- Konu Sahibi nagihan_14
-
çok korkuyorum ama
aminnnn
kuzummm jade sendemi geldinn tarnsfer oldun cnm senin vardı adetine dahaaa
iyizz şekerimm hava soguk yamurlu tembeliğim üstümde
sen burda olursunda ben gelmezmiyim melisdeinzzz... kızzzz sensiz tadı yok mayıs ayıı sayfasının senin için geldim buralara...bu arada kuzu acayip derece sınava yetişmek için ders çalışyorum bu aralar ondan denk gelemiyoruzzzz.... özledim seni
bni de ekleyiin 16 haziraaan bu ikinci deneme olacak:18:
bende geldim arkadaşlar bat 17 haziran.. haziran ayı hepimize hayırlı olur inşallah...
kızlar inşallah bu sayfa hayırlı uğurlu gelir diğer açtığımız topiğimiz kadar hamiş çıkarırız inşallaahh allahın izniylee şimdide çalışmalarınız hayırlı uğurlu olsun aminn hz.yakub. hz.ibrahim ve hz. meryem yüzü hürmetine rabbimize ettikleri duaların hayrına tüm dualarımız kabul olsunnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnn
ya allah bismillahhhhhhhhhhhhhhhh
melek2828.......................BAT- BELİRTMEMİŞ
meslisdeniz...........................BAT-14 Haziran
:) gelsin umutları hazirana kalanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ya allah bismilaahhh ilk listemizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Amiinnnnnnnnn.Benimde bat 16 haziran kafaya takmak yok stres yapmak yok elimizden geldiğince rahat olalım kızlar.Temmuza transfer olmaya gerek kalmaz inşallah.
Amiinnnnnnnnn.Benimde bat 16 haziran kafaya takmak yok stres yapmak yok elimizden geldiğince rahat olalım kızlar.Temmuza transfer olmaya gerek kalmaz inşallah.
geçmiş olsun benimde regl bitti bugun batmalar oluyo ara sıra enfeksiyonmu acaba diye korkuyorum yada yumrutalarımız gelişiyo valla git bakalım hiç bişe yoksa bile yumurtalarını görürsün canımm ne durumdalarr
Batmalar geçti canım belki de yumurtlama
dönemimdir o yüzden olmuştur ama gene de
bi gidicem inşallah
.
Nagişim topicin hayırlı uğurlu olsun, bol bol hamiş çıkartsın bacımm
Beni de yaz senin topiğe benide ekleyin, BAT: 1 Haziran.
Açılışı yapanlardan olurum inşallah ilk günlerinde
Öpüyorum hepinizi
bni de ekleyiin 16 haziraaan bu ikinci deneme olacak:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?