• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

DÖRDÜNCÜ hamişimizz :)) NAZZ 1969 YANİ BEN :))
[TABLE="class: cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD][TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD][TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]ADAYI[/TD]
[TD]MÜJDELİ GÜNÜ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umaynur[/TD]
[TD]14 EKİM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdee[/TD]
[TD]10 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mmlkk[/TD]
[TD]19 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elma kurdu[/TD]
[TD]15 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perakedisi[/TD]
[TD]20 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atlanta[/TD]
[TD]20 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]naz1969[/TD]
[TD]:49::49::49::49::49::nazar::nazar::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nevalee[/TD]
[TD]7 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]monalisa79[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aylin8585[/TD]
[TD]19 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdalımsınn[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sosyoloji12[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikkelebekk[/TD]
[TD]EKİM SONU :) İNŞ.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pamukelma[/TD]
[TD]27 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] plstgc[/TD]
[TD]1 EKİM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gvn1907[/TD]
[TR]
[TD]15 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]jobberfor[/TD]
[TR]
[TD]15 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Rabbim müjdelii hayırlıı evlatlarr ve sağlıklıı gebelikler nasipp etsinn

:49::49::49::49::49: AMİNNNNNN[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

benim 11 ekim bacımmmm:1:

canım ben bırakıp gitmedim ama mecbur kaldım neden dersen bıraktım artık bebek çalışmalarını olmuyor nasıl olsa takmıyorum senin anlayacağın

canım ne zamandır deniyorsunuz.umudunu kesme hayırlısıyla olur inşallah
var mı başka çocuk?

Günlük süt aldım 1 bardak anca içebiliyorum ama yoğurt daha kolay :) Kayınvalideme söyleyeyim bana ev yoğurdu yapsın bari. Tabi önce hamile olduğumu söylemem lazım sanırım.

Birde benim mide bulantım falan yok ama iştahım sıfır. Hiç bir şey yemek istemiyor canım :(

benim de kayınvalidem yapıyodu sağolsun :1:
söylemen senin yararına olur :52:

tebrik ederim canım hayırlı uğurlu olsun. listenin son haline de bayıldım hamişlerin arasında kalmışım inşallah bana da bulaşır sizlerden :21:

Canım daha çok erken dur bakalım
inşallah bat günü güzel haberini alıcaz
sıkma canını
can sıkmamak elde değil ki. Ama hayırlısı bakalım :14:

Canlarrrrrrrrrrrr sonundaa müjdemi veriyorumm hamileyimmmmm çok küçük amaa 20 gün sonra keseyi görmeye gidcez inşallhh

ilk duyduğm an rabbim isteyen herkese nasip etsin dedim çok karışığımmmmm heycanlym tuhafım..:49::49::49::49::49::49::49:

canımmmm çok çok sevindim. Rabbim sağlıklı sıhhatlice kucağınıza almayı nasip etsin. Dediğin gibi bu topic değil son liste uğurlu geldi. baksana 4. hamiş :kkk:

darısı başımıza inşallah :5:

Kızlaaaaar coraspin 100 aldım bugün ve ilkini içmiş bulunuyorum.Kanım sulansın pıhtılaşma ihtimaline karşı önlem olsun.
Doktoruma gidince sölerim içtim diye,şimdi sorsam içme gerek yok falan der sinirlenirim :1:
Ayrıca ceviz de yemeye başladım.Beslenmeye dikkat edicem.
Doktor önünüzdeki maçlara bakın derse hazırlık olsun.yumurtaya 20 gün falan kaldı...hesaplarıma göre tabi :27:
kendi kendine oldu ağustostaydı ben deavm ediyorum çalışmalaraaa aman allahım bu nasıl yımırtlama yaaa bayağı bi ıslanıyorum :17::17:

sen gıdaklamak üzeresin kaç gündür yumurtluyon sen yavrum yaa :1:
yani sen düşükten sonra adet olmadın mı canım?düşükten sonra hiç korunmuyosun o zaman,ben öyle anlıyorum
off kafam karıştı kim korunuyo kim korunmuyo kim adet oldu kim olmadı :27:
deliriceeemm

sLm sitenin hatunLarı ve cici anne adayLarı herşey yolundadır umarımm :34:
iyi canım çalışıyom bugün de bitti sayılır çok şükür sen napıyosun bakalım
ben senden şüpheleniyorum 2. bombayı sen patlatçakmışsın gibi geliyo bana :52:

evet canım ne kadar üzülme desem de biliyorum ama hayırlısı olsun hepimiz için.
ben kırmızılar gelsin diye dua ediyorum ama sen gelmesin diye dua ediyosun dünya ne garip değil mi
ayy çok felsefik oldum bi an :ssz:

nazcııııım hamileymişsin çok tebrik ederim canım bende bugün kontrole gittim bebeğim 10 haftalık baya büyümüş en son 3 hafta önce gitmiştim doktor ultrasonla karnıma hafif hafif vurunca benimki başladı oynamaya :9: eli kolu başı poposu ayrı oynuyordu annesi kurban olsun ilk defa bebeğimin hareket ettiğini gördüm ilk defa kalp sesini dinledim dilerim Rabbim bu duyguları hepinize yaşatsın dilerim Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin bu güzel yanı hamileliğimin ama tabi zor yanı daha fazla başından beri çok zor geçiyor hamileliğim şimdide bulantılar ve akabinde çıkarmalar beni mahvetti çok şükür buna rağmen kilo kaybetmemişim dilerim sizler kolay bir hamilelik geçirirsiniz
ben buraya ilk yazdığımda meğerse hamile kalmama daha 1 ay varmış şimdi ise 2 buçuk aylık hamileyim çok şükür Rabbime sizlerde sakın ümitsizliğe kapılmayın Rabbim ol deyince oluveriyor....

Kızlaaaaar coraspin 100 aldım bugün ve ilkini içmiş bulunuyorum.Kanım sulansın pıhtılaşma ihtimaline karşı önlem olsun.
Doktoruma gidince sölerim içtim diye,şimdi sorsam içme gerek yok falan der sinirlenirim :1:
Ayrıca ceviz de yemeye başladım.Beslenmeye dikkat edicem.
Doktor önünüzdeki maçlara bakın derse hazırlık olsun.yumurtaya 20 gün falan kaldı...hesaplarıma göre tabi :27:

iyi canım çalışıyom bugün de bitti sayılır çok şükür sen napıyosun bakalım
ben senden şüpheleniyorum 2. bombayı sen patlatçakmışsın gibi geliyo bana :52:

Ne işe yarıyor coraspirin canım zararLı fLn oLmasın sana dotor söyLemeden kuLLanmaya başLamasaydın keşke...
Bende iyiyim canım napıyım evde vakıt geçirmeye çaLışıyorum nette bi diziye daLdım şu sıraLar ona takıLıyorumm :9:
ayyyy nerdeee kuzumm yaa bana Mucize gibi geLİyor ve sanki hiç oLmiycak gibiiii :14:
inanırmısın kuzum yakLaşık 1 haftadır meryem süresıne başladım okuyorum ve bugun okurken aklımdan bırden sen geçtin ve senin içinde dua ettim..rabbim duaLArımı duyar inş.

Ne işe yarıyor coraspirin canım zararLı fLn oLmasın sana dotor söyLemeden kuLLanmaya başLamasaydın keşke...
Bende iyiyim canım napıyım evde vakıt geçirmeye çaLışıyorum nette bi diziye daLdım şu sıraLar ona takıLıyorumm :9:
ayyyy nerdeee kuzumm yaa bana Mucize gibi geLİyor ve sanki hiç oLmiycak gibiiii :14:
inanırmısın kuzum yakLaşık 1 haftadır meryem süresıne başladım okuyorum ve bugun okurken aklımdan bırden sen geçtin ve senin içinde dua ettim..rabbim duaLArımı duyar inş.
Canımsın yaa allah razı olsun duaların kabul olsun tez zamanda inşallah.
Rabbim mucizeni en yakın zamanda versin :34: Umutsuzluk yok stres yok bebek var :1:
Coraspin de kanı sulandırıyo canım bu pıhtılaşma denen şeyden bebek etkileniyo ya damarlar tıkanınca beslenemiyo düşüyo.
biçok düşük yapana doktorları vermiş hatta 2 ay önceden başlayanlar var.
zararı yokmuş zaten düşük dozunu alıyorum.sadece gebelikte son 3 ay tehlikeliymiş.
hele o zamana geleydim de :52:

nazcııııım hamileymişsin çok tebrik ederim canım bende bugün kontrole gittim bebeğim 10 haftalık baya büyümüş en son 3 hafta önce gitmiştim doktor ultrasonla karnıma hafif hafif vurunca benimki başladı oynamaya :9: eli kolu başı poposu ayrı oynuyordu annesi kurban olsun ilk defa bebeğimin hareket ettiğini gördüm ilk defa kalp sesini dinledim dilerim Rabbim bu duyguları hepinize yaşatsın dilerim Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin bu güzel yanı hamileliğimin ama tabi zor yanı daha fazla başından beri çok zor geçiyor hamileliğim şimdide bulantılar ve akabinde çıkarmalar beni mahvetti çok şükür buna rağmen kilo kaybetmemişim dilerim sizler kolay bir hamilelik geçirirsiniz
ben buraya ilk yazdığımda meğerse hamile kalmama daha 1 ay varmış şimdi ise 2 buçuk aylık hamileyim çok şükür Rabbime sizlerde sakın ümitsizliğe kapılmayın Rabbim ol deyince oluveriyor....

canım seni merak ettik çok şükür sen de bebeğin de iyisiniz.
geçecek bulantıların da bak az kaldı 3 ayına sabret canım
senin oynak kesin kız bu kıııııız :52:

Canımsın yaa allah razı olsun duaların kabul olsun tez zamanda inşallah.
Rabbim mucizeni en yakın zamanda versin :34: Umutsuzluk yok stres yok bebek var :1:
Coraspin de kanı sulandırıyo canım bu pıhtılaşma denen şeyden bebek etkileniyo ya damarlar tıkanınca beslenemiyo düşüyo.
biçok düşük yapana doktorları vermiş hatta 2 ay önceden başlayanlar var.
zararı yokmuş zaten düşük dozunu alıyorum.sadece gebelikte son 3 ay tehlikeliymiş.
hele o zamana geleydim de :52:

canım seni merak ettik çok şükür sen de bebeğin de iyisiniz.
geçecek bulantıların da bak az kaldı 3 ayına sabret canım
senin oynak kesin kız bu kıııııız :52:

Canımm senden de aLLah razı oLsun sen bana keyıf verıyorsun bu sıtede çok eğLenıyorum sen varken :34: amiiiiinn canımm benım rabbiim duaLarımı duysun inşaALLAAHH.. biLmiyorum ama çok umutsuzum hiç hamıle kalamıycam hıc anne olamıycam gıbı gelıyor bana...Ama senin hakkında guzeL şeyLEr hissediyorum çok yakın zamanda yıne bebiş haberLerini aLıcaz burdaa :34:
hmmm ozaman iç bkalım bıdahakı gıdısımde sorıyım hatta doktoruma bende içiyimm :1: bu arada senın korkuna folık asıtete başladım içiyorumm :9::9::9:
benim içime erkek diye dogdu bakalım hangımızın tahmını tutucak periLİos ögrenınce bızıde aydınLat :34: :1::1:

Canımm senden de aLLah razı oLsun sen bana keyıf verıyorsun bu sıtede çok eğLenıyorum sen varken :34: amiiiiinn canımm benım rabbiim duaLarımı duysun inşaALLAAHH.. biLmiyorum ama çok umutsuzum hiç hamıle kalamıycam hıc anne olamıycam gıbı gelıyor bana...Ama senin hakkında guzeL şeyLEr hissediyorum çok yakın zamanda yıne bebiş haberLerini aLıcaz burdaa :34:
hmmm ozaman iç bkalım bıdahakı gıdısımde sorıyım hatta doktoruma bende içiyimm :1: bu arada senın korkuna folık asıtete başladım içiyorumm :9::9::9:
benim içime erkek diye dogdu bakalım hangımızın tahmını tutucak periLİos ögrenınce bızıde aydınLat :34: :1::1:

Destek oluyoz birbirimize canım ne güzel.Sen de bana çok destek oldun sağol,zor günlerimde güzel şeyler duydum hep.İnşallah güzel şeyler de paylaşçaz burda,bebek bebek diye sohbet muhabbetten çıkıyoz bazen ondan ibaret oluyo hayatımız
ben de bazen o kadar karamsar oluyorum ki,sonra bazen de diyorum bak seneye bu zamanlar belki de bebeğin kucağında olcak boşa stres yapıyosun...kimbilir..
zaten önemsemesek belki başımıza bunlar gelmez,yine de hayırlısı böyleymiş.
Allah dünyada sınıyo bizi,sabrımızın sonu selamet olcak korkma canım :65:
Benden kork ama folicini içmessen fena yaparım :52:
Ekim ayının sonu gelsin inşallah sen de o zamana kadar güzel haberler verirsin de yeni topiği beraber açarız :124:
Perinin kızı olur ne demişler "peri kızı" diye bişey var :52:
ayyy akşam akşam ne iğrenç espirik yaptım kendim bile kendime inanamıyorum şu an :119::120:

Dişlerim zaten sağlam değil ne olacak bakalım 9 ay sonunda :(
Sütten nefret eden ben 2 gündür binbir zorlukla içiyorum. Gerçi ilk 3 ay yediklerimiz çok önemli değilmiş diye duydum ama...Ben tecrübesiz hamile bu duyduğuma inanmak istedim sanırım :) Doğruluk payı nedir ?? :)

yok cnm ya bebeğin ilk gelişimleride çok önemlii öle bişe yok....beslenme çok önmliii..

Sen de aynı benim gibisin ben de evde tek olayım hiçbişey yemem belki meyve yerim o kadar yani.
kalkıp kendime yapacağım tek yemek de makarnadır çook severim o da ne kadar besler bilmiyorum :1:
acıkmıyorum kahvaltı yapmadığım sürece o günü yemeen bile geçirebilirim ben :52:
ama hamileyken sürekli bişeyler yiyodum ara öğün yani ceviz falan miden boş kalmamalı

ben de öyle duymuştum ama 3 ay sonraya besin depolamak lazım bence :1:

artık 2 öğün yiyrm :)) alışcam inşallh cnmm bnmm ya.

canım ben bırakıp gitmedim ama mecbur kaldım neden dersen bıraktım artık bebek çalışmalarını olmuyor nasıl olsa takmıyorum senin anlayacağın

cnm bnmm takma vazgeçmede bu ay hiç takmadım rabbim hayrlısıyla versin dedim..
sağlıklı hayırlı hamilelik nasip et dedim..duam buydu..ve bebek düşünmedim sadce yumurta takibiyle iğne vurulmşdm..

naz benim 11 ekim bacımmm

düzeltryrm cnm bnmm .

tebrik ederim canım hayırlı uğurlu olsun. listenin son haline de bayıldım hamişlerin arasında kalmışım inşallah bana da bulaşır sizlerden :21:

dilerimm cnmm sıra sana gelmişdirr...müjdeler beklyrzz cnmmm

canımmmm çok çok sevindim. Rabbim sağlıklı sıhhatlice kucağınıza almayı nasip etsin. Dediğin gibi bu topic değil son liste uğurlu geldi. baksana 4. hamiş :kkk:

darısı başımıza inşallah :5:

teşekkür ederim cnm bnmm dualrım hep sizinlee ...uğurlu topiiğimizi alıp gidcez bebişlerlee :)) hadinn haberlernizi beklyrm yeni topik açalım :))

cnmmm bnmmm teşekkür ederimm ne güzel büyümüş maşallahh:nazar:benm daha kese yok :)) 15 ekim gibi doktora gidcez inş..keseyi görecez inşlh...

canlarr nazaramı geldin ne oldu banaa yaa araabamı parkedederken minubus çarpdı allahdan kemerim takılıdyı..ama çok kötü oldm amblansa felan aldılar bnii söförn üstüne yürüğümü hatrlıyrm yaa bebeğime bişe olursaa seni gebertirim dediğimi hatrlıyrmm ...stresliyim karnıma kramplar giriyo inşllhh bebeğime bişe olmaz kızlar dua edin banaa...

çok kötüyümmm nazaramı geldim ya hamile oldğumu çevremdki iki arkdşmdn başka kimseyede söylememşdm :(( bide size ya ben onu korurken başım gelenlerr..

binlerce çok şükürr mala gelsinn umrumda değil bebeğim baana sımısıkı tutunsnda :((:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canlarr nazaramı geldin ne oldu banaa yaa araabamı parkedederken minubus çarpdı allahdan kemerim takılıdyı..ama çok kötü oldm amblansa felan aldılar bnii söförn üstüne yürüğümü hatrlıyrm yaa bebeğime bişe olursaa seni gebertirim dediğimi hatrlıyrmm ...stresliyim karnıma kramplar giriyo inşllhh bebeğime bişe olmaz kızlar dua edin banaa...

çok kötüyümmm nazaramı geldim ya hamile oldğumu çevremdki iki arkdşmdn başka kimseyede söylememşdm :(( bide size ya ben onu korurken başım gelenlerr..

binlerce çok şükürr mala gelsinn umrumda değil bebeğim baana sımısıkı tutunsnda :((:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Allahım Allahım.. Nazcım aman deyim bol bol oku dua et. . rabbim seni de bebeğini de korusun inşallah :nazar:

Kuzum yaaa geçmiş olsun sen iyi ol sıkma canını ağrıyı da takma kafana o normal yani biliyosun yerleşmeden dolayı olabiliyo.
biyerine bişey olmadı dimi sağlığın nasıl?
nazar olabilir ki zaten sağlam adamı bile mezara koyar nazar allah kötü gözlerden korusun sizi tatlım.dua oku rahatlarsın
dinlen ve düşünmemeye çalış artık.
canınız sağolsun

naaaaaaaz aman allahım sen hamile misin ne zaman öğrendin şok oldum yaa resmen... geçmiş olsun cnm inşallah bişey yoktur aynı zamanda gözün aydın inş sağlıkla doğar cnm çok sevindim darısı bize olsun.. dua et bize hamile duası alalım cnm:16::16::16:

Destek oluyoz birbirimize canım ne güzel.Sen de bana çok destek oldun sağol,zor günlerimde güzel şeyler duydum hep.İnşallah güzel şeyler de paylaşçaz burda,bebek bebek diye sohbet muhabbetten çıkıyoz bazen ondan ibaret oluyo hayatımız
ben de bazen o kadar karamsar oluyorum ki,sonra bazen de diyorum bak seneye bu zamanlar belki de bebeğin kucağında olcak boşa stres yapıyosun...kimbilir..
zaten önemsemesek belki başımıza bunlar gelmez,yine de hayırlısı böyleymiş.
Allah dünyada sınıyo bizi,sabrımızın sonu selamet olcak korkma canım :65:
Benden kork ama folicini içmessen fena yaparım :52:
Ekim ayının sonu gelsin inşallah sen de o zamana kadar güzel haberler verirsin de yeni topiği beraber açarız :124:
Perinin kızı olur ne demişler "peri kızı" diye bişey var :52:
ayyy akşam akşam ne iğrenç espirik yaptım kendim bile kendime inanamıyorum şu an :119::120:

sorma canım hayatımızın ortasına yerleştirdik bebek düşüncesini ben umudum yok dıyorum hep ama aklımın kıyısında köşesinde tbıkı kucuk bı umut beslıyorum ve buda strese gırmeme neden oluyor...herşeyi akışına bırakıyım dıyorum ama olmuyor... o kdar ıhtıyacım varkı bu bebek haberıne hıc kımseyle paylasamadıgım dusuncelerımı burada paylaşıyorum ve burda en cok senden yakınlık gordum canım ve o nedendendır senı çok sevdım hamıle kaldıgın zamanda çok sevınmıştım ayrıca nazada çok şaşırdım ve sevındım :34: Sabredıyorum rbbım hakkımızda hangı zamanın dogru olacagını bılıyor...Sonunda banada acıycak ve bı evlat nasip edıcek inş.
inş. canııımm beraberce topık açar bırbırımızı takıp ederız..
:9::9::9: hahaha ıyıydı peri kızı hee :1: o an içimden erkek dıye geçti bakalım görücez :9: sağlıklı olsunda ne olursa olsun :1::1:

Amaniiinnn çok geçmiş olsun canım yaa dikkat et kendıne umarım bebişte iyidir o kdar nazar boncukları koyduk yınemı nazara geldi... oku kendnı sureklı tatlım...
:nazar::nazar::nazar:

Back
X