şantaj...

Bakın bende diyorum yaptığı yanlış... Ama yanlışın üzerine yanlış koymasın diye yargılamadan önce yardımcı olalım diyorum. Zaten o bu durumuyla sıkıntısıyla cezasını cekiyor...Adamın yanında çalışıyor diyorsun ama zaten şuan çıkış yolları arıyor..

Arkadaşım ben senin kadar tatlı,anlayışlı ,mükemmel ,olgunlaşmış bir kimse değilim.
Benim de yorumum bu..
Cezasını çekmesinin de benim için bir sakıncası yok.
Gayet normal hata yapınca bedel ödüyoruz,benim hayatımda da böyle oldu.
Dünya'nın kanunu,belki iyi bile olmuştur.
İşten ayrılır(ki sanmıyorum devam eder orada o patronla çalışmaya adım gibi eminim),eşine daha düşkün olur,eski sevgisiyle bir daha bu tip sohbetlere girmez.
Her şer de bir hayır var malumunuz.

canım şuan buraya yazdıklarını bile görebilir... bizim işyerinde de oluyor öyle seyler işlerin olunca uzaktan benim bilgisayarıma falan girebiliyorlar büyük ihtimalle o da öyle yapmıştır uzaktan bağlatı ile bağlanmıştır .

bence senin hosuna gitti patronun yaptigi teklif. kadinlik gururun oksandi falan. hala o iste calisabiliyosun.

bence senin hosuna gitti patronun yaptigi teklif. kadinlik gururun oksandi falan. hala o iste calisabiliyosun.
Yapma canim yaa cok acimasiz bu sozler. Belki arkadasi harekete gecirmek istiyorsun sozlerinle ama gercekten Allah korkun varsa bu kadar acimasiz olamazsin diye dusunuyorum.

Bir konuya elestiri getirirken inanin iki kere dusunuyorum. Bir oglum var konu sahibinin esi olabilirdi, bir kizim olacak o kadin benim kizim olabilirdi ya da olabilir. Ben Allahtan korkuyorum, acimasizca elestirmiyorum. Ancak kendi adima buyuk konusabilirim, ben yapmazdim diye ama evlatlarimin basina gelmeyecegi ne malum?

Bu arkadasin durumu iki ucu b... degnek. Ayrilsa bir dert ayrilmasa bir dert. isin icinden cikmaya calisiyor, fevri bir karar alirsa ne gibi zararlar alacagini dusunuyor. Her ne kadar eski erkek arkadasiyla konusmasini tasvip etmesem de, bir insanin daha beter bir duruma dusmesine goz yumamam. Ne yani bu kadincagiz intihar falan ederse kina mi yakacaksiniz?

Arkadaşım
Böyle fırsatçı insanlara fırsat verme.
Kimbilir daha böyle kaç insanı tehtit ediyor.
Senin yapman gereken herşeyi göze alıp,eşine bütün olayları anlatmak.Ona köle olacağına,onun her dediğini yapacağına,herşeyi kaybetmeyi göze almalısın.
Namus herşeye değer değilmi sence?
Allah yardımcın olsun

böyle bir konu açılıyorsa olumlu yada olumsuz görüşleri de dinleyip,saygılı olak lazım diye düşünüyorum
ben,nacizane.....

Yapma canim yaa cok acimasiz bu sozler. Belki arkadasi harekete gecirmek istiyorsun sozlerinle ama gercekten Allah korkun varsa bu kadar acimasiz olamazsin diye dusunuyorum.

Bir konuya elestiri getirirken inanin iki kere dusunuyorum. Bir oglum var konu sahibinin esi olabilirdi, bir kizim olacak o kadin benim kizim olabilirdi ya da olabilir. Ben Allahtan korkuyorum, acimasizca elestirmiyorum. Ancak kendi adima buyuk konusabilirim, ben yapmazdim diye ama evlatlarimin basina gelmeyecegi ne malum?

Bu arkadasin durumu iki ucu b... degnek. Ayrilsa bir dert ayrilmasa bir dert. isin icinden cikmaya calisiyor, fevri bir karar alirsa ne gibi zararlar alacagini dusunuyor. Her ne kadar eski erkek arkadasiyla konusmasini tasvip etmesem de, bir insanin daha beter bir duruma dusmesine goz yumamam. Ne yani bu kadincagiz intihar falan ederse kina mi yakacaksiniz?

arkadasim haklisin ama o iste hala nasil calisabiliyor? biz kadinlarin bir agirligi olmali degil mi? adam resmen benimle yat diyor ama hanfendi hicbi sey olmamis gibi devam ediyor ise gitmeye. saka gibi.. polise falan haber verme yok, ese bahsetme yok.. adam madem takmiyor bekareti, anlatsin o zaman.

İkide bir herkez eşine anlatman gerekir diyerek düşünce beyan etmiş. Allah aşkına soruyorum hangi erkek bu bayanın anlattığını içine sindirebilir. Adamın zaten moralı bozuk kafası allah bullak doğru düzgün düşünemez ve iş daha da kötüye gidebilir. Ya adam sinirle eşini yada o patron denilen adama birşey yaparsa .. Yada eşine kendine yediremezse. Sevgisini bir kenara bırakıp gururuna yenik düşerse.. Bizim türk erkeğimizin yapısımı değişti yoksa biz yabancı diziler izleyerek kafa yapımızımı değiştirdik.Bilemiyorum !!!!!!!!!!1

eşine anlatmadığını düşünürsekde kendi başına bu işten sıyrılmaya çalışırken daha kötü olma ihtimalini göz önünde bulunduruyoruz sadece.
evet eşi içine sindiremeyecektir bu gerçek ama daha sonra öğrendiğinde sindirebilicekmi sanki?
ne yaşayacaksa yine olacak söylermisiniz ortada bir sürür yalan varken tekrar tekrar yalan söylemek ne kadar doğru ne kadar kurtarıcı?

ben kimsenin bekaretine bakire olmadigina kizmiyorum elestirmem elestiremem de. ama kocana yazik degil mi. o adamin ne gunahi var? bilseydi arkadasinin karisina sarktigini, katil bile olabilir. bunu da hazirlayan, senin eski sevgilinle yazismalarin. ben ona kiziyorum cok. sucu gunahi olmayan adamin... yazik...

Sanirim kararsiz kaldigi icin calisiyor hala. Ben olsaydim ne yapardim diye dusunemiyorum bile. Hakikaten korkunc bir durum ama en dogrusu ese anlatmak gibi geliyor bana. Belki de patronunun oldugu ortaya cikmadan ayrilmasi daha yerinde. Bilmiyorum ki icinden cikilacak gibi degil. Ah keske kocasiyla en basta evlenmeden konussaydi. Temeli huzursuz atilmis bir evlilik malesef.

ne güzel çözüm yolları bulmuş arkadaşlar ama ..
Bence arkadaş terkedilmeyi haketmiş çoktan.
Evli bir kadın sosyal paylaşım sitesinde eski erkek arkadaşını buluyor.
Sohbet etmek için arkadaş olmaları lazım arkadaş oluyorlar.
Hadi oldular naber,havalar sular nasıl mevzusundan konu nasıl oluyorsa seviştikleri günlere geliyor.
herhalde eski sevgili "ahhh nasıl gecelerdi,ne güzel sevişmiştik" diyor,eski sevişmeleri anlatıyor..
konu sahibi de çok mutlu eski günleri hatırlıyor ahh ne güzeldi ayy niye olsa da sevişsek.
sonra iyi günler dileyim kapatıyor sohbeti.
biz de bu kadına yardımcı oluyoruz öyle mi?
patronun senin eski sevgilinle ettiğin sohbetin seviyesinden ne var benimle de yatıversin diye düşünmüş
kendince haklı.. ne var bunda evli bir kadın eski sevgilisiyle bu tip sohbetleri yapıyorsa patronla da yatabilir bence,bu izlenimi bırakması gayet normal.çok çok uç bir durum yok burda. eski ilişkin olabilir ya şimdi ettiğin eski seks sohbetleri?
şimdi bırak "amaaaa litfen yargılamayın,sizin de başınıza gelebülürrrr" diye vızırdanır.
benim başıma gelmez kardeşim evliyim,kocama da aşığım nette seks sohbeti yapacak aşağılıkta bir insan da değilim.
siz arkadaşa yardım etmeye devam edin.. edin ki bir daha ki seks sohbetinde içi rahat olsun .

Çoğu zaman konuları akılcı yorumlasanız da yine çoğu zaman dik söylemlerle tepki çekiyorsunuz bunu belirtmek istedim. Ha fikirlerinize % 95 katılıyorum ancak böyle bir platformda yorum yapmanın amacı yardımcı olmaksa siz genelde bu tür bir yardımın uzağına düşüyor, dikkate alınması gereken biriyken özsavunmaya geçilen birine dönüşüyorsunuz. Keşke istifade edilebilecek zekanızdan, ihtiyaç duyanları savunmaya itecek konuma getirmeyip, mahrum etmeseniz. İnanın kırmak değil, korumak istiyorum sadece. Çünkü bir gün tepkilerden sıkılıp yorum bile yapmayacaksınız belki...

Burada arkadaş seks sohbeti filan yapmamış anlattığı kadarıyla. Eski sevgilinin sorusunu yanıtlamış ve yanlış yolda olduğunu düşünüp sürdürmeden listesinden de çıkarmış. Buraya kadar herşey normal çünkü ciddi bir ilişki ve esaslı paylaşımlar yaşanmış. Belki eski sevgili bir sorun olmayışından mutlu olacak ve belki vicdanı rahatlayacak. Cevap verilmiş olmasını çok da yadırgamıyorum, muhafazakar kafalar bunu fazla büyütmüş. Öye çok da batılı bir kafaya sahip olmadığımı da söylemem gerek. Ayrıca bakire olmadığını eşine evlenmeden önce söyleyen biri olarak da, mahremiyetini anlatıp anlatmamanın tamamen kişisel bir tercih olduğunu düşünüyorum. Arkadaşım siz de yalan söylememiş, sadece anlatmamayı tercih etmişsiniz ki böyle bir mecburiyetiniz de zaten yok. Bir gün eşinize bu durumu açıklamayı görev bilirseniz, aşırı tepki verdiğinde "madem bu kadar önemliydi bana bakire olup olmadığımı neden sormadın? Sorsaydın ve yalan söyleseydim o zaman beni eleştirmeni normal karşılayabilirdim" dersiniz. Milenyumdan itibaren bekaretin lükse dönüştüğünü ben değil yapılan araştırmalar söylüyor zaten. Bu durumda yapmanız gereken (tamamen gündelik şartlarınızı gözönüne alarak öneriyorum) işinizden ayrılmayıp, patron denen o kazmadan gelen maili şimdilik görmezden gelmeniz ve şantaja asla boyun eğmemeniz. Üzerinize gelmeye devam ederse de mutlaka diş gösterin. Korktuğunuzu hissederse şantajın dozunu artıracaktır.

ben onun bilgisayarını karıştırmadım ya da ondan şüphelenmedim ki.. o gün iş için evrağa bakarken msnde en son girilen adres kalır ya o öylece duruyordu ben açmadım yani.. görünce neye uğradığımı şaşırdım zaten..

eski erkek arkadaşımı ben bulmadım o bana mesaj gönderdi ben de cevap yazdım.. yazmamalıydım hata bende..

şimdi eski erkek arjkdaş gelmiş geçmiş.. bence adama hiç cvp verme.. mailleride silme..
ama eski arkdaşına durumu anlat.. eğer vijdanlı biriyse anlat durumu eşim olurda bir gün seni ararsa lütfen yuvamın yıkılmasına izin verme de.. bilmiyorum aramızda birşey geçmedi kim diyorsa iftiradır desin..
çünkü o adam patronun yani senden cvp alamayınca yapacagı şuki eşine haber verecek bu durumu .. eşinde tabiki eski sevgilini bulacak..

haa burada seni aklamak için yuvan bozulmasın diye önerilerde bulunuyoruz ama senin yaptıgında çok yanlış bu konuda eşine yalan söylemen..

Sanirim kararsiz kaldigi icin calisiyor hala. Ben olsaydim ne yapardim diye dusunemiyorum bile. Hakikaten korkunc bir durum ama en dogrusu ese anlatmak gibi geliyor bana. Belki de patronunun oldugu ortaya cikmadan ayrilmasi daha yerinde. Bilmiyorum ki icinden cikilacak gibi degil. Ah keske kocasiyla en basta evlenmeden konussaydi. Temeli huzursuz atilmis bir evlilik malesef.

evet ben de o yuzden boyle fevri bir yorum yaptim. esinin ne kabahati var. adam asosyal, ilk kiz arkadasi bu kadin diye resmen oyuna getirilmis. cok yazik cok.

bide soyle bı dırım varkı bende dahıl olmak uzere esıne anlat dıyenlerdenım ama atladıgımız bır nokta varkı esı hakkında bekaret konusu harıcınde bır bılgı yok adamın duydugunda neler yapabılecegı konusunda kendı adıma bılgılı degılız her gun gazetelerın 3. sayfası bu vebenzerı cınnet haberlerıyle dolu ne yapacagını bılmemek arkadas adına cok zor evet hatalı eskı arkadasyla konusması oda farkında sadece nasıl sıyrılırım dıye fıkır almak ıstıyo hala o ıste calısyomusun dıyenler olmus esıne ısten cıkmak ıstedıgını nasıl acıklıycak kaldıkı esının arkadası patronum dedıgı ınsan

gercekten zor bı durumda ama en dogru kararı kendı verıcektır......

istedigini soyleyen, istemedigini isitir... konu aciyorsa hele de boyle bir konu, hazirlikli olmali...

ben bu arkadaşın yaptıklarınından bir tanesini bile doğru bulmuyorum
benimde ilk başta ki yorumlarımdan görebilirsin
ne olursa olsun yine de böyle bir söz çok ağır bir şey
ne yapmış olursa olsun nasıl davranmış olursa olsun o onun karakterini,ahlağını gösterir
ama bize ona karşı böyle ağır şeyler söylemek hakkını vermez.
konu açmak demek hakaret işitmek değildir.

konuya dönmek gerekirsede konu sahibinin yapması gerekenleri yapıcagını sanmıyorum
yapmak isteseydi çoktan yapması gerekirdi.
bu seçimle kendine olan saygısını da kaybeder zaten.
hakkında hayırlısı olsun

sadece ilk yazınızı okudum geri yazıları okumadım.görüşlerim :

eşinize neden bakire olmadığınızı söylemeyip onu kandırdınız.yalan üzerine kurulu bir evlilik
neden eski sevgilinizle hemde bu tür konuşmalara girecek akdar muhabbet ettiniz.eşiniz yapsa siz onu yolardınız allah bilir
bence o işten ayrılın ve bahanede bulmayın.kimseye sormadan ayrılın.eşinin tanıdığı demişsin adam şantajcı ve sapık çıkmış baksana.orda durduğun sürece adam istediğini elde eder.bence bir halt anlatamaz bunu söyliyim.sadece senin zayıflığından ve paniğinden faydalanır.

Back
X