• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

r
ben hamile oldğmu öğrndğimde 2 ay btmşdi :)) blmyrdm cnm sadece ağlardm tek hatrladğm buydu s5.aydn snrda hep belim ağrıdı başşka bişe hisstmedim yaşamadm cnm..
hiçbi belrtm olmadı ...

kasıklarımda yumurtlama günümden beri ağrı var, mide bulantısı 2 gündür, kabızlık, gaz, bacaklarımda çekme ve son olarak bugün göğüs uçlarım sabah acımaya başladı. seninki çok hoş ama tam 2 ay :)))

kasıklarımda yumurtlama günümden beri ağrı var, mide bulantısı 2 gündür, kabızlık, gaz, bacaklarımda çekme ve son olarak bugün göğüs uçlarım sabah acımaya başladı. seninki çok hoş ama tam 2 ay :)))

benimde yumurtlamadan bir gün sonra kasık ağrım başladı halada devam ediyor ya hamilelik olabilirmi acaba sanrımım 10 gün var adetime

benimde yumurtlamadan bir gün sonra kasık ağrım başladı halada devam ediyor ya hamilelik olabilirmi acaba sanrımım 10 gün var adetime

valla canım bende bilmiyorum ki benimde 7 gün kaldı çok merak ediyorum

valla canım bende bilmiyorum ki benimde 7 gün kaldı çok merak ediyorum

canım senin günün benimkinden daha azmış eşime söylemiştim hamilelik belirtilerinden kasık ağrısını bana diyoki aman ağrısın :) dedim yahu hadi kötü birşey varsa sadece hamilelik için ağrısın diyo adamında ayarını bozdum sonunda :D

canım senin günün benimkinden daha azmış eşime söylemiştim hamilelik belirtilerinden kasık ağrısını bana diyoki aman ağrısın :) dedim yahu hadi kötü birşey varsa sadece hamilelik için ağrısın diyo adamında ayarını bozdum sonunda :D

hehehehehehe sen benimkini gör kasıklarım ağrıyor doktoramı gitsem diyorum amannnn her ay senin ya kasıkların ya da göğüslerin ağrıyor hamile olabilirsin bak netten diyor bana

kızlar ben 2 aydr belirtilere takmıyrm sakın takmayın heleki kocalarınızı baba olma pskoljsne sokmayn onlar daha çok üzülyrlar..ben 2 aydr hiçbşi takmıyrm :)) yne üzülyrm kırmızı kartı görnce ama o psikoljye girince daha çok üzülyr insan...dleirmm bu ay çok ama çok mutlu olursunuz eşlerinzde sizinle...müjdeli hberler verirsiniz....

kızlar bu arada genel sağlık bilgileri bölümünde topic açtım Allah için bi bakıverin

cidden ikiz olma şansı varmı :)) ben kocama 24 saaat burnunu tutp veririm :))

Ay canim benim yok o isin sakasida. keci boynuzu cogaltacak ya insallah canliligi spermde, bakarsin ikiz tutarr. :34:
Allah sana ikiz cocuk versinn insallaaahhhhh

Ben kendim icmiyorum canim sade esime iciriyorum.
keciboynuzu pekmezi kansizliga iyi geldigini duymustum, suan pekmezini iciyorum sabahlari ac karnina..

Son düzenleme:
gecen sene yalvardim esime keciboynuzu kürü yapim sana diye. diretti istemem diye. icirtemedim.
gecenlerde yine sordum sessiz sedasiz tamam dedi :53:
eee bakti gördü gelen giden yok :emir_bebek:simdi kuzu kuzu iciyor :)))

kokusu kötü degil canim. kafaya dikerse su gibi iciliyor:))

canım ya birbrmzi motive etmesek beraber üzülmsk :( herkes kimsesiz olur çünkü burda birbrni tanımayan insanlar çok yakın insanlardn birbiri için üzülüyr ve seviniyr :))

en yakınım bile eşim bile beni anlamyor annen anlamıyor bazen ama burda herksn ortak noktası aynı oldğndn dolayı birbrni herkes çok iyi anlyo .:))
birileryle çock muhbbti yaptğmda çok sıkılyrm herkes sıkılıyoo negatif enerjji verilyrlar ayda bikere konşssn ikinci kez söledğnde ağzna lafı tıkayıveriyrlar :))

biliyorumm cnmm arkadaşlarım bakın hepimiz aynı şeyleri yaşıyrz okurken bende dedğinizi duyuyrm :))))

dilerim bu ay herkes müjdeli haberler verir bendee verebilirim full çalışmak lazım hırs yapdm hep eksik çalıyrm :(( günleri kaçırym yada kocayla küsüyrm :)) bakın çocuğm olmuyr demiyrm nedenlerim var :))
çok doğru söylüyorsun herkese soru soramıyorsun herkesle çocuk muhabbeti yapamıyorsun hemen konun içinden başka şey çıkartıp konuyu değiştiriyorlar bende burda kendmi çok iyi hissediyorum ve ilk önce Rabbimin daha sonra burada ki arkadaşların duaları sayesinde bir bebişim olacak. ister inannın ister inanmayın kötü bişey yazıldıgında okurken bende ağlıyorum burda üzülüyorum Rabbim hep iyi haberler vermeyi nasip etsin inşallah herkesin gönlüne göre versin rabbim hepinizden Allah razı olsun arkadaşlaar burada olmak çok güzel

çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin inşallah
sende biraz kilo vermeye çalış dicem ama hamileyken olmaz sanırım

çok fazla yememeye çalışıyorum en azından ilk 3 ay kandan beslendiği süreçte. daha sonra biraz daha bebeiğim için beslenmem gerek sanırım bakalım hayırlısı doktor çok fazla kilo almazsan normal doğum yapabilirsin dedi bakalım artık hayırlısı o günlere hayırlısıyla gelelim :)

Ay canim benim yok o isin sakasida. keci boynuzu cogaltacak ya insallah canliligi spermde, bakarsin ikiz tutarr. :34:
Allah sana ikiz cocuk versinn insallaaahhhhh

Ben kendim icmiyorum canim sade esime iciriyorum.
keciboynuzu pekmezi kansizliga iyi geldigini duymustum, suan pekmezini iciyorum sabahlari ac karnina..

bu ay hamiş kalırsm sayende diycm tatlım...eşim keçiboynuzu alcm dedi dediğin gibi başlaycm bugunndn allah izin verrse- gne etki edyrmş yumurtlama günlerme denk gelck inşlalh..aslnda yumurtlama günlerm bnm düznsz hiç blmyrm değişiyo snrm... 30-33 gnde adet oluyrm 1 tmmzda adet oldm ama 2 gün sürdü neblm ben şimddn başladm çalşmalara hakkmzda hayrlısı bu ay bu topikkkde dielrim herkes müjdli hberler veriri..

gecen sene yalvardim esime keciboynuzu kürü yapim sana diye. diretti istemem diye. icirtemedim.
gecenlerde yine sordum sessiz sedasiz tamam dedi :53:
eee bakti gördü gelen giden yok :emir_bebek:simdi kuzu kuzu iciyor :)))

kokusu kötü degil canim. kafaya dikerse su gibi iciliyor:))

walla tatlım hiç umudum yoktu bikere söledm arkdş ddm başlamş eşi içiyrmş felan dye olur aşkım yarın alırım dedi şok oldum :)))

allah razı olsn sndnde :)) hamiş kalırsm forumda keçi boynuzu patlaması yaşayck snrm:):1::1::1::1:

çok doğru söylüyorsun herkese soru soramıyorsun herkesle çocuk muhabbeti yapamıyorsun hemen konun içinden başka şey çıkartıp konuyu değiştiriyorlar bende burda kendmi çok iyi hissediyorum ve ilk önce Rabbimin daha sonra burada ki arkadaşların duaları sayesinde bir bebişim olacak. ister inannın ister inanmayın kötü bişey yazıldıgında okurken bende ağlıyorum burda üzülüyorum Rabbim hep iyi haberler vermeyi nasip etsin inşallah herkesin gönlüne göre versin rabbim hepinizden Allah razı olsun arkadaşlaar burada olmak çok güzel

tatlımmm eşime anlttm snii doktora git ssana hamiş oldğnu söyleck dye yazdm ddm ciddn hamiş oldu diye :)) çok sevndi odaaa :) rabbm sağ salim kucğna almayı nasip etsnn tatlım..artık hamişssin unuttma bizi amaa tamammı bebişleri beraber büytcz allah izin verirse :))

çok fazla yememeye çalışıyorum en azından ilk 3 ay kandan beslendiği süreçte. daha sonra biraz daha bebeiğim için beslenmem gerek sanırım bakalım hayırlısı doktor çok fazla kilo almazsan normal doğum yapabilirsin dedi bakalım artık hayırlısı o günlere hayırlısıyla gelelim :)

tatlım kilolarnla mı başın dertte anlamadmmı yoksa...hakkında hayırlısı cnm bnm ben kızımda 3 gün sancı çekdim ama sezeryan yani :)) normal doğum güzelliği eskilerdymiş herşey hormonlu felan sanrm ondn dolayı normal doğum riskli geliyo bana bnm dr.ilki sezeryan yapmama rağmen şuan norml istersn diyoo yapablrlm fakat ben istmyrm risk ve o sancıyı çeksemde normal doğm olmuyo zaten..kızımın kordonu boynuna dolanmşdı..8 aylık doğum yapdm ben :))

merhaba kızlar topiğinizi yeni gördüm bende katılmak istedim bu bekleyişli süreçte insan sohbet etmek istiyor..

bende 1 yılı aşkındır bebek istiyorum..

eşimde sperm hız ve saayı problemi var ne yaptıysak iyileştiremedik ki hamile kalamadım..

en sonunda 7 temmuzda ilk aşılamamı yaptırdım..beklemedeyim..çok umutluyum dersem yalan olur..

tutmazsa ağustosta ara vermeden hemen 2.aşılamayı düşünüyorum

Allah hakkımızda hayırlısını versin inş..

merhaba kızlar topiğinizi yeni gördüm bende katılmak istedim bu bekleyişli süreçte insan sohbet etmek istiyor..

bende 1 yılı aşkındır bebek istiyorum..

eşimde sperm hız ve saayı problemi var ne yaptıysak iyileştiremedik ki hamile kalamadım..

en sonunda 7 temmuzda ilk aşılamamı yaptırdım..beklemedeyim..çok umutluyum dersem yalan olur..

tutmazsa ağustosta ara vermeden hemen 2.aşılamayı düşünüyorum

Allah hakkımızda hayırlısını verssn inş..

cnm bnm hakknda hayrılısı dilerim topiğimz snada uğurlu gelir hemen hamiş müjdeni bize verrsn..
bak spermler için biz burda keçiboynuzu kürüne başlıuyrz denednmii işe yarıyrmşş çok iyimiişş bu ay ümtlendk bizde hakkmzda hayrlıısı olsun....

cnm bnm hakknda hayrılısı dilerim topiğimz snada uğurlu gelir hemen hamiş müjdeni bize verrsn..
bak spermler için biz burda keçiboynuzu kürüne başlıuyrz denednmii işe yarıyrmşş çok iyimiişş bu ay ümtlendk bizde hakkmzda hayrlıısı olsun....

6 ay keçiboynuzu kürü kullandık canım..
1 ay incir kürü kullandık..
çakşır suyu..içtik
arısütü bal polen ceviz fındık vsvsvsvs :1::1:

yok olmadı..genede bu ara çakşır almayı düşünüyorum gene..
hala keçiboynuzu pekmezi yiyor..kürünü yapmaktan bende bıktım oda:1:

çok etkili bir kür aslında canım ama bizde işe yaramadı..belki de yaradı ama hamile kalmama yetmedi bilemiyorum..

inşallah sen istediğin sonuca ulaşırsın..

6 ay keçiboynuzu kürü kullandık canım..
1 ay incir kürü kullandık..
çakşır suyu..içtik
arısütü bal polen ceviz fındık vsvsvsvs :1::1:

yok olmadı..genede bu ara çakşır almayı düşünüyorum gene..
hala keçiboynuzu pekmezi yiyor..kürünü yapmaktan bende bıktım oda:1:

çok etkili bir kür aslında canım ama bizde işe yaramadı..belki de yaradı ama hamile kalmama yetmedi bilemiyorum..

inşallah sen istediğin sonuca ulaşırsın..

öle mi cnm ya bnde arkdşdn dün duydum bugun başlayckdm çok umtluydk blmyrm artık :(( hayrlısın olsn hakkmzda cnm ya aşılaman kaç gün oldu ...

Back
X