• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

öle mi cnm ya bnde arkdşdn dün duydum bugun başlayckdm çok umtluydk blmyrm artık :(( hayrlısın olsn hakkmzda cnm ya aşılaman kaç gün oldu ...

canım faydasını gören çok kişi olmuş bende okudum..umudunu sakın yitirme herkeste aynı etkiyi yapmaz belki sizde çok işe yarayacaktır..

benim eşimde testesteron düşüklüğü problemi de var onun için de bişeyler kullanıyordu belki kürrlerle ters etki yapmıştır bilemiyorum.:31:.

morfolojimiz iyi%14

sayımız 1 ml de 30 milyondu.. en son aşılama yapılacakken öğrendikki 1ml de 6 milyona düşmüş.:(

hızımız toplamda % 20...

aşılama yapalım dedi artık dr..

çalıştığım için dönem içinde yaptıramadık...temmuz ağustos üst üste aşılama deneyeceğiz..

aşılamamı 7 temmuzda yaptırdım 2 gün oluyor...

Son düzenleme:
canım faydasını gören çok kişi olmuş bende okudum..umudunu sakın yitirme herkeste aynı etkiyi yapmaz belki sizde çok işe yarayacaktır..

benim eşimde testesteron düşüklüğü problemi de var onun için de bişeyler kullanıyordu belki kürrlerle ters etki yapmıştır bilemiyorum.:31:.

morfolojimiz iyi%14

sayımız 1 ml de 30 milyondu.. en son aşılama yapılacakken öğrendikki 1ml de 6 milyona düşmüş.:(

hızımız toplamda % 20...

aşılama yapalım dedi artık dr..

çalıştığım için dönem içinde yaptıramadık...temmuz ağustos üst üste aşılama deneyeceğiz..

aşılamamı 7 temmuzda yaptırdım 2 gün oluyor...

ee tatlım neden bukdr umutsuz peki belki müjdeli haberle verirsn 12 -13gün sonraydı snrm bizlere lütfen umudunu yitirme rabbimden hep iste gönlündeki..

rabbim kalbindeki en kısa zamanda versin...

ee tatlım neden bukdr umutsuz peki belki müjdeli haberle verirsn 12 -13gün sonraydı snrm bizlere lütfen umudunu yitirme rabbimden hep iste gönlündeki..

rabbim kalbindeki en kısa zamanda versin...

teşekkür ederim canım.umutsuz değilim umut her zaman var:16:.
aşılamadan da umudum çok..hızlısını kalitelisini ayırıp işlemi yapıyorlar çünkü..
Rabbim ol desin yeter ki.
inş.evt sonuca 12-14 gün var..inş.gelir nazlı bebeğimiz artık..
:16::16:

aşılamadan da umudum çok..hızlısını kalitelisini ayırıp işlemi yapıyorlar çünkü..

canım hızlısını kalitelisini ayırmaları iyi bişe değilmiki anlamadım hala neden umtszsn bukdr ya..

pozitif düşün güzel düşün müjdeli haberler alırsın inşallahh...

canım hızlısını kalitelisini ayırmaları iyi bişe değilmiki anlamadım hala neden umtszsn bukdr ya..

evet canım ayırıp yapmaları daha iyi..o yüzden aşılamadan umudum çok yazdım..:1:

yanlış anlaşılma oldu sanırım..:1:

tatlımmm eşime anlttm snii doktora git ssana hamiş oldğnu söyleck dye yazdm ddm ciddn hamiş oldu diye :)) çok sevndi odaaa :) rabbm sağ salim kucğna almayı nasip etsnn tatlım..artık hamişssin unuttma bizi amaa tamammı bebişleri beraber büytcz allah izin verirse :))

Allah razı olsun tatlım Allah izin verirse büyütürüz tabi inşallah tatlım valla çok mutlu ettin beni :)

Allah razı olsun tatlım Allah izin verirse büyütürüz tabi inşallah tatlım valla çok mutlu ettin beni :)

cnm bnmmm merak etmee :)) gelyrz yanına yakında hep beraber hamiş kalczz..sen başı çekiyrsn aramzdki bi aydn bişe olmz allahın izniylee.....

tatlım kilolarnla mı başın dertte anlamadmmı yoksa...hakkında hayırlısı cnm bnm ben kızımda 3 gün sancı çekdim ama sezeryan yani :)) normal doğum güzelliği eskilerdymiş herşey hormonlu felan sanrm ondn dolayı normal doğum riskli geliyo bana bnm dr.ilki sezeryan yapmama rağmen şuan norml istersn diyoo yapablrlm fakat ben istmyrm risk ve o sancıyı çeksemde normal doğm olmuyo zaten..kızımın kordonu boynuna dolanmşdı..8 aylık doğum yapdm ben :))

evet biraz kiloluyum dertliyim bu konuda ama dikaktli beslenirsem fazla kilo almazsın dedi doktor inşallah bakalım artık

evet canım ayırıp yapmaları daha iyi..o yüzden aşılamadan umudum çok yazdım..:1:

yanlış anlaşılma oldu sanırım..:1:

evt cnmm pardon neyse içim raahttladı dilerim ikinci aşılamaya hiç gerek olmyckkk hamiş oldğnun habrni vercksn bize :))

bak arkdşada öle ddmm hamiş oldğnı sölediiii :) ya birileride bana sölesnn :)) şans getrsnn uğur getirsin :)):2::2:

evet biraz kiloluyum dertliyim bu konuda ama dikaktli beslenirsem fazla kilo almazsın dedi doktor inşallah bakalım artık

tatlı kilolular daha az kilo alıyo zaten ben 52 ile hamiş kaldm 72 ile doğm yapdım :)) etlerim duvara yapşcakdı sankii:52: ama bi arkdşm kilolyu 8 kilo aldı yani dert etme daha az alırsın...bn çok zayfdm ondnle okddr kilo aldm ...hep mevye yememe rağmn şişdim ama doğmdn snra 50 ye kdr düşdüm hemen :)))) şimdi yne 52 kiloyum :))

evt cnmm pardon neyse içim raahttladı dilerim ikinci aşılamaya hiç gerek olmyckkk hamiş oldğnun habrni vercksn bize :))

bak arkdşada öle ddmm hamiş oldğnı sölediiii :) ya birileride bana sölesnn :)) şans getrsnn uğur getirsin :)):2::2:

çok teşekkür ederim canımmm...

sende yakın zamanda hamile olduğunu söyleyeceksin bizlere inşallahhhhhhh...:emir_bebek::emir_bebek::16::16:

inşallah sende hamişsindir tatlım senin gibi tatlı bir evladın olur inşallah :)))

tatlı kilolular daha az kilo alıyo zaten ben 52 ile hamiş kaldm 72 ile doğm yapdım :)) etlerim duvara yapşcakdı sankii:52: Ama bi arkdşm kilolyu 8 kilo aldı yani dert etme daha az alırsın...bn çok zayfdm ondnle okddr kilo aldm ...hep mevye yememe rağmn şişdim ama doğmdn snra 50 ye kdr düşdüm hemen :)))) şimdi yne 52 kiloyum :))

inşallah sağ salim doğum yapayım bende sıkı bir diyete girmeyi planlıyorum :)) bebişim için azıcık beslenmem lazım ama inşallah karnımın içi geniştir ki herkes öyle diyo fazla bile belli olmaz senin hamile oldugu diyolar bakalım artık nasıl bir hamilelik geçireceğim allahın izniyle sağlıklarımız iyi olsunda ikimizinde kilolu olalım problem değil

inşallah sağ salim doğum yapayım bende sıkı bir diyete girmeyi planlıyorum :)) bebişim için azıcık beslenmem lazım ama inşallah karnımın içi geniştir ki herkes öyle diyo fazla bile belli olmaz senin hamile oldugu diyolar bakalım artık nasıl bir hamilelik geçireceğim allahın izniyle sağlıklarımız iyi olsunda ikimizinde kilolu olalım problem değil

cnm bnm öleyse az kilo alırsın dert etme...bol bol meyve yee...

canım topiğin hayırlı olsun sana şans getirsin inşallah
ben de 1 temmuzda kırmızı kart gördüm ama bat 30 temmuzda :D temmuzdan kurtulamadım yani
ben de 2 temmuzda kırmızıları gördüm 31 temmuz bat ım hayırlısı hakkımızda bu ay yine kıpırtı yok içimde geçen ay gibiyim.

nedense aylardır hamile kalmak istyrm ama ramazan ayında mübarek ayda kalcm diyordum :)) işde buda bu ayki umudum :)

rabbim ramazan aynda herkesin yüzünü güldürür inşallah
amiiinn ilk bebğime ramazan da hamile kaldım bayramda öğrendim inşallah yine aynsı olur. hepimiz tadalım bu duyguyu inşallah

ben de 73 kiloyla hamile kalmıştım 6 aylık hamile olduğumu kimse anlamıyordu üstümde mont falan varken. doğum yaptım deyince hamile miydin ki diyenler olmuştu.

slm kızlar bende 2temmuzda gordum kırmızıları bu 3ay calısmlara baslayalı ıns bu ay olucakkk :)

Back
X