- 31 Temmuz 2009
- 778
- 31
- 118
- 34
- Konu Sahibi nagihan_14
-
allah sabırlar versin seninki dahada acıymış ben anlayamıyorum artık kimseyi bunları ailemiz yerine koyuyoruz ama onlar bunu anlamak yerine kötülüklerine devam ediyorlar benm eşimde problem var bende ailesine söyledim söylemeseydim keşkekabullenemedi ve sorun bendeymiş gibi beni zorla hocalara götürdü götürdüğü hocada bana demez mi sende rahim tersliği var şaşırdım kaldım şok oldum sonrada kayınvalidem demez mi bak sorun sendeymiş benm oğlumda değil ( bu insanlara ne anlatabilirim ki daha cahilliğinden hoca dediği kadınada 350 tl para vermiş ohh olsun ona :))) hepsini allaha havale etmek en iyi çözüm rabbim karşılığını elbet birgün gösterecektir hepimiz bunlara karşı sadece sabırlı olmak zorundayız
bende sırf bizimkiler böyle diyorduminan artık sinirden gülüyorum
sanki bana hiç çocuğu olmayan biri muamelesi yapıyolar bi çocuk görseler
daha ben bişey demeden Allah sanada verir diyolar bacım bide bana kıymet verseler
içim yanmıcak sabahtan akşama kadar arkalarında köpek gibi kullanıyolar beni yorgunluktan
akşam 9 da yatıyorum dedim artık kendi kendime böyle bi aile hak ediyomu torun bence hayır
ama Rabbim ne zaman kısmet ederse artık bakalım
gül canm gül gerçekten gülüncek durumdalar ama ben daha çok onlar adına üzülyorum zavallı insanlar ya bencede hiç hakketmiyorlar onların yüzünden bebek fikrinden soğudum ya
aynen canım insanın bebeği ya imrendiğine ya iğrendiğine çekermiş
derler ya çocukta ya suyundan ya huyundan alacaktırzavallılar
gerçekten bize bunları yaşatıyolar ya Allah büyük
Benimde olsun artık bebişim( Çok fena takıntı haline getirdim bu konuyu.BAT a 5 gün var bugün test yaptım ama ı-ıhh ( Reglden önce de öğrenenler varmış.Demekki hamile falan değilim ( Offffffff (
tatlim öyle deme daha var vaktin..bende biraz ümidimi yitiriyorum ;( bu gün atesim düsmüs ;(( dün biraz karin agrisi yasadim adet olcakmisim gibi,ama bisey yok,benimde 5 günüm var,ilk bebegimde hic karin agrisi falan yasamamistim,acaba dedim hamis degilmiyimki ;(
Dünden beri bu ayda olmayacak diye umutsuzumSabah öyle uyandım zaten:s Arada oluşan kasık ağrım haricinde hiçbişey yok. Bu da belirti sayılmaz heralde:S
Sen ilk çocuğuna evlendikten ne kadar süre sonra hamile kalmıştın canım?
çok sağol inş. benmde bir tane muhammedim olur :)) allah sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsin annesi
aynen bende dünden beri umutsuzum ama ne bilim son güne kadar umudumu kaybetmicem,eger bu ayda olmassa esim vitamin takviyesi uygulucak,ilk cocuguma 2 sene sonra hamis kaldim canim,zaten iki sene düsünmemistik bebek falan....sen kac sene oldu evleneli?
Ne güzel sen umudunu koruyabiliyorsun.Bende başarabilsem keşkeVitamin derken mesela?
Biz daha 5 ayımızı doldurduk canım:) yeniyiz anlayacağın ama yaş itibari ile bebiş zamanının geldiğine inanıyoruz:)) ben 28 eşim 33
kızlar sayfamızda hiç enerji yok destek yok dua yok kıpırtı yok ümit yok bu şekilde ilerlersek olmaz dimi hep beraber dua ederim listedeki tüm arkadaşların adına batları yaklaşanların adına sizce nasıl olur?
kızlar sayfamızda hiç enerji yok destek yok dua yok kıpırtı yok ümit yok bu şekilde ilerlersek olmaz dimi hep beraber dua ederim listedeki tüm arkadaşların adına batları yaklaşanların adına sizce nasıl olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?