- Konu Sahibi nagihan_14
-
yaaa asma suratını yeni bi başlangıç senin için... yumurtlama gününe dikkatttt!!!![/QUOTE
3 gün sonra memlekete ziyarete gidiyoruz.. çok fazla dikkat edecegimi düşünmüyorum.. bu ay kendi haline bırakacagım bakalım belki bu işe yarar..
yaaa asma suratını yeni bi başlangıç senin için... yumurtlama gününe dikkatttt!!!![/QUOTE
3 gün sonra memlekete ziyarete gidiyoruz.. çok fazla dikkat edecegimi düşünmüyorum.. bu ay kendi haline bırakacagım bakalım belki bu işe yarar..
belli olmaz bu işler inşallah memlektin uğur getirir...
belli olmaz bu işler inşallah memlektin uğur getirir...
inşallh canım..tatil iyi geliyormuş diye duymuştum gerçi tam tatilde sayılmazda genede değişiklik iyi gelecek:))
benimde reglimin son günleri çörek otu tarçın sumak ne işe yarar nasıl kullanılır? bende meryem suresini okumaya başlicam umarım işe yarar
salma kısmına gelice olmuyo o iş artık vazgeçtim demem lazımki salayım ben ısrarla pes etmeyenlerdenim
bende bu ay salacağım kendi haline bırakacagım mümkün oldugunca yumurtlama günümü hesaplamadan gelişi güzel düşünmeden stresten uzak durarak geçirmeyi düşünüyorum zaten bu aradada memlekete ziyarete gidiyorum günlerim dolu dolu geçer birazda olsa kafamdan bu düşünceyi atmış olurum..bu ay hayırlısıyla olur inşallah....
saol canım... strese sokma kendini dicemmm. ama ben de senin gibi yumurta takibinde stres oluyorum beklemek zorr biliyorum... inşallah... senden bu sayfada o müjdeli haberi alırımmm....
merhaba tüm arkadaslara benim 7. Ay denemem de boş çıktı yine ümitlerim yılıkdı.yavaş yavaş üidimi kaybetmeye başladım ve artık hç çocuğum olmayacak gibi hissediyorum. Kafaya takmamaya caısıyorum ama takmamaya calıstıkc ıyıce takıntı oluyor.gece gunduz ağlıyorum. Ne bebek gormek ıstıyorm ne hamıle bır kadın... Sinirlerim bozldu artık. Allahım daha fazla bekletmesin ve bu ayı hayırlı etsin , bebeklerimizle buluştursun inşallah...
inş. Canım hepimizin bebekleri bi süpriz yapıp gelirlerr... Daha az stresliyim ben bu ay daha rahatım şimdilik ama ilerleyen günlerde nolur bilmem canım =s
bende 26 yaşındayım 3 senelik evliyim kızlar.. 2 senedirde nazlı bebişimizi bekliyoruuuuzzzzzz... çok nazlı çıktı bizim bebişlerrr inş. Gelirler bu ay hepimize bu sevinci yaşatırlar=)))))))
Merhaba kızçeler
Hastalanmama 4 gün kaldı. Belirtim var mı bilmiyorum, yok gibi. Sadece göğüslerim çok hassas ve sol yumurtalığımda hafif hafif arada sancıyıp, cızzz eden birşeyler var. Çok sık acıkmaya başladım ama bu mevsimsel de olabilir. Başka da bir şeyim yok.
Heveslenmek istemiyorum,yok gibi davranmaya çalışıyorum,ama Pazar gününü düşünmekten kendimide alamıyorum. Günüm gelip geçmeden de tahlil yaptırmak istemiyorum. Hayde hayırlısı, her birimizin bon bon şekerleri çabuk gelsin inş
Gün belirtmeyenler yazarsanız batlarınızı ekleyelimmmmm :)[/QUOT
tatlım bende 15 mayısta güsel şeyler yazzmak isteyenlerdenim :)))
Gün belirtmeyenler yazarsanız batlarınızı ekleyelimmmmm :)[/QUOT
tatlım bende 15 mayısta güsel şeyler yazzmak isteyenlerdenim :)))
İNŞAALLAH CANIM LİSTEYE EKLİYORUMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?