- Konu Sahibi nagihan_14
-
bence yap ama erken oldugu icin cıkmama ihtimalini de göz önünde tut..en azından cıkarsa erken ögrenmiş olursun,cıkmazsa vakti gelince bi daha yaparsın..gerci benim bgn olmam lazım ama cesaretimi toplayıp yapmadım:):) hehe söylemesi kolay oluyoradetime 5 gün var ama bahsettiğim belirtileri yaşıyorum test yapayım mı sizce?
batın ne zamandı ya da kaç gün geçti benim batım 6 hazirandı 4. gününde gebeligimi öğrendim,günün geçtiyse yap istersen,adetle gebelik ağrısı aynı,suan hala agrı cekiyorum,karnımda batmalar ve karın agrısı var
bence yap ama erken oldugu icin cıkmama ihtimalini de göz önünde tut..en azından cıkarsa erken ögrenmiş olursun,cıkmazsa vakti gelince bi daha yaparsın..gerci benim bgn olmam lazım ama cesaretimi toplayıp yapmadım:):) hehe söylemesi kolay oluyor
bugün yapıcam om halde işten eve gider gitmez ilk işim bu olur:))
peki eğer varsa bebek çıkar mı adet günü gelmeden mümkün mü bu
bugün yapıcam om halde işten eve gider gitmez ilk işim bu olur:))
peki eğer varsa bebek çıkar mı adet günü gelmeden mümkün mü bu
yok canım daha gelen giden ama bekleyeceğim carsambaya kadar ya da gelmezse en fazla cumaya kadar sabredebilirim..sonra test yaparım..doktor adet olursan 1. ya da 2. günü gel dedi ben de dua ediyorum şimdi inşallah gelmez gelirse de inşallah haftasonu gelmez diye hastane acık olmadıgı icin..bakalım kısmet beklemedyim..adet belirtisi gibi sadece icimde bilye varmıs da oynuyormus gibi hissediyorum ara ara.. onun dışında hic bir adet ya da gebelik belirtisi yokmelek sen ne kadar zamandır istiyorsun bebişi_?
hadi inş. gelmezlerde bizlere güzel haberler verirsin canım ben 3 yıla yaklaştı bi sıkıntı yok eşimdede bendede hgs çektirdim oda temiz çıktı klomen kullanmak istedim ama doktor vermedi hersey yolunda diye direkt aşılama dediler bende korkudan bekliyorum öyleee
amin canım inşallah gelmezler.. bizim de 1bucuk sene oldu 2ye dogru gidiyoruz ama hala yok,bence büyük bir sınavdan geçiyoruz-sabır imtihanı...ben de hsg yeni cekildim bi problem yok eşimde de yok..bakalım beklemekten başka çaremiz yok..Ama bir de ben psikolojik olarak çok bunaldım arkadaşlarım tek tek sorunsuz hamile kaldılar,e sen de yap artık demeleri,kayınvalidemlerin ve herkesin bi beklentide olması beni çok ama çok gerdi..namaz kılarken bile hüngür hüngür aglamaya başlamıştım bi ara:S Allahın izniyle atlatıyorum...Gelecek,bir gün bebişim gelecek inanıyorum...
günaydın kızlar hamişlerimiz var galibaAllahım nazarlardan korusun bebişlerine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin, ben regli bitirdim ve döndüm aranıza.
kızlar ben dün akşam hem idrar testi yaptım ardından da kan testi yaptırdım ikisinde de sonuç negatif
olmaz mı canım burda birbirimize destek olup moral veriyoruz ne güzel..
allah dilediğinde bizde anne olacağız inşallah
ben yeni evliyim ama en az sizin kadar çocuk hasreti çekiyor ve çocuğum olsun istiyorum rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah
benim ise tek problemim eşimin bu konuda isteksiz olması yani çocuk fikrine pek sıcak bakmıyor...
eşim üstüne üstlük kestirip atıyor kimi zaman,yok bize uzak olsun yok 2 sene daha bekleyelim falan çok üzülüyorum o böyle deyince oysa ki ben çok istiyorum çocuğumun olmasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?