- 30 Kasım 2009
- 339
- 3
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Misafire kapiyi acmazsin haha yumurtulari bekletmek olmaz
Hayirlisiyla insallah degerlendirirsin/degerlendiririz canimmm
Aslında geçti benim normalde 26 ile 28 günde bir oluyorum 26 güne göre 3 gün 28 güne göre 1 gün geciktim ama ne biliyim umutlanmak istemiyorum doktor 14. gün yumurta göremedi yumurtlamamışsın bu ay dedi ... yumurtlamadan nasıl hamile kalmış olabilirim ki of ya
Aslında geçti benim normalde 26 ile 28 günde bir oluyorum 26 güne göre 3 gün 28 güne göre 1 gün geciktim ama ne biliyim umutlanmak istemiyorum doktor 14. gün yumurta göremedi yumurtlamamışsın bu ay dedi ... yumurtlamadan nasıl hamile kalmış olabilirim ki of ya
nıe test yapmıosunkıı cnaım yaaa kendı bosu bosuna strese sokuyosunnnnn hamılseysen sevınırzz ne guzel degılsendeeeee bakk onumuzdekı aylarr varrrrr sabırla olucak elbet bence testını yappp kurtar kendını bu sıkıntıdan
kızlar yorumlarınızı bekliyorum siklus uzunluğum 28-29 gün sat 5 ekim bat 3-4 kasım :18:
ben 14. gün yumurtlama günüm diye düşünüyordum ama hala aynı şekilde koyu değil çizgi. bir de aynı koyulukta ve kalınlıkta olması gerekiyor değilmi ovu. testlerinde
Ne biliyim aslında saçma test yapmamam ama işte negatif görmeye hazır değilim sanırım :) neyse dur fena gaza geldim ..... gidip alıp geleyim bir test ....... anya konya çıksın meydana
ben bu ay kullandım ovulasyon testini ve seninkiyle ay sonuç hiç bir zamanda o çizgi koyulaşmadı tekrar açılarak ilerledi ne anlama geliyor bilmiyırum kimsede bilmiyor
Hadi bakalim canim calismalara baslaaaa
Valla benim arada hic gelen giden olmaz genelde ama bu ilk, bilmiyom kafam karisti gecen haftanin ovulasyon testim pozitifti,hatta agrilarim oldu sag yumurtalikta
Bugunde bi ovulasyon testi yaptim bu seferde cok cok pozitif cikti diger cizgiden bile koyu anlamadim simdi ben yeniden mi yumurtluyom offffffffff
Normalde adetime 4 gun var ama madem pozitif ovulasyon testi cikti bu gunleride degerlendireyim ne olur ne olmaz
Kafayi yicem yaaaaa
Ne biliyim aslında saçma test yapmamam ama işte negatif görmeye hazır değilim sanırım :) neyse dur fena gaza geldim ..... gidip alıp geleyim bir test ....... anya konya çıksın meydana
valla canım bugün 15. gün bende koyulaşmasını bekliyorum sanırım çizgiler hep aynı siliklikte. acaba 2 saat su içmiyorum o mu yeterli gelmiyor. bazıları saat diyor ya. dün de sabah ilk idrarla denedim onda daha koyuydu ama öyle yapmayın diyorlar ya
Bazi doktorlar sirf konusmak icin konusuyor canim
Ya daha once yumurtladiysan nasil bu kadar emin oluyor. Hayirlisi insallah cok stres yapma
Kızlar inanamıyorum net çift çizgi gördüm kan testi yaptırmaya gidiyorum...........
Kızlar inanamıyorum net çift çizgi gördüm kan testi yaptırmaya gidiyorum...........