Allahım Allahım.. Nazcım aman deyim bol bol oku dua et. . rabbim seni de bebeğini de korusun inşallah![]()
amin cnm bnmm teşekkür ederim daha iyiyim sanrm ....
Kuzum yaaa geçmiş olsun sen iyi ol sıkma canını ağrıyı da takma kafana o normal yani biliyosun yerleşmeden dolayı olabiliyo.
biyerine bişey olmadı dimi sağlığın nasıl?
nazar olabilir ki zaten sağlam adamı bile mezara koyar nazar allah kötü gözlerden korusun sizi tatlım.dua oku rahatlarsın
dinlen ve düşünmemeye çalış artık.
canınız sağolsun
canımız sağolsnn araba umrmda değil 4 aylk yeni arabamdı

cnm bnmm ya dün hamile oldğmu öğrendm daha alşamadn arabama minübüs çarpdınaaaaaaaz aman allahım sen hamile misin ne zaman öğrendin şok oldum yaa resmen... geçmiş olsun cnm inşallah bişey yoktur aynı zamanda gözün aydın inş sağlıkla doğar cnm çok sevindim darısı bize olsun.. dua et bize hamile duası alalım cnm![]()

sorma canım hayatımızın ortasına yerleştirdik bebek düşüncesini ben umudum yok dıyorum hep ama aklımın kıyısında köşesinde tbıkı kucuk bı umut beslıyorum ve buda strese gırmeme neden oluyor...herşeyi akışına bırakıyım dıyorum ama olmuyor... o kdar ıhtıyacım varkı bu bebek haberıne hıc kımseyle paylasamadıgım dusuncelerımı burada paylaşıyorum ve burda en cok senden yakınlık gordum canım ve o nedendendır senı çok sevdım hamıle kaldıgın zamanda çok sevınmıştım ayrıca nazada çok şaşırdım ve sevındımSabredıyorum rbbım hakkımızda hangı zamanın dogru olacagını bılıyor...Sonunda banada acıycak ve bı evlat nasip edıcek inş.
inş. canııımm beraberce topık açar bırbırımızı takıp ederız..
hahaha ıyıydı peri kızı hee
o an içimden erkek dıye geçti bakalım görücez
sağlıklı olsunda ne olursa olsun
![]()
Amaniiinnn çok geçmiş olsun canım yaa dikkat et kendıne umarım bebişte iyidir o kdar nazar boncukları koyduk yınemı nazara geldi... oku kendnı sureklı tatlım...
![]()
cnm bnmm ben herzaman rabbim nezaman verecekse günü saati var dedim bekledim sabırla rabbim sabreden kullanrnı en çok sever dedim..9 ay oldu bnde üzüldm umutsz kaldm hatta bu ay iğneyle bile hamile kalmaycğma kndmi inandrmşdm...sabreden hayrılısı isteyn hayrlı sağlklı gebelk deyin stres sakın yapmayn..en önmlisi eşinzle asla bebek düşünrek beraber olmayn..tamamen ikiznzde istediğin gün beraber olun..ilk gün hamile kaldm ve bebek aklmn uucnda yoktu :)) hatta özgüvenmn en çok olduğu gündü :)) kocam öle diyo...bi düğüne gtmşdkk orda bni bekar sanmşlardıı .)) kocam yne delirmişdi felan :)
Rahat olun bebşşlerinz en rahat günnzde gelckk..en rahat stressiz en çok dualı ayımda bebeğim geldii :)) en kısa zamanda sizlernkide gelcek inanın ve sürekli sabredin..
tşk ederim cnmm bnmm bebişim yerlşme aşamasnda hayrlısıyla kesyi görsem dahada rahtycğm