- 4 Şubat 2010
- 3.764
- 727
- 163
hayırlısı olsun cnm benm ya inanki umtlanmk istmyrm bu ay gebelik hiç düşnmdm stres yapmadm çünkü snrasnda hem eşim hem ben çok üzülüyrz o nedenle.ama adettn bi gün önce ilk defa başıma gelen bişe oldu göğüs damarlarm uzaktn baksnda görlck halde yemyeşil damarlar oluşdu eşim bile umutlanmşdı bi umudum buydu adet oldm ertesi gün yeşiller kayboldu ama şuandada adetmn kesilmesi biraz olsn umtlndrdı ama hakkımda hayırlısı ağustos topiği açıp hamile oldğmu öğrnrsem çok gülerim halime..
cnm ovulasyon geçen ay kullndm hüsrana uğrdm testlerinin hepsi bni hamile gösterdi o mutlulğu anlatmamam ama sonu hüsran yanlışmışdikkat et..düzenli adetin varsa eğer 11den başla 12 gün devam et dr bana öle demişdi...ovulasynlarada pek güvenmyen evde yaptıklarnza diye..dilerim bu topikde hamiş kalırsn nisan annesi olurn sende
ah canım yaaa keşke düzenli adetim olsa hiç uğraşmazdım ov. testiyle falan 28 ile 34 gün arasında sürekli değişiyor o nedenle hiç bilmiyorum ne zaman yumurtluyorum geçen ay 14. gün ve 19. gün koyu çizgiyi gördüm ama ikisinide değerlendiremedim bu ayda 16. günden itibaren her gün çalışmaya başladım ne olur ne olmaz diye bakalım artık hakkımızda hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elden umarım seninde dilediğin gibi gebeliğin oluşur hayırlısı ile öyle çok seviniyorumki burada aldığım hamilelik haberlerine kendim gibi çok seviniyorum inşallah sende sevindirirsin canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah önce senin için sonra kendim için dua edeceğim