- 18 Ekim 2010
- 24
- 0
-
- Konu Sahibi candybloom
peki hersey tamamda gidip annenıze yada babanıza neden söyleyemedınızki sonucta bunları yapmasına neden izin verdınız?lmaz:siz sustukca oda sızden faydalanmak istemiş keske sessiz kalmasaydınız?
öncelikle destegin için sağol canım psikoljik destek alacak kadar sorun yapmıyorum artık bu durumu o insan ise normal biri gibi davranıyor sakalar yapıyor sanki 10yıl önce bunları yapan o degilmiş gibi. ben erkek arkadasım bana böyle bir sey yasadın mı iye sordugunda hayır dedigim icin vicdan azabı cekiyorum onu kandırmıs gibi hissediyorum kendimi:s
cinsel olarak cok fazla bir yaklasımda bulunmadıgı icin ALAH A sükür neler var daha beter kötülükler yasamıs tecavüze ugramıs insanlar var benimki sadece elle kıyafet üzüerinden tacizdi o yüzden cinsel hayatımı etkiler mi bilmiyorum bunu daha önce hiç düsünmdim . ama güvenim yok erkeklere bazen erkek arkadasımında kuzeniyle yanlız aldıgında onun byle seyler yapıp yapmadıgını düsünüyor ve ondan soguyorum sadece kimseye güvenim yoksenağlama
canım yasamasın bilemezsin annemlere söylesem dayımlara söylesem neler olur insanlar tamam beni suclamaz ama bana bakısları degisir o karısıyla sorun yasar ve duyulur benim ilişkim zarar görür .hayatımda hersey mahvolur. annem kardesime dokundugunu ögrendigi halde halası oldugu halde sadece kardesimi onunla yanlız bırakmamayı ve ufak laf carpmlarıyla yetindi. cünkü neler olacagını düsünmek insanı gerckten korkutuyor:S
yazık bu ne ahlaksızlıktır ya....hiç kendini suçlama canım senin suçun yok bunda..hep diyorum bir çocuğum olursa bu konuda kızım yada oğlum çok dikkatli olucam kimsenin evinde bırakmıycam eşimle bu konuyu çok konuştuk kimsede kalmıycak çocuğumuz bizim başımıza gelmez diye birşey yok..
bak canım bilinçaltı diye bişey var. senin farkında oldukların kadar farkında olmadığın bissürü duygu, his var içinde. sen farkında değilsin diye onun için söyledim. erkeklere güvenim yok diyosun, erkek arkadaşının bile kuzenine aynı şeyi yapıp yapmadığını düşünüyosun,ondansoğurum diyosun.... bunlar etkilendiğinin en açık kanıtı. ileride evlendiğinde eşinin sana karşı olan cinsel yaklaşımları sana taciz anılarını hatırlattığında evliliğnde yaşaman gereken cinselliği baltalayacak, belki cinsellikten nefret edeceksin..
ayrıca tacize uğrayan sensin eğer bundan dolayı sana bakış değişecekse o akrabalarınıda sil lütfen...dediğim gibi anneler kızlarına laf gelecek, aile karışacak korkusuyla bişey yapamıyorlar ancak söyle sorma isterim yarın bigün o kuzen aileden birine yada dışarıdan birine tecavüz ettiğinde, yada kızına bunu yaptığında için rahat edecek mi ? sonuçta bu insan potansiyel bir tecavüzcü... gözü dönmüşki kardeşi yerindeki sizlere bunu yapmış...
mutlaka ama mutlaka bir dr git,
O adamda sapıkmış,ama Allah korumuş seni ikisindede farkındamısın...
Bundan sonrasında herşey güzel olur inşallah senin için...
Sapıklar meydana yayıldı,kadınların kızların gözü açık olucak artık,yoksa ne kaybediyorlarsa sessizlikten saflıktan korkudan kaybediyorlar....
Rabbim çocuklarımızı korusun...
Senin başta dediğin gibi,annelerde babalardada çok suç var...
Akrabadır odur budur diyerek küçük yaşta yan yana yatırmalar,baş başa bırakmalar,büyüdükçe bunlar devam etmeler....
Erkek rahat durur mu? Ne kadar kardeşim(!) desede...
Göz önünce tutup sıkı ilgilenmek gerekiyor...
Bende kardeşimden biliyorum,halamlar bize gelirlerdi...
Oglu küçücüktü,bizde öyle..
Kız kardeşimi öpmek isterdi hep yalnız kalınca,Allah'dan bunu benim yanımda yapmıştıda herkeze söylemiştiim,babam bir daha ne yalnız bıraktı nede evimize düzgün davet etti....
Hayla bu yaşımıza geldik halamızın oğlunu görmemişizdir yüz yüze...
Önce ailede bitiyor herşey.....
Rabbim tüm kızlarımızı korusun bende çocukken yaşamıştım bazı şeyleri çocuk aklınızla bilemiyorsunuz neler yaptığını hala aklımdan gitmez yaşadıklarım ama çok zor....
benim anlamadığım bi nokta var, şimdi bu kuzen nerdeyse sülalenin bütün kızlarını taciz etmiş ve anneniz ya da ailedeki diğer kişiler bu kuzeni parçalamamışmı?ağznı burnunu kırmamışlar mı?ya da mahkemeye falan vermedilermi?bütün yaptıkları yanına mı kaldı yani?normal hayatına devam mı ediyor?
çok soru sordum kusura bakmayın, pes diyesim var.
benim anlamadığım bi nokta var, şimdi bu kuzen nerdeyse sülalenin bütün kızlarını taciz etmiş ve anneniz ya da ailedeki diğer kişiler bu kuzeni parçalamamışmı?ağznı burnunu kırmamışlar mı?ya da mahkemeye falan vermedilermi?bütün yaptıkları yanına mı kaldı yani?normal hayatına devam mı ediyor?
çok soru sordum kusura bakmayın, pes diyesim var.
ben de benzer şeyler yaşamış biri olarak, anneye babaya söylemenin o kadar kolay bişey olmadığını gayet iyi biliyorum.
ben ki tam 10 sene sonra anlatabildim anneme... o da hiç bişey yapmadı tabi.
zamanında da söylemeye çalışmıştım, ama o abin (tanıdığımız biriydi sadece) sayılır vs. şeyler söylemişti, önemsememişti yani.
12- 13 sene geçti ben hala bilinç altımda yaşıyorum kötü şeyleri hala... aklımdan çıkmıyor çoğu zaman.
annen de bildiğine göre artık kesinlikle bir araya gelmeyin ailece de olsa.
eğer en küçük bir tacizi daha olursa tehdit edin eşine söyleyeceğine dair. hatta annen dese seni ele güne rezil ederim diye bi daha yaklaşamaz sapık herif.
bu arada tabiki sen kirli falan değilsin. sevgilin de madem ilk herşeyi birlikte yaşamak istediğini söylemiş, ona da bahsetme öptüğünden falan. geçmiş olsun, umarım atlatırsın
cinsel olarak cok fazla bir yaklasımda bulunmadıgı icin ALAH A sükür neler var daha beter kötülükler yasamıs tecavüze ugramıs insanlar var benimki sadece elle kıyafet üzüerinden tacizdi o yüzden cinsel hayatımı etkiler mi bilmiyorum bunu daha önce hiç düsünmdim . ama güvenim yok erkeklere bazen erkek arkadasımında kuzeniyle yanlız aldıgında onun byle seyler yapıp yapmadıgını düsünüyor ve ondan soguyorum sadece kimseye güvenim yoksenağlama
ah canım benım ya gözlerimi ayırmadan okudum o pislik için sevgilinden olma anlatma hiç huzurunu bozma o seni zola öptü sana dokundu sen karşılık vermedin ki anlamayacak kadar da küçüktün üstelik üzme kendini boşver çok kötü bişi evet ama anlatsan ne değişicek ya sevgilinden olacaksın yada o pislik mezara gircek boş ver uğraşma onunda evledı var allah onunda canını yakacak nasılkı seninkini yaksıysa ......... anlıyorum seni içini parçalıyo bu duygu ama dediğim gibi sevgilini daha çok sev daha daha çok ve unutmaya çalış inşallah çok mutlu olursun sen temiz tertemizsın merak etme kimseylede bişi yaşamadın kı sana ilk dokunacak olnda sevgilin ilerde eşin olacak yıpratma kendini çoçukluk zamanında sen istemeden bi sapiğin sana yaptıklarıyla kendini suçlama üzme gerekirse bi ruhsal yardım al atlat bu olayı sevgiler