Kızlaaaaaaar haberiniz var mı bilmiyorum ama lilyumun oğluşuu oluyoooo
Şimdi ona gelin de lazım
Geldi lilişim geldi kırmızılar bugün çok şükür
05/10/2012 inşallah son adet tarihim olur dua et benim için emiii
bebeiş getirenlere kışlıklar benden dogum masrafları naz dan oooh miss gibi oldu buu topik
allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım ne güzel erkenden ögrenmişsin cinsiyetiniEtmem mi canım ederim tabiii...Dur ben bu haftasonu senin için bi yasin bir de meryem suresi okuyayım canım ... okuyunca sana haber veririm Rabbim hayırlısıyla tez zamanda bebişini versin minişin diyim ve bekleyen herkesin...
Yaaa evet kızlar oğluş geliyo bize Rabbim nasip ederse
tamma canım sen bebişi al göbişe pişik kremi bendenBen inşallah yazın doğuracam sengelen şekerim bana pişik kremi isilik için de krem ve bebek küveti çıpıçıpı yapçaz
Canım senin bat ekim dimi,anammm hadi göreyim inşallah bu ay hamilesindir
allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım ne güzel erkenden ögrenmişsin cinsiyetini
tamma canım sen bebişi al göbişe pişik kremi benden
ekim ama bu ay karışık benim canım o yüzden pek ümitli değilim
beni de eklermisiniz..5 kasım...bende şuan düşük yapıyorum...idrarda ve kanda çıkmıştı ama değer düşüktü..ve bugün kanamam başladı...kasımda sağlıklı hayırlı bi hamileikl diliyorum herkese....
canlar bende geldim.iyileştim turp gibiyim :) Bu ay inşallah hepimize uğurlu gelecek:)leyleklerimiz bize yavrularımızı getirecekbenim de bat 2 Kasım ... benim görümceler ve kayınvalideciğim artık sormaya başladı . eşim diyor anne daha erken ( yalancıktan .bebek istediğimizi bilmesin istedik kimse ) annem diyor yok oğlum ne erkeni bi tane olsun şimdi.(e 10 tane olacak değil zati ) Telefonu ben aldım ciddi bir konuşmadan sonra annecim dua et ne olur benim tek hayalim 4'üz doğurmak .hepsi de kız olsun .kadın rahat 1 dk cevap vermedi şok oldu bu kırmızıları görmek bana iyi gelmiyor
Etmem mi canım ederim tabiii...Dur ben bu haftasonu senin için bi yasin bir de meryem suresi okuyayım canım ... okuyunca sana haber veririm Rabbim hayırlısıyla tez zamanda bebişini versin minişin diyim ve bekleyen herkesin...
madem burasının uguru bi başkkaaa o zaman bi tanecık UĞURda ben istiyorummm ekim topiğindede warım amma welakınnn burayada el atyımm şimdidennnEkim hamişi olursakkkk uğuru sziden bilirimmmm...ben isimleri gördükçe dua ediyorummm heppp sizde bat yazanları gördükçe dua edin lütfenn..bnm bat 16 ekimmmm...
banada verirmisiniz uğurunuzdan çok ihtiyacım var bat 5 veya 8 kasım
Ben de varımmmm 13 Ekimm bebiş gelmezse (pek ümitli değilim gelmicek gibi) 12 Kasımm
Merhaba kızLArr bende geldım benımde 5 kasım bat..
Kuzucum gelmiş hoşgelmiş
inşallah 5 kasımda adet olmicaz yavru kuş
Sen de hepimize yelek mi örücen canikkom
soğuklarda da nası olacak bu iş bilmiyorum ben üstüste giyinip uyuyorum
waaaaww nereye göndersem acaba çocuğu kız olursa leydi okuluna yollarım erkek olursa oksforda verecem
promosyonlu topik burası
şimdi reklam amaçlı üyelikten banlanacaz
canım doktorum hoşgeldin,naz arkadaşın ağzı uğurlu ağustosta hepimizi okudu üfürdü baya hamile çıktık ordan
şimdi inşallah müjdemizi burda vericez
Nazcım canım yeni topiğiniz hayırlı olsunHerkesten güzel güzel haberler alıcaz inşallah canım Ben de ağustos topiği hamişi olarak ara ara yoklarım sizi... Ağustos toipiği muhabbetlerimizi çok özlüyorum valla
Kasım topiğimiz tüm bekleyenlerin uğuru olur inşallahh
Minikkelebekcim geldimi kırmızılar ??
Hosbulduk tatlim :) insallah bu ayda ugur getirsin bize Naz arkadasimiz bize. Hepimiz icin dua ediyorum kizlar insallah bu ay saglikli bebekler bereketiyle bizlere annislerine gelsinler insallah
bebeiş getirenlere kışlıklar benden dogum masrafları naz dan oooh miss gibi oldu buu topik
madem burasının uguru bi başkkaaa o zaman bi tanecık UĞURda ben istiyorummm ekim topiğindede warım amma welakınnn burayada el atyımm şimdidennnEkim hamişi olursakkkk uğuru sziden bilirimmmm...ben isimleri gördükçe dua ediyorummm heppp sizde bat yazanları gördükçe dua edin lütfenn..bnm bat 16 ekimmmm...
Etmem mi canım ederim tabiii...Dur ben bu haftasonu senin için bi yasin bir de meryem suresi okuyayım canım ... okuyunca sana haber veririm Rabbim hayırlısıyla tez zamanda bebişini versin minişin diyim ve bekleyen herkesin...
banada verirmisiniz uğurunuzdan çok ihtiyacım var bat 5 veya 8 kasım
beni de eklermisiniz..5 kasım...bende şuan düşük yapıyorum...idrarda ve kanda çıkmıştı ama değer düşüktü..ve bugün kanamam başladı...kasımda sağlıklı hayırlı bi hamileikl diliyorum herkese....
10 Ekim İnşallah herkez için hayırlı olur..
Ben de varımmmm 13 Ekimm bebiş gelmezse (pek ümitli değilim gelmicek gibi) 12 Kasımm
canlar bende geldim.iyileştim turp gibiyim :) Bu ay inşallah hepimize uğurlu gelecek:)leyleklerimiz bize yavrularımızı getirecekbenim de bat 2 Kasım ... benim görümceler ve kayınvalideciğim artık sormaya başladı . eşim diyor anne daha erken ( yalancıktan .bebek istediğimizi bilmesin istedik kimse ) annem diyor yok oğlum ne erkeni bi tane olsun şimdi.(e 10 tane olacak değil zati ) Telefonu ben aldım ciddi bir konuşmadan sonra annecim dua et ne olur benim tek hayalim 4'üz doğurmak .hepsi de kız olsun .kadın rahat 1 dk cevap vermedi şok oldu bu kırmızıları görmek bana iyi gelmiyor
Merhaba kızLArr bende geldım benımde 5 kasım bat..
Kuzucum gelmiş hoşgelmiş
inşallah 5 kasımda adet olmicaz yavru kuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?