- 11 Şubat 2009
- 1.394
- 159
- Konu Sahibi nagihan_14
eşim üstüne üstlük kestirip atıyor kimi zaman,yok bize uzak olsun yok 2 sene daha bekleyelim falan çok üzülüyorum o böyle deyince oysa ki ben çok istiyorum çocuğumun olmasını
emin ol benim kadar üzülemezsin ve çaresiz kalmamışsındır,eşimin benden önceki evliliğinden oğlu var bana şimdi olmaz düşünmüyorum dediği zamanlarda kahroluyordum nasılsa çocuğu var istemiyor diyordum ve onları öyle görünce neden benden çocuk sahibi olmak istemiyor diye çok üzülüyordum,hamile olduğumu öğrenince bu sebeple mutlu olamadım çünkü açık ve net istemiyorum daha zamanı var diyordu ama tahmin ettiğim gibi olmadı çok mutlu oldu...hatta sabah işe giderken çalışanlara pasta almış baba oluyorum diye,ama bebeği kaybettik.şimdi konuşuyoruz yeni evliydik sürtüşmelerimiz vardı ben düşünmeden çocuk sahibi oldum şimdi oğlum yarım büyüyor yine aynısı yaşamaktan korktuğum için öyle düşünüyordum artık seni tanıyorum evliliğimiz oturdu diyor,zor günler geçirdim çok ağladım çocuk fikrinden uzaklaştım o dönem.ama şimdi de bekliyoruz en hayırlı zamanda hayırlı bir evlat diliyoruz.sabrını ve inancını kaybetme ve düşüncelerinden asla ödün verme üzerine de gitme bu konuyla dua et,emin ol baba olacağını öğrendiği dakikada herşey değişiyor....