- Konu Sahibi nagihan_14
hepimiz için inşallah deyim canımm, oğlumu kucağıma cansız bedeniyle aldım ya, şimdi cennet hayatından o da bize dua ediyordur kim bilir?
doğumdamı kaybettn cnm..başın saolsn çok üzüldm rabbim bidha yaşatmsn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hepimiz için inşallah deyim canımm, oğlumu kucağıma cansız bedeniyle aldım ya, şimdi cennet hayatından o da bize dua ediyordur kim bilir?
doğumdamı kaybettn cnm..başın saolsn çok üzüldm rabbim bidha yaşatmsn
46 günlüktü
basin saolsun canim o seni cennetin kapisinda karsilicak üzülme
rahatszmıydı cnm ya böyle soruyrdmda özür dilerim gerçktn çok üzüldm (
inşallah canım inşallah
erken doğum yaptım 26 haftalık doğdu, 46 gün küvezde kaldı sonra kaybettik işte, estağfurullah canım sorabilirsin.
yaa bugün ve dün yani adetimin 15-16 sı oluyor ve yumurtalıklarıda acayip bir ağrı var yürürken otururken hep hissediyorum böyle yaşayan var mı? klomen kullandım daha önceden böyle bir ağrı olmamıştı
tatlım bndede oldu hamşş sandm ama değilim ...dielrim sen hamişsindr cnmm ama bu dediğin hem geeblik hem adet belrtsi hemde bebek yerlşme belrtsi nedesem...
dilerim hamişsindr nagişcim..
acabaa yumurtalıklarımla mı alakalı diye sormuştum suan hamile bile kalsam çok erkennn :):)))))9
su an okadar uzgunumkı son 5 aydır stres ıcındeydım zatennnn cok moralım bozukkk yenı hastaneden geldık herkes bır sey dıyor ama kımseyı duyamıyorumm
cerrahpasadan gelyorum 20 yasındayım son 5 aydır adet duzensızlıgım vardı. geç adet goruyordum. amh testı yapılmıstı bırde smear testi sonclarını aldım yıkıldımm resmennn smear testınde yogun sekılde ıltıhap gorulmuss amh test sonucumda 0.01 (((((((((( YANİ HIc yumurtam yokkk ben daha 20 yasındayım yenı evlıyımm bnm bebegım olmıcakmııı ben sımdı menopozamı gırdımmm hıc mı tedavısı yok kurtulan yokkk ben basımı yastıga nasıl koyucm huzurlu sekılde tum hayallerım hedeflerım dogacak cocugum uzerıneydı hıc bır seyın anlamı yokk artıkk
su an okadar uzgunumkı son 5 aydır stres ıcındeydım zatennnn cok moralım bozukkk yenı hastaneden geldık herkes bır sey dıyor ama kımseyı duyamıyorumm
cerrahpasadan gelyorum 20 yasındayım son 5 aydır adet duzensızlıgım vardı. Geç adet goruyordum. Amh testı yapılmıstı bırde smear testi sonclarını aldım yıkıldımm resmennn smear testınde yogun sekılde ıltıhap gorulmuss amh test sonucumda 0.01 (((((((((( yani hıc yumurtam yokkk ben daha 20 yasındayım yenı evlıyımm bnm bebegım olmıcakmııı ben sımdı menopozamı gırdımmm hıc mı tedavısı yok kurtulan yokkk ben basımı yastıga nasıl koyucm huzurlu sekılde tum hayallerım hedeflerım dogacak cocugum uzerıneydı hıc bır seyın anlamı yokk artıkk
dokto dedıkı menopoza gırmıssınnormal menopoza gıren kadınlarda bıle 0.4 müşş benım 0.01 yanı onlardan bıle dusuk hıc yumurtam yokmus daha oncede kendınde farketmedınmı dedı ateş basması fln oluyomuydu dedi.. Tup bebekle bıle cok zor gozukomuşş((((((((((((((((((((( ben dedımkı ateş basması vajınada kuruluk falan vardı ama annem hep pskolejık dıyordu zaten o yuzden geldm ya dedım doktora.. Sımdı herkes dıyokı belkı tahlıller karısmıstır bu sonucun cıkması ımkansız senn ozaman 1 senedır adet gormemen lazım bu sonucun cıkması ıcın snn 70 yasında fln olman lazım bu sonuc 0 danda dusuk dıyolar moralım alt ustt
canım benim tahliller karişmamış olsa bile allah sana anneliği nasip edicekse hiç yumurtan olmadanda olucak sıkma canını azcık ferah tut içini