- 29 Mayıs 2012
- 146
- 44
- Konu Sahibi nagihan_14
kızlar size bişey sorcam bir hafta içinde vücudumda bacağımda elimin üstünde bugün de kolumda morluk oluştu nedeni ne olabilir sizce şaşırdım valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ayıptır sylemesi bnde tuvulette gidinci uzayan bir akıntı geliyo dünden beri bu yumurtluama akıntısı mı sizce
kızlar size bişey sorcam bir hafta içinde vücudumda bacağımda elimin üstünde bugün de kolumda morluk oluştu nedeni ne olabilir sizce şaşırdım valla
canım hayra alamet mi bilmiyorum ama böyle para para şeklindeyse eğer yinede tam emin değilim yada herkezde aynı mı olur morluklar karaciğerde bir problem olursa vücutta çıkar diye biliyorum
hamilelikle ilgisi olduğunu sanmıyorum ben, doktora gitmeni tavsiye ederim
o nedenle sormadım şaşırdım bi anda yaa hamilelikle tabiki bi ilgisi yok
olabilir benim ilk gebeliğimde saçlarım dökülmüştür ama çok döküldü korktum kel kalıcam diye inşallah canım hamişsindir.
evet okumak lazım ama işte ben çalışıyorum eve geliyorum ben iş yerinde namaz kılamıyorum eve gelince kılıyorum birde yorgun yemek sofra toplamak derken hemen zaman geçiyor okuyan arkadaşlar olursa benim adımıda geçin lütfennn :) Kılırızz inşallah
ben bundan 1 sene önce hamile kaldım bunu ilk kez burda söylüyorum çünkü hatırlamak bana acı veriyor kürtaj oldum hemen ağlıyorumm neyse ben o zaman hamile kaldığım zaman kış ayıydı yani soğuk ve yorucu bir kıştı benim için çokta dikkat etmiyordum kendime hatta belimi üşütmüştüm o derece sonra ben yakı aldım 10 gün boyunca yakıyla gezdim gezdim durdummm bugün bir yerde okudum yakı takıp hamile kalmışlar sanırım bende o zaman yakı ile hamile kaldım yoksa şimdiki imkanla o zamanın koşulları çok zordu hamiş kalabilmek için bugün yine yakı alıcam yapıştırıcam yumurtlama dönemime kadarrr deneyin derim kızlarrr :)
pptyaaa seni ibliyorum uzun zamndırrr istiyosun benimm gibi nasipp terazi burcuydun dimi sennn
Bat' a daha 17 gün var ,günler geçmiyor mu ne :44:
kızlar inşallah bu sayfa hayırlı uğurlu gelir diğer açtığımız topiğimiz kadar hamiş çıkarırız inşallaahh allahın izniylee şimdide çalışmalarınız hayırlı uğurlu olsun aminn hz.yakub. hz.ibrahim ve hz. meryem yüzü hürmetine rabbimize ettikleri duaların hayrına tüm dualarımız kabul olsunnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnn
ya allah bismillahhhhhhhhhhhhhhhh
canim topigin hayirli ugurlu olsun inss hayirlisiyla bizlerde ilk ve yeniden anne oluruz inss =))) butun arkadaslarada herseyin hayirlisini diliyorum siz birbirinizi taniyorsunuzdur kisaca bende tanitayim kendimi,,,5 yillik evliyim iki yasinda bir kizim var ve allah kismet ederse inss ikinci bebisimi istiyorum....herkes gonlunuzce olsun arkadaslar.....bizide araniza alirmisinizz
kızlarrr napıyosnuzzz kimse yokmu huuuuuuuuuuuu
İnşallah tez vakitte fazla nazlanmadan
gelir canım bebişin
inss canim hayirlisiyla gelsin bakalim,,sende varmi bebis....
Maalesef vardı kaybettim canım yeniden
deniyoruz ama tabi hemen olmasına ihtimal
vermiyorum :26: ilki fazla bekletmeden gelmişti
3 ayda umarım buda fazla nazlanmaz