• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

Canlarrrrrrrrrrrr sonundaa müjdemi veriyorumm hamileyimmmmm çok küçük amaa 20 gün sonra keseyi görmeye gidcez inşallhh

ilk duyduğm an rabbim isteyen herkese nasip etsin dedim çok karışığımmmmm heycanlym tuhafım..:49::49::49::49::49::49::49:

Canıııııııııııııııııııııım topiğin uğuru tebrik ederim çooook sevindim ya süprize bak ne güzel bi anda geldi senin miniş :52:
Naz abla oluyo demek :54: öpüyorum seni de onu da :54:
Akşam net bağlantım kesildi haberi gördüm ama birden bağlantı kesilince bişey yazamadım baya cebelleştim sonra gittim yattım deli oldum çatladım çatladım :27:
rüyamda da ne gördüm biliyonuz mu.sözde sayfanın altına bakıyorum pembe kutu içinde "konuya cevap ver" yerine "konu kapatılmıştır" yazıyo :52:
diyorum ki nası yani yaaa nazcım hamile kaldı ama konu niye kapandı :52: daha biz hamile kalacaktık :52:
sabah kalktım da deli gibi gülüyorum :60: Senin kadar erken öğrenen yoktur heralde takvimde 3 haftayı görünce koptum valla,nerdeyse döllendiği gün öğrencekmişiz :52:
Bize de dua et olur mu canım,ama sağlıklı hamilelik için de dua et :18:

ayyyyyyyyyyy inanamadım tesadüfen gördüm veeeeee çooooook sevindim canım hayırlı olsunnnn

tşk ederimm şaşkınımmm bizi bırakp gtmşdn görmene sevindimm bakk....dualarım siiznlee her an size dua ediyrm ...

Canıııııııııııııııııııııım topiğin uğuru tebrik ederim çooook sevindim ya süprize bak ne güzel bi anda geldi senin miniş :52:
Naz abla oluyo demek :54: öpüyorum seni de onu da :54:
Akşam net bağlantım kesildi haberi gördüm ama birden bağlantı kesilince bişey yazamadım baya cebelleştim sonra gittim yattım deli oldum çatladım çatladım :27:
rüyamda da ne gördüm biliyonuz mu.sözde sayfanın altına bakıyorum pembe kutu içinde "konuya cevap ver" yerine "konu kapatılmıştır" yazıyo :52:
diyorum ki nası yani yaaa nazcım hamile kaldı ama konu niye kapandı :52: daha biz hamile kalacaktık :52:
sabah kalktım da deli gibi gülüyorum :60: Senin kadar erken öğrenen yoktur heralde takvimde 3 haftayı görünce koptum valla,nerdeyse döllendiği gün öğrencekmişiz :52:
Bize de dua et olur mu canım,ama sağlıklı hamilelik için de dua et :18:

miniğim ya bnm kanım dondu doktor aradı bnii numarası bile yoktu doktorumun bende hayırlı olsun dedi..kimsinz dedim :)) ne diyrsnz ddm.snra anladm adını söleyncede :)) doktroum sölemesne rağmen emin olamadm kesin mi dedim nasıl dedim :) o arada gözlerm doldu çünkü çok farklı bir yerdeydm o an :(( minnoşumm her an dualrm sizlerlee hiç merak etme en kısa zamanda sendende müjdeli haberler alacağız :))çok telşekkürr edermm....

topiğimizin uğuru :) allahıma binlerce çok şükürler olsun :)))

tbr canım
merhaba bugun 3.testımı yaptırdım ama 108 cıktı cok yavas ılerlıyor dedı doktor hamıle olma olasılıgı olabılır dedı cok korkuyporum ne yapıyım bılemıyorum
1.testim 31.8
ıkıncı 60
üçüncü 108 cıktı

cnm sende hamişsin ama anlamadım neden olasılık diye söylyrsn yükselen değerler hamile oldğunu gösteryr tebriklerr :1::1::nazar::nazar:

miniğim ya bnm kanım dondu doktor aradı bnii numarası bile yoktu doktorumun bende hayırlı olsun dedi..kimsinz dedim :)) ne diyrsnz ddm.snra anladm adını söleyncede :)) doktroum sölemesne rağmen emin olamadm kesin mi dedim nasıl dedim :) o arada gözlerm doldu çünkü çok farklı bir yerdeydm o an :(( minnoşumm her an dualrm sizlerlee hiç merak etme en kısa zamanda sendende müjdeli haberler alacağız :))çok telşekkürr edermm....

Yaaa ne güzel valla çok sevindim canım biliyorum bizim için de çok dualar ediyosun.
Şaşkınlığını tahmin edebiliyorum biz bile ne kadar etkilendik :16:
İnşallah darısı başımıza.eeee hadi kutlayalım bu pasta benden sana olsun :1:
ama az ye kilo alırsın :52:

$kelebekp.webp

DÖRDÜNCÜ hamişimizz :)) NAZZ 1969 YANİ BEN :))
[TABLE="class: cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD][TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD][TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]ADAYI[/TD]
[TD]MÜJDELİ GÜNÜ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umaynur[/TD]
[TD]14 EKİM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdee[/TD]
[TD]10 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mmlkk[/TD]
[TD]19 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elma kurdu[/TD]
[TD]15 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perakedisi[/TD]
[TD]20 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atlanta[/TD]
[TD]20 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]naz1969[/TD]
[TD]:49::49::49::49::49::nazar::nazar::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nevalee[/TD]
[TD]7 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]monalisa79[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aylin8585[/TD]
[TD]19 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdalımsınn[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sosyoloji12[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikkelebekk[/TD]
[TD]EKİM SONU :) İNŞ.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pamukelma[/TD]
[TD]27 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] plstgc[/TD]
[TD]1 EKİM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gvn1907[/TD]
[TR]
[TD]15 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]jobberfor[/TD]
[TR]
[TD]15 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Rabbim müjdelii hayırlıı evlatlarr ve sağlıklıı gebelikler nasipp etsinn

:49::49::49::49::49: AMİNNNNNN[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Yaaa ne güzel valla çok sevindim canım biliyorum bizim için de çok dualar ediyosun.
Şaşkınlığını tahmin edebiliyorum biz bile ne kadar etkilendik :16:
İnşallah darısı başımıza.eeee hadi kutlayalım bu pasta benden sana olsun :1:
ama az ye kilo alırsın :52:

Eki Görüntüle 518241

tşk ederim miniiğim zaten hep şekerli şeyler cnm istyo :)) ya bn nasıl besleneceğimi bilmyrm :)) çolk yemek seçerim..

tşk ederim miniiğim zaten hep şekerli şeyler cnm istyo :)) ya bn nasıl besleneceğimi bilmyrm :)) çolk yemek seçerim..

Şu listede seni göbişli görmek çok güzel :1:
Bol bol ceviz ye ayrıca kabız olmamak için kayısı ayrıca süt iç yoğurt ye ayrıca pekmez ye kan yapsın bi de bolca su :1:
yemek olarak da mercimik çorbası ve ıspanak :52:

Bol bol ceviz ye ayrıca kabız olmamak için kayısı ayrıca süt iç yoğurt ye ayrıca pekmez ye kan yapsın bi de bolca su :1:
yemek olarak da mercimik çorbası ve ıspanak :52:

gerçektn mi şekerim bunları yemem gerek yerim :)) ya hepsi sevdiğim şeyler süt yerine yoğurt

yemek olarak da mercimik çorbası ve ıspanak :52:[/QUOTallah ınsallah bızımde hamıle olmamızı nasıp eder su degerım duzgun yukselse bırde dusuk tehlıkem olmasa ne guzel olacaktı cok umutlanmıstım bu sefer hamıleyım dıye ama bılemıyorum ne olacak hayırlısı

tşk ederimm şaşkınımmm bizi bırakp gtmşdn görmene sevindimm bakk....dualarım siiznlee her an size dua ediyrm ...

Hayırlı olsun bebişin. Benimde SAT:29 Ağustos. Ucundan kıyısından bende bu topiğe dahil olabiliyorum sanırım :)))

cnm sende hamişsin ama anlamadım neden olasılık diye söylyrsn yükselen değerler hamile oldğunu gösteryr tebriklerr :1::1::nazar::nazar:

doktorum oyle soylemıyor ama dıs gebelıkden suphelendı ama goremedı bır sey bu degerlerın 1000 lere cıkması lazımdı dıyor umudunu kaybetme ama umudunuda yıtırme dıyor kolay sankı boyle beklemek olucem artık

gerçektn mi şekerim bunları yemem gerek yerim :)) ya hepsi sevdiğim şeyler süt yerine yoğurt

Canım bebek nerdeyse kalsiyumun hepicini alıyomuş dişlere saldırıyomuş eğer desteklemezsen her hamilelik 1 dişe maloluyomuş :1:
o yüzden onu bolca alman lazım.
ben de süt sevmezdim hiç.zorla içerdim kusasım gelirdi afedersin.ben de burnumu tıkayıp dikliyodum :52:
sabah yumurtanı da ye o da lazım daha çook var benim listede.aklıma geldikçe yazarım
sen de biliyosundur zaten çoğunu,bitki çayı yasak maydonoz yasak çukuçuk da fazla yemeyin diolar ilk zamanlar.
zaten tatlı istiyomuş canın sütlü tatlı yap koy cevizi içine bolca yiyiver

Hayırlı olsun bebişin. Benimde SAT:29 Ağustos. Ucundan kıyısından bende bu topiğe dahil olabiliyorum sanırım :)))

tabii cnm bnnmm ağustsda hmiş kalmşsnn ...temmzda başladı bu topik ama hala devam ediyrr...ay kısıtlamamz yok hangi aysa o aydayz bizde...
doktorum oyle soylemıyor ama dıs gebelıkden suphelendı ama goremedı bır sey bu degerlerın 1000 lere cıkması lazımdı dıyor umudunu kaybetme ama umudunuda yıtırme dıyor kolay sankı boyle beklemek olucem artık

anladm cnm hakknda hayrlısı olsn...kaç haftalk hamişsin sen? güzel şeyler düşünn pozitif oll ltfn..

Canım bebek nerdeyse kalsiyumun hepicini alıyomuş dişlere saldırıyomuş eğer desteklemezsen her hamilelik 1 dişe maloluyomuş :1:
o yüzden onu bolca alman lazım.
ben de süt sevmezdim hiç.zorla içerdim kusasım gelirdi afedersin.ben de burnumu tıkayıp dikliyodum :52:
sabah yumurtanı da ye o da lazım daha çook var benim listede.aklıma geldikçe yazarım
sen de biliyosundur zaten çoğunu,bitki çayı yasak maydonoz yasak çukuçuk da fazla yemeyin diolar ilk zamanlar.
zaten tatlı istiyomuş canın sütlü tatlı yap koy cevizi içine bolca yiyiver

cnm bn nazdada dişlerdn olmşdm :) süt içmemmi gerek :)) bilmyrm ama deneyecğim söz=) inanki dün kocama sordm ne yycm die...onunda cevabı onu blmyrmda artk 1 öğün yemycksn dedi..ben akşama kdr yemem kocamı beklerm :))acıkmamda:18:

tabii cnm bnnmm ağustsda hmiş kalmşsnn ...temmzda başladı bu topik ama hala devam ediyrr...ay kısıtlamamz yok hangi aysa o aydayz bizde...

anladm cnm hakknda hayrlısı olsn...kaç haftalk hamişsin sen? güzel şeyler düşünn pozitif oll ltfn..

cnm bn nazdada dişlerdn olmşdm :) süt içmemmi gerek :)) bilmyrm ama deneyecğim söz=) inanki dün kocama sordm ne yycm die...onunda cevabı onu blmyrmda artk 1 öğün yemycksn dedi..ben akşama kdr yemem kocamı beklerm :))acıkmamda:18:

Dişlerim zaten sağlam değil ne olacak bakalım 9 ay sonunda :(
Sütten nefret eden ben 2 gündür binbir zorlukla içiyorum. Gerçi ilk 3 ay yediklerimiz çok önemli değilmiş diye duydum ama...Ben tecrübesiz hamile bu duyduğuma inanmak istedim sanırım :) Doğruluk payı nedir ?? :)

Sen de aynı benim gibisin ben de evde tek olayım hiçbişey yemem belki meyve yerim o kadar yani.
kalkıp kendime yapacağım tek yemek de makarnadır çook severim o da ne kadar besler bilmiyorum :1:
acıkmıyorum kahvaltı yapmadığım sürece o günü yemeen bile geçirebilirim ben :52:
ama hamileyken sürekli bişeyler yiyodum ara öğün yani ceviz falan miden boş kalmamalı

Sütten nefret eden ben 2 gündür binbir zorlukla içiyorum. Gerçi ilk 3 ay yediklerimiz çok önemli değilmiş diye duydum ama...Ben tecrübesiz hamile bu duyduğuma inanmak istedim sanırım :) Doğruluk payı nedir ?? :)

ben de öyle duymuştum ama 3 ay sonraya besin depolamak lazım bence :1:

Kızlar süt içmeniz şart değil yoğurt da sütle aynı işi yapıyo he bi de kutu süt içmeyin içecekseniz pastörize günlük süt için
geçenlerde bi arkadaş fena rahatsızlandı tavuk çok yemeyin,süt içmeyin demiş doktor.
sütler çok güvenilir değil artık
onun yerine yoğurt yiyin demiş.

canım ben bırakıp gitmedim ama mecbur kaldım neden dersen bıraktım artık bebek çalışmalarını olmuyor nasıl olsa takmıyorum senin anlayacağın

Kızlar süt içmeniz şart değil yoğurt da sütle aynı işi yapıyo he bi de kutu süt içmeyin içecekseniz pastörize günlük süt için
geçenlerde bi arkadaş fena rahatsızlandı tavuk çok yemeyin,süt içmeyin demiş doktor.
sütler çok güvenilir değil artık
onun yerine yoğurt yiyin demiş.

Günlük süt aldım 1 bardak anca içebiliyorum ama yoğurt daha kolay :) Kayınvalideme söyleyeyim bana ev yoğurdu yapsın bari. Tabi önce hamile olduğumu söylemem lazım sanırım.

Birde benim mide bulantım falan yok ama iştahım sıfır. Hiç bir şey yemek istemiyor canım :(

Son düzenleme:
DÖRDÜNCÜ hamişimizz :)) NAZZ 1969 YANİ BEN :))
[TABLE="class: cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD][TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TR]
[TD]ADAYI[/TD]
[TD]MÜJDELİ GÜNÜ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umaynur[/TD]
[TD]14 EKİM[/TD]