• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

arkadaşlar beta hcg seviyem 2628,5 çıktı. hamileyim sanırım ama kaç haftalık :S
canım yaaaa çok ama çok sevindim vallahi Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin acısını yaşatmasın inşallah

benm dilek kapılarım açık oluyo bak demişdim doktordan hamiş haberi alırsın gelrsn diye :))) ben şanslı gelym herkese kndme değilimm :(

cnmmm benmmm temmzda hamiş kaldın ama bak bizim topikde öğrendinnn :))) rabbimm sağ salim kucayına almayı nasip etsinn.....

çok sevndm adınaa dikkat ett kendiinee

ağustos ayı topiğinin ilk annesi ama oda temmzdan hamiş kalmış :)))
banada dua et o zaman canım :46:
boşuna gelmemişim bu topice uğurlu topic bu

Son düzenleme:
Canim topigin hayirli olsunnn:nazar: Hepimize sans ve melek getirsinn:49:
Temmuz olmadi, bakalim agustosa kaldikkk..Allah hepimizin yüzünü güldürsün.

hayırlısı bakalım kız ikiz olursa zaten kiloloyum artık yattıgım yerden kalkamam herhalde :)) ama herşeyin hayırlısı Rabbim nasıl yazdıysa nasıl nasip ettiyse onu görecez bakalım :)) hani ikiz olursa da fena olmazdı eşimin ailesi tarafında var.

canım yaaaa çok ama çok sevindim vallahi Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin acısını yaşatmasın inşallah

banada dua et o zaman canım :46:
boşuna gelmemişim bu topice uğurlu topic bu

tatlım önceki sayfalarda senn içinde çok güzel iyi dileklerm vardı :)) ayırt etmedn herkese dua edyrm herkesdn müjdlei hbr beklyrm diyrm :))

dilerim cnm bnm sende bana en kısa zamanda müjdeli hbr verrsn :)

Canim topigin hayirli olsunnn:nazar: Hepimize sans ve melek getirsinn:49:
Temmuz olmadi, bakalim agustosa kaldikkk..Allah hepimizin yüzünü güldürsün.

tatlım ya ağustosa gelmedn temmz ayndn bir hamiş bile çıkardık :))) dilerim snada uğur getirrir ....

liste yapmyz herkes hamiş kalyo zaten :))

tatlım topiğin uğur getirsin herkeze inşallah hayırlı uğurlu olsun şimdidennn :)

naigşş temmz hamişini ağustos topiğinde öğrndik arkdşmızı listeden sileblrsn cnmm bnmm :)) sanada topiğin uğurlu gelmişdiid dilerim banada uğurlu gelirr..:2::2::2:

hayırlısı bakalım kız ikiz olursa zaten kiloloyum artık yattıgım yerden kalkamam herhalde :)) ama herşeyin hayırlısı Rabbim nasıl yazdıysa nasıl nasip ettiyse onu görecez bakalım :)) hani ikiz olursa da fena olmazdı eşimin ailesi tarafında var.
ooo eş tarafnda varsa olablr güzel haberlerni beklyrz

tatlım ya ağustosa gelmedn temmz ayndn bir hamiş bile çıkardık :))) dilerim snada uğur getirrir ....

liste yapmyz herkes hamiş kalyo zaten :))

Masallah senin topic hizli cikti:nazar: insallah canimm hepimize ugur getirsin.
Bugun doktora gittim. 3.takipe basladik. klomen verdi yarin baslicam insallah.
Birde bitkisel olarak KISNISin faydali oldugunu ogrendim. Allah kucaklarimizi gonlumuzu umitlerimizi bos birakmasin.

bebegimin kesesini gördüm bugün şimdilik bir problem yok dedi doktor sadece çok kilo almamam lazımmış :) stresten tansiyonum 17 oldu panik oldum karnımdan göremedi altan ultrosondan baktı haftaya c.tesi tekrar gitcem hayırlısyla çok mutluyum kızlar Rabbim herkese nasip etsin inşallah

bebegimin kesesini gördüm bugün şimdilik bir problem yok dedi doktor sadece çok kilo almamam lazımmış :) stresten tansiyonum 17 oldu panik oldum karnımdan göremedi altan ultrosondan baktı haftaya c.tesi tekrar gitcem hayırlısyla çok mutluyum kızlar Rabbim herkese nasip etsin inşallah

Masallahh:nazar: Hayirliii olsun canimmm. Allah saglikli sekilde kucagina almayida nasip etsin insallah. Sagligina dikkat et..

zamanla alışırsn tatlım bebeğini görmeye bnde her gördğmde kızımı ağlardm mutluluktan..ssnrm bitane :)rabbm sağ sallim kucğna almyı nasip etsin:)

Masallah senin topic hizli cikti:nazar: insallah canimm hepimize ugur getirsin.
Bugun doktora gittim. 3.takipe basladik. klomen verdi yarin baslicam insallah.
Birde bitkisel olarak KISNISin faydali oldugunu ogrendim. Allah kucaklarimizi gonlumuzu umitlerimizi bos birakmasin.

dilerim cnm topiğimz sanada uğurlu gelir bilmyrm burdamsn temmzdmsn :)) amaa ciddn biz hemen bir hamiş verdkk :)) bu ay psikoljmi şizofrenik hamiş olrk tavan yapcm snrm bu topikle beraber bu ay hamile kalcğmı hisssdyrm ve herkes bu ay hamiş kalcksn dio :)))belkide gaaza gelyrm...dilerim bu ay bu topikte herks müjdeli haberler verir

dilerim cnm topiğimz sanada uğurlu gelir bilmyrm burdamsn temmzdmsn :)) amaa ciddn biz hemen bir hamiş verdkk :)) bu ay psikoljmi şizofrenik hamiş olrk tavan yapcm snrm bu topikle beraber bu ay hamile kalcğmı hisssdyrm ve herkes bu ay hamiş kalcksn dio :)))belkide gaaza gelyrm...dilerim bu ay bu topikte herks müjdeli haberler verir

temmuz tutmayinca agustosa gectik:)) insallah kalirsin canim sen ayagini sürükle ardindan biz gelelimm:49:
kafayi yemeden biran önce hamile kalmak istiyorum. siz boyle umutlu konusunca, insan etkileniyor.
simdi esime keciboynuzu siparis ettim. bu ay full basliyorumm insallah. kendimde pekmezini iciyorum.

temmuz tutmayinca agustosa gectik:)) insallah kalirsin canim sen ayagini sürükle ardindan biz gelelimm:49:
kafayi yemeden biran önce hamile kalmak istiyorum. siz boyle umutlu konusunca, insan etkileniyor.
simdi esime keciboynuzu siparis ettim. bu ay full basliyorumm insallah. kendimde pekmezini iciyorum.

canım ya birbrmzi motive etmesek beraber üzülmsk :( herkes kimsesiz olur çünkü burda birbrni tanımayan insanlar çok yakın insanlardn birbiri için üzülüyr ve seviniyr :))

en yakınım bile eşim bile beni anlamyor annen anlamıyor bazen ama burda herksn ortak noktası aynı oldğndn dolayı birbrni herkes çok iyi anlyo .:))
birileryle çock muhbbti yaptğmda çok sıkılyrm herkes sıkılıyoo negatif enerjji verilyrlar ayda bikere konşssn ikinci kez söledğnde ağzna lafı tıkayıveriyrlar :))

biliyorumm cnmm arkadaşlarım bakın hepimiz aynı şeyleri yaşıyrz okurken bende dedğinizi duyuyrm :))))

dilerim bu ay herkes müjdeli haberler verir bendee verebilirim full çalışmak lazım hırs yapdm hep eksik çalıyrm :(( günleri kaçırym yada kocayla küsüyrm :)) bakın çocuğm olmuyr demiyrm nedenlerim var :))

Son düzenleme:
Back
X