- Konu Sahibi nagihan_14
-
amiiiin
Evet kızlar bende sizin gbi bekleyenlerdenim bu ay o kadar rahatım ki olacak olmayacak derdinde değilim rahat bıraktım kendimi saldım çayıra mevla kayıra hesabı :)Napakkk bakalımm bu sefer ne olacak sonucu eğer olursada demek ki salmak lazımmış kızlarrr diğer topiklerde okudum kendini salan hamiş kalmış takmıyorum şimdi
bu arada sadece çörek otu tarçın ve sumak kullanıyorum yumurtlamaya kadar o kadarda hevesli kullanmıyorum açıkcası suan reglimin son günleri bakalımm ne olacakkk
Evet kızlar bende sizin gbi bekleyenlerdenim bu ay o kadar rahatım ki olacak olmayacak derdinde değilim rahat bıraktım kendimi saldım çayıra mevla kayıra hesabı :)Napakkk bakalımm bu sefer ne olacak sonucu eğer olursada demek ki salmak lazımmış kızlarrr diğer topiklerde okudum kendini salan hamiş kalmış takmıyorum şimdi
bu arada sadece çörek otu tarçın ve sumak kullanıyorum yumurtlamaya kadar o kadarda hevesli kullanmıyorum açıkcası suan reglimin son günleri bakalımm ne olacakkk
bende sizler gibi umutlarımı, mutluluklarımı,seviçlerimi bu aya bırakanlardanım..inşallah daha fazla bizi bekletmeden hayırlısıyla bebişlerimiz gelir diyorum.. benim bat 22(umarım bu ay gelmez)
hepinizin dileği kabul olur inşallah :) ben de eylül de istiyorum :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?