- Konu Sahibi nagihan_14
hayırdır canım sabah sabah nerden çıktı bu umutsuzluk... hadi benim eşim yanımda değil külliyen umutsuzum, sen bi öpücük kondur eşine unutursun herşeyi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşim askerde canım, haftasonları geliyor ama bu hafta gelemedi. o yüzden ne aktivite var ne de başka bişey
kızlar folik asit kullanıyor musunuz? ben bir kutu almıştım, düzenli kullanamadım bi türlü.
hayırdır inşallah canımgünaydın bayanlar biraz ara verdim aklımdan bu fikri atmak için eşimin ailesinin ısrarları baskıları hoca hoca gezmesi beni bebek fikrinden iyice soğutmuştuki akşam gördüğüm rüya yine beni bebek fikriyle kuşattı. rüyamda hamile olduğumu öğreniyoruz kendi annem ve ablam var yanımda ultrasonla baktırmaya gidiyoruz daha çok küçükmüş ve emin olamıyoruz doktor ismini bile gördüm ama hatırlamıyorum sıra bendeydi doktorum erkekmiş ben biraz utanıyorum ama kendimi teselli edyorum utanma karnından bakcak bişi olmaz diye :)) sonra sevincimi sarılıp ağlayarak paylaşıyorum ve dua ediyorum çok şükür benmde oldu benimde oldu diye diye uyanıyorum hayır olsun inş.ama çok etkilendim galiba
hayırdır inşallah canım
inşallah bu ay bebişin gelsin sana hayırlısıyla. rabbim cinsiyet konusunda da hayırlısını versin , erkek çocuk görmek güzel.
günaydın bayanlar biraz ara verdim aklımdan bu fikri atmak için eşimin ailesinin ısrarları baskıları hoca hoca gezmesi beni bebek fikrinden iyice soğutmuştuki akşam gördüğüm rüya yine beni bebek fikriyle kuşattı. rüyamda hamile olduğumu öğreniyoruz kendi annem ve ablam var yanımda ultrasonla baktırmaya gidiyoruz daha çok küçükmüş ve emin olamıyoruz doktor ismini bile gördüm ama hatırlamıyorum sıra bendeydi doktorum erkekmiş ben biraz utanıyorum ama kendimi teselli edyorum utanma karnından bakcak bişi olmaz diye :)) sonra sevincimi sarılıp ağlayarak paylaşıyorum ve dua ediyorum çok şükür benmde oldu benimde oldu diye diye uyanıyorum hayır olsun inş.ama çok etkilendim galiba
canım malesef aileler yüzünden çok yıprandık çoğumuz, ben bebeğimi 6 aylık doğurdum onlar yüzünden ve kaybettim ama değmezmiş kimse için kendimi yıpratmama, sen de böyle düşün eşim konusunda yanlış insan olduğunu düşünmüyorum ama annesinin sözüne çok gitti şimdi anladı hatasını, tabii iş işten geçti, bundan sonrası rabbimin iznine kaldı yeni bir bebek verip acılarımızın hafiflemisini sağlar inşallah
günaydın bayanlar biraz ara verdim aklımdan bu fikri atmak için eşimin ailesinin ısrarları baskıları hoca hoca gezmesi beni bebek fikrinden iyice soğutmuştuki akşam gördüğüm rüya yine beni bebek fikriyle kuşattı. rüyamda hamile olduğumu öğreniyoruz kendi annem ve ablam var yanımda ultrasonla baktırmaya gidiyoruz daha çok küçükmüş ve emin olamıyoruz doktor ismini bile gördüm ama hatırlamıyorum sıra bendeydi doktorum erkekmiş ben biraz utanıyorum ama kendimi teselli edyorum utanma karnından bakcak bişi olmaz diye :)) sonra sevincimi sarılıp ağlayarak paylaşıyorum ve dua ediyorum çok şükür benmde oldu benimde oldu diye diye uyanıyorum hayır olsun inş.ama çok etkilendim galiba
canım malesef aileler yüzünden çok yıprandık çoğumuz, ben bebeğimi 6 aylık doğurdum onlar yüzünden ve kaybettim ama değmezmiş kimse için kendimi yıpratmama, sen de böyle düşün eşim konusunda yanlış insan olduğunu düşünmüyorum ama annesinin sözüne çok gitti şimdi anladı hatasını, tabii iş işten geçti, bundan sonrası rabbimin iznine kaldı yeni bir bebek verip acılarımızın hafiflemisini sağlar inşallah
Insaallah canim Ruyan Gercek cikar,Ben de ilk oglumu Ruyamda gormustum,adini bile gormustum Muhammedimin:) Gercekten de hamis kaldim cinsiyeti de erkek olunca adini Muhammed koydum.Zaten koyulmustu adi....Allah butun yavrulari korusun.Isteyenlere de hayirli saglikli guzel ve bahtli evlat versin Insaallah