şantaj...

hemen hemen yazılan yorumları okudum diyebileceğim çoğu şey densede yazmadan duramıycam...
konu sahibinin evlenmeden önce bir şeyler yaşaması cinsel birlikteliği kendi sorumluluğudur
demekki o kadar kendine güveniyor ki evlendiği hayat arkadaşına bile yalan söylemiş....
ama dediğim gibi herkesin vicdanı ve karakteri farklıdır bundan sonrası korkunç olan
tamam bir şekilde bi şeyler yaşanıp unutuldu evlendin peki bütün bunların üstünü örten kişi
neden eski sevgilinin arkadaşlık onayını kabul eder ki gerçekden çok büyük cesaret...
bir de iş yerinde konuşmaların ve maillerin çoğunlukla kayıt altında olduğu düşünülürse
patronun bunu görmesine ve sana şantaj yapmasına hiç şaşırmadım.
adamın gidip eşine diyeceğini felan da sanmıyorum tabi ki sana öyle diyecek
adamın yaptığı da mide bulandırıcı ama o konuşmalar kadar olamaz onun eline koz vermişsin kötü niyetli biri bunu kullanırdı o da
kendince haklı olarak kullanacak

Na namusu ne öldürmesi:53: burada namustan öldürmekten bahseden mi oldu. Aynı şeyi erkek yapsa destekmi vereceksin. "Aferin iyi yapmış eski sevgilisiyle belaltı sohbet etmiş" Erkektir yapar mı diyeceksin:53: Eleştirmeyecek misin. Walla forumda kadınların aldatılmasına dair bincelerce konu war. Erkeği ne kadar yerden yere vurduklarını biliyorum. Burdaki olayda aynı şey. erkeğin aldatmasını destekleyen hiçbir bayan görmedim. Beklerimki aynı bayan kadının aldatmasınıda desteklemesin.. Bunun altında başka şeyler var. böyle ikiyüzlülük olmaz çünkü. Aman modern görüneyim, farklı, çağdaş görüneyim kaygısı taşıyorsunuz (genel olarak diyorum sadece size değil)

ben arkadaşın asla yapmaması gereken bir şey yaptığını daha önceki tüm yorumlarımdada yazmıştım..ama benim takıldığım arkadaşın biri eşine anlatsın ve cezasını çeksin demiş bende diyorumki bunu yapmış bulunmuş artık ve çok pişman çaresizce çıkar yol arıyor hakaret edeceğimize düzeltmesine yardımcı olalım..benim modernlik anlayışım bunlardan hiçbiri değil.bana gerçekten acı çekiyormuş ve pişman olmuş gibi geldi bu kadar hakaret edilmese keşke dedim..

ayrıca fikir söyleyip yol gösteren çok olmuş ama arkadaş hepsine bahane bulmuş
yok eşime söyleyemem yok işten çıkamam
böyle bişeyi öğrendiği an çıkması lazım işten
işte kalıcak eşine söylemicek polise gitmicek biz burdan daha ne kadar yardımcı olabiliriz bayana ne diyebiliriz ki

Madde 1. Ayy canımmm herkeşlerin başına gelebülürrrr

Madde 2. Hata yapmışsınız olabilir.Hepimiz gün gelir kocamızı aldatabiliriz.Lütfen bu konuyu unut,patronu da korkut hayatına devam et.

Madde 3. Eski sevgiliyle görüşmek gayet sıradan bir durumdur.Herkes eski sevgilisiyle kandırdığı kocasının dedikodusunu yapabilir.

Madde 4. Ahlaksızlık sizin yaptığınız değil size yapılandır.bence suçlu eşiniz terbiyesiz adam yattığı kadının bakire olup olmadığını anlamıyor sizi de bugün sıkıntıya sokuyor.

Madde 5. Patron seks teklif edebülürrrr gayet sıradan bir durumdur bu da herkeşlerin başına gelebülürrrrr . Unut gitsin hatta patronla daha samimi ol,evine gelecekmiş akşam çaya yarın da yemeğe çağır rest çek.İlişkileri daha da yakınlaştır ki adamı daha da tahrik et,senin üstündeki hayalleri artsın.

Madde 6. Eski sevgiliyi facebookdan msnden eklemek medeniyet göstergesidir kadının şanındandır toplumu ileri götürür,bu sebeple sana kimse tek laf edemez.

Madde 7. Eşine gerçekleri açıklamayarak Eşinin şefersiz kankasının gerçek yüzünü görmesini engelle adam bir kazık daha at,bu da hepimizin başına gelebülür..

Madde 8. Her kadın gün gelir eski sevgilisine "seninle yattım ama kocayı da buldum nabeeeeerrr" demek hava atmak ister bu yüzden yaptığından sıkıntı duyma.

Madde 9. Madde 1 tekrar hepimizin başına gelebülürrrr gün gelir hepimiz eski sekslerimizi yeni sekslerimiz hepsini kombinasyon yapıp sohbet edebülürüz...

bunlardan birini yazacaksın arkadaşım.

bu sabah işe gitmemek için çok direndim. zaten gece boyu yatakta dönüp durmaktan uyuyamadım hiç. sonra bazı arkadaşların dediği gibi güçlü olmam ve yılmamam gerektiğini düşündüm ve kalktım yataktan. işe geldim şimdi beyfendi teşrif etmedi henüz. düne göre daha soğukkanlıyım ve bu şekilde olmamın gerektiğini düşünüyorum. maile cevap atmadım. şimdilik yazmayı da düşünmüyorum oralı değilmiş gibi davrancam. üstüne gidersem tutuştuğumu düşünebilir.

eski erkek arkadaşla muhabbete gelince de bazılarının düşündüğü gibi öyle ateşli seks muhabbeti falan yapmadım hanımlar. sadece hayat nasıl gidiyor falan diye konuştuk. sonra bana yaşadığımız durum evliliğinde sorun oluşturdu mu diye sordu. aynen bu ifadeyle. yani sevişmemiz falan filan demedi. ben de hayır oluşturmadı eşim üzerinde durmadı anladı mı anlamadı mı bilmiyorum dedim.. ve konu kapandı. konunun oraya gelmesi beni de rahatsız etti zaten napıyorum ben dedim ve ona neyse ben çıkıyorum dedim hoşçakal ve lütfen bi daha karşıma çıkma dedim. o da hoşçakal dedi ve sildim zaten.. öyle uzun uzadıya yapılmış bi konuşma değildi ve gayet resmi bi konuşmaydı. ama hataydı onu kabul ediyorum. kötü niyetle yapılmış bi hata değil ama niye yaptığımı bilmiyorum bile çünkü içimde ona karşı en ufak bişey bile yok. ben eşimle mutluyum onu herşeyden çok seviyorum.

eşimin anlayıp anlamamasına çok takılmış bazı arkadaşlar. eşimin benden önce kız arkadaşı olmamış. ünv hayatında falan çok asosyal biriymiş bana söylediği ve arkadaşlarından duyduğum kadarıyla. böyle kız erkek ilişkilerinde çok aktif olan biri değil zaten. ilk kez senin elini tutuyorum demişti bana. demek ki kimseyle beraber olmamış diye düşünmüştüm ben de. yani belki de o yüzden anlayamadı bilmiyorum ya da üzerinde durmadı. ben anlatmayı düşündüm dedim ya zaten. ama o kadar büyülü güzel bir geceydi ki o gecenin tadını bozmak istemedim. hep erteledim ama uygun bir zaman da olmadı. yani "ohh s.l.ğa bak ne güzel kandırdım" diye düşünmedim hiç bi zaman.. aksine hep içimdeki bi yara gibi duruyordu..

bundan sonra ne olacak bilmiyorum. ama eşim bu durumu öğrendiğinde çok büyük bir hayalkırıklığı yaşayacak ona eminim. bunda en büyük hata bende. ne eşimi ne de arkadaşımı doğru seçebilmişim diye düşünecek. beni en çok düşündüren de onun yaşayacağı üzüntü. ben hatamın bedelini çekmeye razıyım ama ona bişey olmasın yeter ki..

sonra bana yaşadığımız durum evliliğinde sorun oluşturdu mu diye sordu. aynen bu ifadeyle. yani sevişmemiz falan filan demedi

patronun sadece bu söz üzerine mi sana şantajda bulundu yani:53::53:
yani anlayabildi eski sevgilinle bir takım şeyler yaşadığını sadece bu sözle anladı yani

eğer sadece yaşadığımız durum dediyse bunda şantaja varacak kadar yanlış anlaşılcak bişey yok

ayrıca eşin bişey yaşamadan da kızlık zarının esnek te olabileceğini biliyor demekki

Herkes neden konu sahibinin bekaretine kafayı takmış anlamadım ama söylemek istediklerim var:
1)Bir erkeğin 'kadınla ilişkisi sırasındaki tavrından ve rahat olup olmamasından ilk ilişkisi olup olmadığını anlar... Eğer kadın profesyonel oyuncu değilse :27:
2) Konu sahibi yanlış yapsa da eski sevgiliyle görüşmüş işte, şimdi sorun bu mailin sahibi ve yaptıkları.
3) Konu sahibi işten ayrılsa da zor dönemden geçiyorlarmış, yani işe ihtiyacı var. Çalışmaya devam etmeli, en azından şimdilik...
4) Mailin sahibi kesin patronuysa asla maillere cevap vermemeli. Eğer cevap verirse tehditler başlar... :31: Sonrasını düşünemiyorum bile... :26:
5) Eşine asla bu konuşmalardan bahsetmemeli en azından şimdi...
6) Kendine yeni iş bakmaya başlamalı...

eski sevgiliyle sex sohbetleri... iğrenç yazık. çok şükür bu kadar alçalmadım asla ve bu tarz olaylarlada karşılaşmadım ben (santaj gibi), çünkü karakterim sağlam.. kendimi küçük duruma düşürmem... böyle insanları gördükçe hem midem bulanıyor hemde kendime tapıyorum.. herkes saygı duyulan bir insan olamıyor ne yazıkki...

:60::60::60: Arkadaş konudan orgazm olmuş

Madde 1. Ayy canımmm herkeşlerin başına gelebülürrrr

Madde 2. Hata yapmışsınız olabilir.Hepimiz gün gelir kocamızı aldatabiliriz.Lütfen bu konuyu unut,patronu da korkut hayatına devam et.

Madde 3. Eski sevgiliyle görüşmek gayet sıradan bir durumdur.Herkes eski sevgilisiyle kandırdığı kocasının dedikodusunu yapabilir.

Madde 4. Ahlaksızlık sizin yaptığınız değil size yapılandır.bence suçlu eşiniz terbiyesiz adam yattığı kadının bakire olup olmadığını anlamıyor sizi de bugün sıkıntıya sokuyor.

Madde 5. Patron seks teklif edebülürrrr gayet sıradan bir durumdur bu da herkeşlerin başına gelebülürrrrr . Unut gitsin hatta patronla daha samimi ol,evine gelecekmiş akşam çaya yarın da yemeğe çağır rest çek.İlişkileri daha da yakınlaştır ki adamı daha da tahrik et,senin üstündeki hayalleri artsın.

Madde 6. Eski sevgiliyi facebookdan msnden eklemek medeniyet göstergesidir kadının şanındandır toplumu ileri götürür,bu sebeple sana kimse tek laf edemez.

Madde 7. Eşine gerçekleri açıklamayarak Eşinin şefersiz kankasının gerçek yüzünü görmesini engelle adam bir kazık daha at,bu da hepimizin başına gelebülür..

Madde 8. Her kadın gün gelir eski sevgilisine "seninle yattım ama kocayı da buldum nabeeeeerrr" demek hava atmak ister bu yüzden yaptığından sıkıntı duyma.

Madde 9. Madde 1 tekrar hepimizin başına gelebülürrrr gün gelir hepimiz eski sekslerimizi yeni sekslerimiz hepsini kombinasyon yapıp sohbet edebülürüz...

bunlardan birini yazacaksın arkadaşım.

alkışlarrrrrr.son söz daha ne denilir.neyi savunuyosunuz arkadaşın savunulcak neyi var

sonra bana yaşadığımız durum evliliğinde sorun oluşturdu mu diye sordu. aynen bu ifadeyle. yani sevişmemiz falan filan demedi

patronun sadece bu söz üzerine mi sana şantajda bulundu yani:53::53:
yani anlayabildi eski sevgilinle bir takım şeyler yaşadığını sadece bu sözle anladı yani

eğer sadece yaşadığımız durum dediyse bunda şantaja varacak kadar yanlış anlaşılcak bişey yok

ayrıca eşin bişey yaşamadan da kızlık zarının esnek te olabileceğini biliyor demekki

evet bu cümlelerden mi çıkardı o sonucu?
konunun bana inandırıcı gelmediğini söylemiştim.yine tekrar ediyorum.

Sevendays yüzlerce şey yazılmış çizilmiş açtığın konunun altında, tüm arkadaşlar ve sende; eski erkek arkadaşınla tekrar irtibata geçmen konusunda nekadar yanlış bir şey yaptığın konusunda hem fikirsiniz.
Bazıları eşinden önce başka biri ile olduğun için seni yargılasa da, bazılarına göre yaşanabilir bir durum.
Hayatta başımıza ne gelebileceğini ve neler yaşayabiliriz bilemeyiz, kardeşlerimiz, kız çocuklarımız var lütfen aklımızdan geçenleri satırlara dökerken iki kere düşünelim...Büyük konuşmayalım...

Yorum yapan arkadaşlar arasında senin yaptığın büyük yanlış yüzünden eşini hakketmediğini düşünenler, işinden ayrılman gerektiğini söyleyenler, başını dik tutup işine gitmen gerektiğini söyleyenler, eşine tüm gerçekleri anlatman gerektiğini söyleyenler vs vs. Doğru yolu bu saatten sonra en iyi senbilirsin çünkü seni, eşini, aileni ve daha bir çok ayrıntıyı bizler bilmiyoruz.

Eminim aldığın o korkunç mailden sonra henüz normal hayata dönemedin, yaptığın yanlış ( eski erkek arkadaşınla tekrar irtibata geçmen) boynunda bir pranga gibi şimdi...
Bir yandan bu yaşadıklarının bir şekilde eşinin kulağına gitmesi gerçeği, bir yandan kurulu düzenin bozulur mu korkusunu, gerçekten bunları yazan eşinin arkadaşımı belki hala bundan bile emin değilsin.

Ama ben bir şeyden eminim eski erkek arkadaşı ile irtibata geçtiği için çok pişman olmuş senin gibi birisi... daha büyük bir hata yaparak sana şantaj yapan her kimse onun iğrençliğine boyun eymemeli hatta ne yapmalıyım diye bize bile sormamalı. Eğer işler çığrından çıkar ve mail ciddileşmeye başlarsa doğru kararı vereceğini düşünmek istiyorum.

Eğer buna boyun eğersen o zaman pişman olduğunu düşünmemiz imkansız olur arkadaşım.

herkezmi üzülcek neden

hee tartıştığımız için muhtemelen banlanma tehlikesi ile karşıkarşıyayız doğru dedin

yani herkesin birbirine yaptığı eleştiriler üzücü. yaşananlar üzücü. bir de okuyunca üzülüyor insan. sonuçta hata yapılmış pişman olunmuş ve çırpınan biri var. keşke konu sahibi böyle bir hata yapmasaydı da okumasaydık diyorum ben kendi adıma... :50:

hayir benim anlamadigim konusahibinin kocasi sorun etmiyor bakireligi hic sorma geregi bile duymuyor problem olmuyor, da siz niye bukadar problem yaptiniz bu arkadasin evlilik öncesi iliski yasamasini:27:

isteyen istedigi kisiyle iliskide yasar istediginide yapar yargilamak bize düsmez:25:

eski sevgilisiyle konusmasi hata helede böyle konulari orada size katiliyorum ama bukadarda abartmayin sanki aylarca konusmus hatta bulusmus da cok büyük bir hata yapmis.

konu sahibinide kacirdiniz:19: merak ettim simdi he , acaba alcak patronun bisornaki tuzagini.:94::37:

konusahibi bi gelde anlat , naptin mail filan geldimi yine:6:

Back
X