kızlarrrrrrrrrrrrrrrr çok mutluyum evde test yaptım ve çift çizgiyi gördüm inanamadım bir tane daha alıp yaptım yine aynı çok mutluyum çokkk.canım benide hamile olarak listeye ekle canım çok güzel bir duygu anlatılmıyor tarifi yok
Yine kısmet olmadı kızlar
Artık daha çok korkuyorum
Herşey güzel gidiyo sanmıştım öyle değilmiş
Allahtan hayırlısını isteyin,sağlıklı hamilelikler dilerim hepinize
nooldu cnmmm ü<züldüm yaa
sağol mucizem yine başa döndüm keşke sağlam durabilsem ayakta bile duramıyorumokudum geçmişi minikkelebek üzülmee sağlıklı hamilelikler dileyelim hepimizzz Allah her zaman hayırlısını werir daha zamanı değilmş die düşünnmeliyizzz biliyorum böyle söylemek kolay insan çok üzülüo ama biz anne olucazz sağlam we dik durmalıyızz
canım herşey daha güzel olucak zağten en azından sıkıntı ne onu öğreniceksiniz tedbirinizi alıcak sınız kadının biri 70 yaşında doğurdu kelebeğim sen daha kaç yaşındasın dur bi ya kız ben seni valla çok güçlü oldunu düşünüyodum canım benim yine olur bak bukadar üzülme benim bu 4. bebek 3üde problemliydi ama 10 yıl dile kolay ben hiç umutsuz olmadım yapma böyle hayırlısı olsun
Tebrikler canım. Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Çok sevindim. Heralde BAT'a yakın yumurtladın. İnşallah tahlillerin de iyi çıkar da için rahatlar. MEzuniyetin üstüne ohhhh iyi gelmiştir bu.
Hangi yaşta olursa olsun hayal kırıklığının içinizi ne kadar acıttığı hep aynı kalıyor. 41 yaş biraz geç ama doktorunuz kontrollerde normal doğurabilirsin dedikten sonra sorun yok. İnsanlar 50 yaşında bile doğuruyor. Kendinizde bakabilecek enerjiyi buluyorsanız sorun değil. Evinize neşe gelmiş olur. Ablası ona her türlü bakar zaten.
Allah hepimizi ayrı sınıyor ben bebeğimi kaybetmedim çok şükür ama ilk günden beri problemli en son olan ise 3lü testimin riskinin yüksek çıkması down sendromlu olma ihtimali yüksek çıktı bebeğimin şimdi detaylı ultrasonu bekliyoruz bilmiyorum Allahım banada nasip edecekmi bebeğime sağlıkla kavuşmayı artık kocaman oldu tekmelerini sürekli hissediyorum düşünüyorumda bizide hazin bir son bekliyorsa buna alışmak dayanmak çok zor olacak
hayırlı geceleer hcg testi yaptırdım sonuc 1000.00 çıktı sizce hamilemiyim yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tş edrim
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr çok mutluyum evde test yaptım ve çift çizgiyi gördüm inanamadım bir tane daha alıp yaptım yine aynı çok mutluyum çokkk.canım benide hamile olarak listeye ekle canım çok güzel bir duygu anlatılmıyor tarifi yok
Canım senin adına çok sevindim gözün aydın duların kabul oldu nolur bizlerede dua et
sağol canım evet kabul oldu. çok teşekkür ederim inşallah darısı tüm isteyenlere inan tarif edilmiyor çok farklı bam başka bir sevgi mutluluk anlatamıyorum çok heyecanlıyım,ama inanki son 2 aydır çok şeyler yaptım çok çaba harcadım ve ALLAH'ım karşılıgını verdi şükürler olsun.sanada edicem canım inşallah sende bu duyguları yaşayıp paylaşıcaksın.
nasılsın canım epey zamandır görmüyodum seni riskli çıkmasına çok üzüldüm canım 2li testin nasıl çıkmıştı ki bende 2 haftaya kadar yaptrıcam 2li inan risk falan çıktıgında napıcagımmı bilmiyorum ama herkesin sölediği bişey var tokoyay da sölemiş down sendromu diyolar sapasağlam doguyo çocuklar rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin bebeklerimzi sende içini ferah tut dua et canım kötü şeyler düşünmekuzum beniiim canım inan çok üzüldüm nolur kendini yıpratma üzüntün büyük biliyorum bir dönem aynı kaygıları taşıyorduk
Allah hepimizi ayrı sınıyor ben bebeğimi kaybetmedim çok şükür ama ilk günden beri problemli en son olan ise 3lü testimin riskinin yüksek çıkması down sendromlu olma ihtimali yüksek çıktı bebeğimin şimdi detaylı ultrasonu bekliyoruz bilmiyorum Allahım banada nasip edecekmi bebeğime sağlıkla kavuşmayı artık kocaman oldu tekmelerini sürekli hissediyorum düşünüyorumda bizide hazin bir son bekliyorsa buna alışmak dayanmak çok zor olacak seninde 2. bebeğin ve onuda kaybettin Allah sabrınıda verecek inşallah güzel arkadaşım bol bol dua et Allahım sana sağlıklı hamilelikler ve bebeklerini kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip eyleyecek inşallah canım dua ediyorum senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?