• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

yahu dur bi telaş yapma sorun yok şu an.daha adete 5 gün var eğer negatif çıksa bile pozitife dönme ihtimali var.
benim bat günü hcg 60 çıkmıştı yani 5 gün önce çıkmama ihtimali bile varmış nerdeyse.
hadi hayırlısı olsun.olacak inşallah.

Bhcg 0,01 :14: :14: :14: :85:

"ama daha 5 gün var". Kendimi böyle avutuyorum

Canlarrrrrrrrrrrr sonundaa müjdemi veriyorumm hamileyimmmmm çok küçük amaa 20 gün sonra keseyi görmeye gidcez inşallhh

ilk duyduğm an rabbim isteyen herkese nasip etsin dedim çok karışığımmmmm heycanlym tuhafım..:49::49::49::49::49::49::49:

Canlarrrrrrrrrrrr sonundaa müjdemi veriyorumm hamileyimmmmm çok küçük amaa 20 gün sonra keseyi görmeye gidcez inşallhh

ilk duyduğm an rabbim isteyen herkese nasip etsin dedim çok karışığımmmmm heycanlym tuhafım..:49::49::49::49::49::49::49:

ahhh canımm ciddimisinnn süperrr bu bak yumurtanı çatlamışmı beklerken hamıle haberıyle geldın nasıl oldu bu adetıne daha çok vardı :52: çok şaşırdım ve sevindim bende rbbim saglıklı bı hamılelık geçirtir inş. darısı başımıza :1: :34:

hayırlı olsun canım. inan çok sevindim. Allah tamamına sağlıklı, sıhhatlı erdirsin.

ahhh canımm ciddimisinnn süperrr bu bak yumurtanı çatlamışmı beklerken hamıle haberıyle geldın nasıl oldu bu adetıne daha çok vardı :52: çok şaşırdım ve sevindim bende rbbim saglıklı bı hamılelık geçirtir inş. darısı başımıza :1: :34:

cnm walla bende beklmyrdm :)) ama ilk gün hamile kalmşm o nedenle çıkmış bir haftada :)) şoktayz eşimle anlayamadm bile..umutsuzdum da ama dedim ya bu ay hiç strrse girmedm deli gibi hamilelk düşnclrne girmedm..rabbim isteyen herkese versn dieye hep dua edyrm cnm bnmm...

20 gün snra kesnleşck cnm bnmm...kese yok. kanda çıkdı sadece..

belirti olarkda 9 aydr yaşamadğm bişe göğüs uccum sızladı göğüslerm dolgnlşdı arada sızı var....cnm 3 gündr un helvası istyrdu :)) gece dondrma felan istdi cnm :)) ama şizofreni oldüğmdn aklmnn ucunda hamilelk yokdu:))

cnm walla bende beklmyrdm :)) ama ilk gün hamile kalmşm o nedenle çıkmış bir haftada :)) şoktayz eşimle anlayamadm bile..umutsuzdum da ama dedim ya bu ay hiç strrse girmedm deli gibi hamilelk düşnclrne girmedm..rabbim isteyen herkese versn dieye hep dua edyrm cnm bnmm...

20 gün snra kesnleşck cnm bnmm...kese yok. kanda çıkdı sadece..

belirti olarkda 9 aydr yaşamadğm bişe göğüs uccum sızladı göğüslerm dolgnlşdı arada sızı var....cnm 3 gündr un helvası istyrdu :)) gece dondrma felan istdi cnm :)) ama şizofreni oldüğmdn aklmnn ucunda hamilelk yokdu:))

hehehe süpermiş yaa doktor hemen kan tahlılımı yaptı kaç gün önce hamile kalmışsın oyşş aklım karıştı :1:1::1:
ohoo sen baya belirtileride yaşamışsın üstüne üstlük aşermişsindee :1: canım benım çok guzel ya benıde cok heycanlandırdın inan herşey yolunda gıder umarım :34:

hehehe süpermiş yaa doktor hemen kan tahlılımı yaptı kaç gün önce hamile kalmışsın oyşş aklım karıştı :1:1::1:
ohoo sen baya belirtileride yaşamışsın üstüne üstlük aşermişsindee :1: canım benım çok guzel ya benıde cok heycanlandırdın inan herşey yolunda gıder umarım :34:

şaka gibi ama çatladğı ilk gün hamile kalmşm :)) 2 hafta geridn saynca 3 haftalk oluyo :)) :nazar::nazar::nazar::nazar:

ya doktrm bni aradı hayrlı olsn dedi:)) kan istdi ama bnm umdm yne yoktu. :))

Canım benimmm okuduğum an ağlamaya başladım.... halen de ağlıyorum... çoooook tebrik ederim... Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallahh..:nazar::nazar:

Canım benimmm okuduğum an ağlamaya başladım.... halen de ağlıyorum... çoooook tebrik ederim... Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallahh..:nazar::nazar:

cnmmm bnmm tşk ederim yaa bnde duyduğm an ağladm doktra telefnda öğrndm :)) rabbim ssennde sağ salim kucğna almayı nasip etsin...

gözün aydın canım..
tebriklerrrrrr
çok sevindim..nekadar erken öğrenmişşin maşallah...
bu arada değerin kaç çıktı bukadar erken çıkmaz derler bide:34:

gözün aydın canım..
tebriklerrrrrr
çok sevindim..nekadar erken öğrenmişşin maşallah...
bu arada değerin kaç çıktı bukadar erken çıkmaz derler bide:34:

çatlatma iğnesi oldüğmdn dolayı erken öğrndm cnm değerimi ble blmyrm :)) doktrm blkide şaka yapdı :)))aradı hayrlı olsn kendni yorma dedi :)

çatlatma iğnesi oldüğmdn dolayı erken öğrndm cnm değerimi ble blmyrm :)) doktrm blkide şaka yapdı :)))aradı hayrlı olsn kendni yorma dedi :)

tbr canım
merhaba bugun 3.testımı yaptırdım ama 108 cıktı cok yavas ılerlıyor dedı doktor hamıle olma olasılıgı olabılır dedı cok korkuyporum ne yapıyım bılemıyorum
1.testim 31.8
ıkıncı 60
üçüncü 108 cıktı

ayyyyyyyyyyy inanamadım tesadüfen gördüm veeeeee çooooook sevindim canım hayırlı olsunnnn

Back
X