- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
- Konu Sahibi nagihan_14
-
cnm çok yenimi ..
su an okadar uzgunumkı son 5 aydır stres ıcındeydım zatennnn cok moralım bozukkk yenı hastaneden geldık herkes bır sey dıyor ama kımseyı duyamıyorumm
cerrahpasadan gelyorum 20 yasındayım son 5 aydır adet duzensızlıgım vardı. geç adet goruyordum. amh testı yapılmıstı bırde smear testi sonclarını aldım yıkıldımm resmennnsmear testınde yogun sekılde ıltıhap gorulmuss amh test sonucumda 0.01 (((((((((( YANİ HIc yumurtam yokkk ben daha 20 yasındayım yenı evlıyımm bnm bebegım olmıcakmııı ben sımdı menopozamı gırdımmm hıc mı tedavısı yok kurtulan yokkk ben basımı yastıga nasıl koyucm huzurlu sekılde tum hayallerım hedeflerım dogacak cocugum uzerıneydı hıc bır seyın anlamı yokk artıkk
31 ocak gecesi doğum yaptım 18 martta kaybettim
dilerim cnm hamişsinr..haber ver cok merak edyrmmmm müjdel haber verr sende banaa..
sonucu henüz almadım ama lekelenme oldu regl geliyor
evet orası öyle İtaat etmekten ve teslim olmaktan baska caremiz yok. ama işte menopoz genelde 40lı yaslardan sonra oldgu ıçın veb ben daha 20 yasında oldgm için şok geçirmiş vaziyetteyim oysakii eşimde ne kadar cok cocuk ıstıyordu..... sımdı onun ne hıssettgınhı dusunmek bıle bana acı veriyo eger hiç bir tedavsis olmazsa ona haksızlk yaptgımı dusunmeye baslıycam cok acı bır durum. Rabbım sıfa versın tum hastalara bana.. bunları yazarken bıle sankı baska bırınden bahsedıyormusum gıbı gelyrAllah belasını versın bu üreticilerin sebzelerı bıle zehırledıler ınsnaların dogurganlıklarını etkiledilerr kısırlastırdılar biziii... o yuzden basbakan 3 tane cocugunuz olsun dıyor bizi yediğimden içtiğimizden kısırlastırıyorlar... neslimizi azaltmaya calısıyorlar
hakkımızda hayırlısı umutlar bu ay da gidiyor işte. beşiğimiz odamız kollarımız bir ay daha boş kalacak.
Canım bak ben şubatta hamile kalmışım 4 şubattı sanırım kandil'di Rabbime
çok dua ettim '' Ne olur bu ay hamile olayım '' diye 9 şubatta doktora gittim
kan değerim 8.80 çıktı ve çok yeniydi daha duam kabul olmuştu ama ben dua ederken
şunu demeyi unutmultum '' sağlıklı'' rabbim 2 aylıkken bebeğimi geri aldı benden..Şimdi olmuyorsa
vardır bir nedeni yeniden üzülmektense 2 ay 3 ay belki 4 ay daha beklerim ben bebeğimi yeterki sağlıklı ve hayırlı
bi evlat nasip etsin Rabbim eminim seninde öyledir yakında gelecek bebişlerimiz tatlım sıkma canını
elbette canım hayırlısı olsun hepimiz için ama oğlumda hiç beklemeden ilk seferde oldu, şimdi sürekli isteyerek yapıyoruz olmadı işte. Sonucu almamın heyecanı da kalmadı zaten şu an. Ne diyeyim hayırlısıyla hayırlı zamanda gelsin bebişlerimiz
benimde olmadı bu ay kızlar,erken erken geldi nedense 28 günde bir istisnasız adet olurken geçen ay 27 ye indi bu ay 26 gün oldu....neden böyle oluyor strestenmi acaba??? c.tesi akşamı bu sebeple tartıştık senin stresin yüzünden olmuyor diyor epey üzüldüm,ağladım zaten adet sancısı çekiyorum.kendini oyala bişeylerle diyor sanki bu maddesel bişeyde unutucam.ama bu ay yumurtalama gününe bakmıcam ne olacaksa olsun,ama içimde bir his eylül ayında hamile kalacaksın diyor 6.hissim kuvvetlidir benim inşallah en hayırlı zamanda olur...benim bu ara uğraş bulmam lazım neyle kafamı dağıtsam acaba???
Senin adına çok üzüldüm tatlım ama bence tek bir doktora gitmekle
kalma git daha çok doktora git ama ne olur sakın ümidini kaybetme biz
ümitli olmazsak hiç bişey olmaz çünküama inan bir gün çocuğun olacak
sen daha doktoralara git unutma lütfen ve bol bol dua et Rabbime o OL dedikten sonra
doktorların deidkleri vız gelir
oyle yapıcam ınsaallah. cerrahpasaya gıdıyorum suan yarın gel dedı doktor. okuduklarıma gore tup bebkle bıle olması ozrmus cunku 0.01 yanı hıc yok:2::2::2::2: en azından şükredin kendinize kii size hiç bi doktor olmıcak yok cok dusuk demıyor en azından sansınız var
canım benim allah büyüktür isterse ne engel dua et bolbol ümidini yitirenler benim ümmetimden değildir.. diyor peygamberimiz
sonuç negatif
canım benim allah büyüktür isterse ne engel dua et bolbol ümidini yitirenler benim ümmetimden değildir.. diyor peygamberimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?