ailede bitiyor herşey.....

o insanı simdi görüyorum her gün görüyorum ailesini biliyorum inanın bana hiç birsey olmamıs gibi sanki gercek bir kuzen gibi davranıyor bana bir daha elini sürmye cesaret edemez ama karısını aldattıgını düsünüyorum karısıda biliyor fakat artık taciz tarzı seyler cesaret edecegini pek samıyorum cünkü annem ona hep laf sokuyor... en son sunu söylemisti kuzenimin ablasının 2 oglu var kızından 4 5 yas büyük. annem u.. sen kzını kuzenleriyle fazla bırakma onular erkek sonra kızından faydalanmak isteyebilir eller mutfakta öper falan dikkat et halacım haytta böyle insanlarda var demiş.............. alsanaalsanasmile

ben babama söylesem o kişiyi öldürür gözünü kırpmadan öldürür eminim.... benim babam diger benim yasımdaki kuzenim bize geliyor biz onlara gidiyoruz kalmaya diye bana cok kızar aglatırdı .ama gercek sapıgı farkedemedi 5yas büyük abimiz gibi gördükleri icindir belkide....

Rabbim tüm kızlarımızı korusun bende çocukken yaşamıştım bazı şeyleri çocuk aklınızla bilemiyorsunuz neler yaptığını hala aklımdan gitmez yaşadıklarım ama çok zor....

Rabbim tüm kızlarımızı korusun bende çocukken yaşamıştım bazı şeyleri çocuk aklınızla bilemiyorsunuz neler yaptığını hala aklımdan gitmez yaşadıklarım ama çok zor....

amin canım amin.... evet çocukken bilemiyor insan suan keske.. dedgim cok sey var ama elimden birsey gelmiyor. ibret olmktan baska.....senağlama

benim anlamadığım bi nokta var, şimdi bu kuzen nerdeyse sülalenin bütün kızlarını taciz etmiş ve anneniz ya da ailedeki diğer kişiler bu kuzeni parçalamamışmı?ağznı burnunu kırmamışlar mı?ya da mahkemeye falan vermedilermi?bütün yaptıkları yanına mı kaldı yani?normal hayatına devam mı ediyor?
çok soru sordum kusura bakmayın, pes diyesim var.

hayatta bakmam öyle bir sapigin yüzüne varya ona aslinda iyi bir ceza vermek lazim
adam falan tutup dövdürmek lazim bu sübyanci sapigi hele hele birde kardesinizede dokumasi
allahim acaip sinirlendim siz nasil boyun egdiniz ben kesin söylerdim anneme

evet benim kizim böyle birsey söylicek bende düsünücemmi yani hala cok garip
sanirim dogduuguna pisman ederim onu

ben de benzer şeyler yaşamış biri olarak, anneye babaya söylemenin o kadar kolay bişey olmadığını gayet iyi biliyorum.
ben ki tam 10 sene sonra anlatabildim anneme... o da hiç bişey yapmadı tabi.
zamanında da söylemeye çalışmıştım, ama o abin (tanıdığımız biriydi sadece) sayılır vs. şeyler söylemişti, önemsememişti yani.
12- 13 sene geçti ben hala bilinç altımda yaşıyorum kötü şeyleri hala... aklımdan çıkmıyor çoğu zaman.

annen de bildiğine göre artık kesinlikle bir araya gelmeyin ailece de olsa.
eğer en küçük bir tacizi daha olursa tehdit edin eşine söyleyeceğine dair. hatta annen dese seni ele güne rezil ederim diye bi daha yaklaşamaz sapık herif.
bu arada tabiki sen kirli falan değilsin. sevgilin de madem ilk herşeyi birlikte yaşamak istediğini söylemiş, ona da bahsetme öptüğünden falan. geçmiş olsun, umarım atlatırsın

genelde biz hepmiz küçükken yani bi 10yıl önce yapıyordu bunları ama belki annesinin tarafındaki kızlara da yapmıstır onlarda söylememiş kmise cesaret edememiş.s

evet canım ben de eger bu yorumu dısardan biri olarak yorumlasaydım söyle ailene hata sende derdim ama inaninki kolay degil olabilecekleri düsününce insan göze alamıyor ben sadece uzak kalmayı tercih ettim ama hiç birsey karsılıksız kalmıyor ALLAH a havale ediyorum.... beyni bacak arsında olan bütün erkeklerden nefret ediyorm ve tiksiniyorum....

Kız çocuğu annesi olarak bu tür sapkınlıklardan çok ama korktuğum için,
önce kızımı bilinçlendirmek için konuştum.
benim olmadığım yerde dikkat etmesi gerekenleri anlattım,
hiçkimsenin el şakası dahi yapmasına müsaade etmemesi gerektiğini anlattım.
inanın yaşadıklarınzıa çok ama çok üzüldüm.
belki çok zordur anlatmak aileye ama ne olursa olsun
anlatılmalıydı diye düşünüyorum.küçücük yaşta ,büyük sıkıntılar
yaşamazdınız belki.işte yaşanılanlar belki geride kalıyor,eskiyor ama
bıraktığı izler,bilinçaltınızdan silemedikleriniz sizinle yaşayıp gidiyor..
bu tür insanlara sessiz kalmamalı kesinlikle..

Son düzenleme:
Böyle birşey ortaya çıkarsa ilerde, sustuğun için seni suçlu durumuna sokar böylesi. Kalkıp "madem rahatsız oluyorduda size neden söylemedi. O da istiyordu " diyebilir. Önemli olan ailenin vede sevgilinin sana olan güveni.Sevgiline değilde ailene söyle derim ben.

Bende bır uzamn gıbı konusacagım ama mutlaka olur. Kucukken trende bende tacıze ugradım ama cok kucuk oldugum ıcın anneme soyleyemedım. bır de mınubuste takım elbıselı adamlar oturur yanına ceketını ellerınının ustune koyar ceketın altından senın bacaklarına dokunmaya baslar. boyle seyler geldı basıma hıc ses cıkaramadım. bır sure sonra genc kızlıgımda erkeklere guvenememe , bırı bana yakınlaştıgında hemen tacız edecek gıbı hıssetme, trene hıc bınmem mesela . bu sebeple bazı korkular ve endıseler bır sure sonra cıkmaya baslıyor. bılıncaltı olayı tekrarlayarak baska olaylarla kafanda canlanıyor. benım sana arkadas olarak tavsıyem psıkıyatr a kesın gıtmen. Cunku artık erkek arkadasına karsı sucluluk psıkolojısı olusmaya baslamıs. Kı temızken kendını temız gıbı hıseetmıyorsun. Insallah en kısa zamanda atlatırsın ancak yardım almayı dene canım.

ah canım benım ya gözlerimi ayırmadan okudum o pislik için sevgilinden olma anlatma hiç huzurunu bozma o seni zola öptü sana dokundu sen karşılık vermedin ki anlamayacak kadar da küçüktün üstelik üzme kendini boşver çok kötü bişi evet ama anlatsan ne değişicek ya sevgilinden olacaksın yada o pislik mezara gircek boş ver uğraşma onunda evledı var allah onunda canını yakacak nasılkı seninkini yaksıysa ......... anlıyorum seni içini parçalıyo bu duygu ama dediğim gibi sevgilini daha çok sev daha daha çok ve unutmaya çalış inşallah çok mutlu olursun sen temiz tertemizsın merak etme kimseylede bişi yaşamadın kı sana ilk dokunacak olnda sevgilin ilerde eşin olacak yıpratma kendini çoçukluk zamanında sen istemeden bi sapiğin sana yaptıklarıyla kendini suçlama üzme gerekirse bi ruhsal yardım al atlat bu olayı sevgiler

destegin için cok sağol canım. hepniz cok sağolun... ALLAH kimseye yasatmasın bu gibi insanlar oldukca bunlar yasanmaya devam edicek ama simdi ki kzlar cocuklar cok bilgili bizim gibi korkak değiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…