• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

kızlarrr merhaba bugün doktora gittim kasık ağrılarım için kan testi idrar testi yaptı kan testi yaparken bhcg de baktı 0.82 çıktı adete 8 gün var acaba yükselirmi

bu ay hamiş kalırsm sayende diycm tatlım...eşim keçiboynuzu alcm dedi dediğin gibi başlaycm bugunndn allah izin verrse- gne etki edyrmş yumurtlama günlerme denk gelck inşlalh..aslnda yumurtlama günlerm bnm düznsz hiç blmyrm değişiyo snrm... 30-33 gnde adet oluyrm 1 tmmzda adet oldm ama 2 gün sürdü neblm ben şimddn başladm çalşmalara hakkmzda hayrlısı bu ay bu topikkkde dielrim herkes müjdli hberler veriri..
Insallah canimmm kalacaz bu ayy:)) benim adetim uzun sürüyordu. 8,9 gün kadar. doktorum iyi olmadigini söylemisti. yumurtalari kalitesizlestiriyormus. oyuzden korkma bence az sürdü diye..

walla tatlım hiç umudum yoktu bikere söledm arkdş ddm başlamş eşi içiyrmş felan dye olur aşkım yarın alırım dedi şok oldum :)))

allah razı olsn sndnde :)) hamiş kalırsm forumda keçi boynuzu patlaması yaşayck snrm:):1::1::1::1:

ay insallah canim ya nebilim aysun arkadasta böyle yazinca. bosunami diyorum. ama bisey kaybetmeyiz ya demi. sonucta faydalari cok. Allah hicbiseyi sebebsiz yaratmamiski..

6 ay keçiboynuzu kürü kullandık canım..
1 ay incir kürü kullandık..
çakşır suyu..içtik
arısütü bal polen ceviz fındık vsvsvsvs :1::1:

yok olmadı..genede bu ara çakşır almayı düşünüyorum gene..
hala keçiboynuzu pekmezi yiyor..kürünü yapmaktan bende bıktım oda:1:

çok etkili bir kür aslında canım ama bizde işe yaramadı..belki de yaradı ama hamile kalmama yetmedi bilemiyorum..

inşallah sen istediğin sonuca ulaşırsın..

Aysuncum insallah rabbim sana ve bize kisa zamanda bebis verir. Safi ismiylede sifa versin insallahh..

teşekkür ederim canım.umutsuz değilim umut her zaman var:16:.
aşılamadan da umudum çok..hızlısını kalitelisini ayırıp işlemi yapıyorlar çünkü..
Rabbim ol desin yeter ki.
inş.evt sonuca 12-14 gün var..inş.gelir nazlı bebeğimiz artık..
:16::16:

ozaman sende hamilesin:))). ins tutmustur asilama. güzel haberlerini bekliyoruz.

tatlım snden 15 gn snra söyleyeblrm anca :)) bat 1 ağustos çünküü en son ben söylycğm snrm ama ağustosdada ilk olacğm :))

Hayirrr ben en sonnnn :)) benimki 4 agustos. sen agustosun basini cekecennn. ardindan ben gelecemm:4: :)))

slm kızlar bende 2temmuzda gordum kırmızıları bu 3ay calısmlara baslayalı ıns bu ay olucakkk :)

insallah canim rabbim gönlüne göre versinnn..

kızlarrr merhaba bugün doktora gittim kasık ağrılarım için kan testi idrar testi yaptı kan testi yaparken bhcg de baktı 0.82 çıktı adete 8 gün var acaba yükselirmi

Hadi insallahh 0.1 cikip yükselen bile var. ki senin adetine daha cok var. ins hamissindirrr:49:

ozaman sende hamilesin:))). ins tutmustur asilama. güzel haberlerini bekliyoruz.

Hayirrr ben en sonnnn :)) benimki 4 agustos. sen agustosun basini cekecennn. ardindan ben gelecemm:4: :)))

insallah canim rabbim gönlüne göre versinnn..

Hadi insallahh 0.1 cikip yükselen bile var. ki senin adetine daha cok var. ins hamissindirrr:49:

inşaallah canım birde titreli bhcg aldılar titreli ne demek

ay insallah canim ya nebilim aysun arkadasta böyle yazinca. bosunami diyorum. ama bisey kaybetmeyiz ya demi. sonucta faydalari cok. Allah hicbiseyi sebebsiz yaratmamiski..
Aysuncum insallah rabbim sana ve bize kisa zamanda bebis verir. Safi ismiylede sifa versin insallahh..
inşallah tatlım çok teşekkür ediyorum iyi dileklerin için..
kür bende pek işe yaramadı ama yarayan çok kişi okudum ve de duydum..
ümidini yitirme sakın işe yarayacaktır..bizde var bişey ne alsak işe yaramıyor:9::9::9:
bence yaramamasının nedeni de eşimde testosteron düşüklüğü de var..
kürler bir hormona iyi gelirken diğerini düşürüyor olabilir.
sizin değerler nasıldı ki..

adetine daha çok varmış yükselebilir canım..
bu arada merhaba:)
ozaman sende hamilesin:))). ins tutmustur asilama. güzel haberlerini bekliyoruz. :

:):):) ne güzel dedin öyle..okuması bile harika..mutlu ediyor insanı:):):):16:

Son düzenleme:
ümidini yitirme sakın işe yarayacaktır..bizde var bişey ne alsak işe yaramıyor:9::9::9:

adetine daha çok varmış yükselebilir canım..
bu arada merhaba:)

:):):) ne güzel dedin öyle..okuması bile harika..mutlu ediyor insanı:):):):16:

canımmm nasılsın karşılaşamadık hiç. keşke yükselse ama zannetmem ümidim yok hiç

ben de 73 kiloyla hamile kalmıştım 6 aylık hamile olduğumu kimse anlamıyordu üstümde mont falan varken. Doğum yaptım deyince hamile miydin ki diyenler olmuştu.

ben de büyük ihtimal öyle olacam galiba :)) karaciğerinde yağlanma falan çıkmışmıydı bende var sanırım önemli bişey teşkil eder mi acaba

Kuzum bizde degerlerde bi sorun yok sanirsam. yani doktorum hic oyle bi test istemedi. ek olarak bi umut iste daha verimli olabilmek umuduyla yapiyorum kürü:16:
Gebe kalmistim düsükle sonuclandi. sanirim oyüzden istemedi..

canımmm nasılsın karşılaşamadık hiç. keşke yükselse ama zannetmem ümidim yok hiç
iyiyim tatlım uğraşıyorum hala gebelik için bakalım..
bir ara kk.ya girmeyi bırakmıştım kafama çok takıyorum yazılanları diye ama
baktım girsemde olmuyo girmesemde gene geldim:9::9:
sen naslsın??
Kuzum bizde degerlerde bi sorun yok sanirsam. yani doktorum hic oyle bi test istemedi. ek olarak bi umut iste daha verimli olabilmek umuduyla yapiyorum kürü:16:
Gebe kalmistim düsükle sonuclandi. sanirim oyüzden istemedi..

anladım canım problem yok ise daha fazla yararı olacaktır bence de kullanman iyi olur..
gelsin bebeğin annesine hemen inşallah..:16::16:

ben de 2 temmuzda kırmızıları gördüm 31 temmuz bat ım hayırlısı hakkımızda bu ay yine kıpırtı yok içimde geçen ay gibiyim.

amiiinn ilk bebğime ramazan da hamile kaldım bayramda öğrendim inşallah yine aynsı olur. hepimiz tadalım bu duyguyu inşallah

ben de 73 kiloyla hamile kalmıştım 6 aylık hamile olduğumu kimse anlamıyordu üstümde mont falan varken. doğum yaptım deyince hamile miydin ki diyenler olmuştu.

inşllh cnm hepimiz bayrmdn önce hamiş oldğmuzu öğrniriz..

iyiyim tatlım uğraşıyorum hala gebelik için bakalım..
bir ara kk.ya girmeyi bırakmıştım kafama çok takıyorum yazılanları diye ama
baktım girsemde olmuyo girmesemde gene geldim:9::9:
sen naslsın??

anladım canım problem yok ise daha fazla yararı olacaktır bence de kullanman iyi olur..
gelsin bebeğin annesine hemen inşallah..:16::16:

aynen bende uğraşıp duruyorum ama ne gelen varr ne giden

cnm ya senin daha gününe vardı snrmm neden erken gittin...yükselme ihtimalin adet olmadğn sürece var cnm bekle adet gününde adet olmzsn eğer testni yenilersin....dilerim hamişsindr müjdeli habrler verirsin...yoksada üzülmek yokk hayrlısı olsn ne gelirse rabbmdn gelsn cnm bnmmm..çalışmalara devamm

yumurtlaama günün senn ne zamandı 12 gün eklycksn en az sen çok erken gitmişsn cnm ya neden bukdr erken gttnkiiiii

Back
X