Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klavye başından ahkam kesmek..
Klavyenin tertemiz insanları , ahlakınızı sorguladı ve sizin suçlu olduğunuza karar verdiler , lütfen gelip sizin için karar verilen meydan dayağı cezanızı çekin..
Klavyenin tertemiz insanları , ahlakınızı sorguladı ve sizin suçlu olduğunuza karar verdiler , lütfen gelip sizin için karar verilen meydan dayağı cezanızı çekin..
İnsanın aklı var mantığı var. ben yorumlarımı mantık çerçevesinde yaparım. geçmişinde ezilmiş sonra feminist olmuş bir kadında değilim. çok özgür bi ortamda büyüdüm.
Kendimi kadının kocasının yerine koydum... çok acı gerçekten. hiç aldatılmadım ama aldatılan kadınların ne kadar acı çektiklerini biliyorum burada çok okudum.. gözlerimin dolduğuda oldu..
Eğer bu olayı mantıklı buluyorsanız ahlaklı buluyorsanız buyurun tartışalım. Kişilerin ahlakı beni hiç ilgilendirmez. buradaki olayın ahlakı tartışılır. insana zarar veren şey ahlaksızlktır. Burada zarar gören hata yapan bir insan var. trde kadınlar eziliyor diye kadınların yaptığı hataları alkışlamayın...
İnsanın aklı var mantığı var. ben yorumlarımı mantık çerçevesinde yaparım. geçmişinde ezilmiş sonra feminist olmuş bir kadında değilim. çok özgür bi ortamda büyüdüm.
Kendimi kadının kocasının yerine koydum... çok acı gerçekten. hiç aldatılmadım ama aldatılan kadınların ne kadar acı çektiklerini biliyorum burada çok okudum.. gözlerimin dolduğuda oldu..
Eğer bu olayı mantıklı buluyorsanız ahlaklı buluyorsanız buyurun tartışalım. Kişilerin ahlakı beni hiç ilgilendirmez. buradaki olayın ahlakı tartışılır. insana zarar veren şey ahlaksızlktır. Burada zarar gören hata yapan bir insan var. trde kadınlar eziliyor diye kadınların yaptığı hataları alkışlamayın...
bu nasıl bir cümle anlayamadım her kes fikrini açık açıkKlavye başından ahkam kesmek..
herkesin ahlakı ve haysiyeti vardır şimdi burda sen şöyle kötüsün şen şöyle ahlaksızsın yazanlar ahlaklıda biz ahlaksızmı oluyoruz bu durumda
burda kimse konu sahibini taşlıcaz dememiş herkez fikrini söylemekte özgürkadının en büyük düşmanı kadındır gerçkten ne kadar acı!!!! gel konu sahibi arkadaşım seni taşlayacaz..
peki sonra tamammı olacak.. yani onun yaptığı yanlışın üstüne yanlışla gitmek ne kadar ettik..diyelimki kocası boşadı yada daha ileri gidip öldürdü ne diyeceksiniz aferin ellerine sağlık namusunumu kurtarmış diyeceksiniz..
çok güzel yazmışsın
ayrıca eklemek istiyorum ki
bu bayanın yaptığını eşi yapsaydı eğer nasıl adammış o başka kadınla o tür muhabbete giriyor derlerdi
hatta ve hatta eski sevgilisini nasıl ekler kocan derlerdi dimi
burda kimse konu sahibini taşlıcaz dememiş herkez fikrini söylemekte özgür
burdaki hiç bi arkadaş biri birini öldürdü diyede birini tebrik etmez
ne kadar ilginçsiniz ya[/QU
ilginç olan yapmış bir hata ve şu an çaresizc yardım istiyor ama nednse o kadar hakart dn varki
bu sabah işe gitmemek için çok direndim. zaten gece boyu yatakta dönüp durmaktan uyuyamadım hiç. sonra bazı arkadaşların dediği gibi güçlü olmam ve yılmamam gerektiğini düşündüm ve kalktım yataktan. işe geldim şimdi beyfendi teşrif etmedi henüz. düne göre daha soğukkanlıyım ve bu şekilde olmamın gerektiğini düşünüyorum. maile cevap atmadım. şimdilik yazmayı da düşünmüyorum oralı değilmiş gibi davrancam. üstüne gidersem tutuştuğumu düşünebilir.
eski erkek arkadaşla muhabbete gelince de bazılarının düşündüğü gibi öyle ateşli seks muhabbeti falan yapmadım hanımlar. sadece hayat nasıl gidiyor falan diye konuştuk. sonra bana yaşadığımız durum evliliğinde sorun oluşturdu mu diye sordu. aynen bu ifadeyle. yani sevişmemiz falan filan demedi. ben de hayır oluşturmadı eşim üzerinde durmadı anladı mı anlamadı mı bilmiyorum dedim.. ve konu kapandı. konunun oraya gelmesi beni de rahatsız etti zaten napıyorum ben dedim ve ona neyse ben çıkıyorum dedim hoşçakal ve lütfen bi daha karşıma çıkma dedim. o da hoşçakal dedi ve sildim zaten.. öyle uzun uzadıya yapılmış bi konuşma değildi ve gayet resmi bi konuşmaydı. ama hataydı onu kabul ediyorum. kötü niyetle yapılmış bi hata değil ama niye yaptığımı bilmiyorum bile çünkü içimde ona karşı en ufak bişey bile yok. ben eşimle mutluyum onu herşeyden çok seviyorum.
eşimin anlayıp anlamamasına çok takılmış bazı arkadaşlar. eşimin benden önce kız arkadaşı olmamış. ünv hayatında falan çok asosyal biriymiş bana söylediği ve arkadaşlarından duyduğum kadarıyla. böyle kız erkek ilişkilerinde çok aktif olan biri değil zaten. ilk kez senin elini tutuyorum demişti bana. demek ki kimseyle beraber olmamış diye düşünmüştüm ben de. yani belki de o yüzden anlayamadı bilmiyorum ya da üzerinde durmadı. ben anlatmayı düşündüm dedim ya zaten. ama o kadar büyülü güzel bir geceydi ki o gecenin tadını bozmak istemedim. hep erteledim ama uygun bir zaman da olmadı. yani "ohh s.l.ğa bak ne güzel kandırdım" diye düşünmedim hiç bi zaman.. aksine hep içimdeki bi yara gibi duruyordu..
bundan sonra ne olacak bilmiyorum. ama eşim bu durumu öğrendiğinde çok büyük bir hayalkırıklığı yaşayacak ona eminim. bunda en büyük hata bende. ne eşimi ne de arkadaşımı doğru seçebilmişim diye düşünecek. beni en çok düşündüren de onun yaşayacağı üzüntü. ben hatamın bedelini çekmeye razıyım ama ona bişey olmasın yeter ki..
ilginç olan yapmış bir hata ve şu an çaresizc yardım istiyor ama nednse o kadar hakart dn varki
kadının en büyük düşmanı kadındır gerçkten ne kadar acı!!!! gel konu sahibi arkadaşım seni taşlayacaz..
peki sonra tamammı olacak.. yani onun yaptığı yanlışın üstüne yanlışla gitmek ne kadar ettik..diyelimki kocası boşadı yada daha ileri gidip öldürdü ne diyeceksiniz aferin ellerine sağlık namusunumu kurtarmış diyeceksiniz..