- Konu Sahibi nagihan_14
-
iyi düşün iyi olsun...hem neden kötü bişey olsun yaaa bi sürü insan var görmüomusun stresten adeti geciken...
olumsuz bişey olsa zaten vücudunda sana bunu söylerdi merak etme bence ben kadın hastalıklarıyla alakalı bişey olduğunu hiç sanmıorum, çünkü bir rahatsızlık olduğunu çok çabuk belli eden bir organ kanaman olurdu, ağrın olurdu.. ama sende anormal bir ağrı yok anladığım kadarıyla tatlımm..hadi düşünüp durma da yat uyu güselceeee
nasıl memnun musun peki burnundan?
Kızlarr ben geçen ay 10 nisanda adet oldum diğer sayfalara yazmıştım bu ayda 21.günde kahverengi leke gelmişti sonrada 2.5 gün adet olup yine kahverengi lekeyle bitmişti içim rahat değil kan testine gitmek istiyorum yarın falan çünkü hem günümden erken geldi hemde az sürdü yani adetten önceki haftada tutmuşsa bir haftalık falandı leke geldiğinde bu hafta 2 haftalık olur eğer inş. varsa tabi çıkar mı kan testinde sizce kızlarr yaaa
Kızlar mayıs ayı da olmadı test yaptım bat 13 ama şu erken yapılan testlerden ve sonuş negatif.
Şansımız Haziran ayı olcak artıkkkkkk((((((((
Canım bide sorabilir miyim. ? ilk defa mı test yaptın 9. günde yani daha önce yaptın mı yaptıysan hangi günler ve nasıl sonuç çıktı.. benimde 7 gün olduda..
canım benim vallaaaaa okurken gözlerim doldu herkez o çift çizgiyi görmeyi umut ediyorrr her ay onun için uğraşıyor hadi bakalımmm tekrar yapta haber ver
canım benim vallaaaaa okurken gözlerim doldu herkez o çift çizgiyi görmeyi umut ediyorrr her ay onun için uğraşıyor hadi bakalımmm tekrar yapta haber ver
Yakamozzzz :) nasılsın
ıyim canim sen nasilsin
ıyim canim sen nasilsin
ıyim canim sen nasilsin
ıyim canim sen nasilsin
iyi seni online görünce yazam dedim :) bende şimdi çıkıyorum işteyim her zamanki gibi canım evde net yoksuan giremiyorum sende durumlar nasıl nasıl gidiyor moralciğin iyidir umarım bu ay çok ümitliyim ben bakalımmm
hamilee deilsinn bencee adetinde bozukluk var bencee hormonel gibii geldi bana
geldimmm şekerimmm sen napıyosunnn kuzenlerle buluştuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?