Canım ben bu gece Meryem suresini okumaya başlayacağım
rabbim kabul etsin cnm benmm...bende her namzmda herkse dua ediyrm....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben bu gece Meryem suresini okumaya başlayacağım
dilerim hamişsindir cnm bnm test yapsan çıkar..
Buarada ben test yapdım anormal az adetime karşılık hiç bişe yok negatif yani illaki bu aya kaldım( hayırlısı olsun..
inşallah seninde bebişin vardır :) en iyisi bir kan testi yaptırmak aslında bu seferde negatif çıktıgında hayal kırıklıgına uğramaktan korkuyorum((
dilerim hamişsindir cnm bnm test yapsan çıkar..
buarada ben test yapdım anormal az adetime karşılık hiç bişe yok negatif yani illaki bu aya kaldım( hayırlısı olsun..
bugün benim de 5,günüm geçti halen adet olmadım inşallah bebişim vardı :)) arkadaşlar dualarınıza beni de unutmayın hayırlıysla
hayırlısı olsun..rabbim ne zaman derse kabulumdur ne gelirse ondan gelsin...hepimizin hakkında hayırlısı olsun cnmm
bugünde adet olmazsam sabah evde test yapmak istiyorum.geçen ay ki gecikmem de gittiğim doktor 10 gün bekle daha da olmazsan gel değerlerine bakalım demişti ertesi gün olmuştum.bu ay 10 günü bulup hasta olmazsam ve bebiş de yoksa artık doktor yolu görünüyor demektir(
Canım topiğin hayırlı uğurlu olsun şimdiden hayırlı güzel haberler verirsin umarım hepimizeee
dilerim olmazsn cnm bnm doktordan önce hamiş haberini sen alırsın:)
adet oldum diyemiyrm bile ama bugunde kahve lekelenmem oldu hep kafayı yycm( neden böle oldu bu ay....hala acabamı diyrm oyski dün test yapmşdm bişe çıkmamaşdı
![]()
bugün doktora gidiyorum arkadaşlar bana dua edin.güzel haberlerle geliyim .
arkadaşlar beta hcg seviyem 2628,5 çıktı. hamileyim sanırım ama kaç haftalık :S
canım kafanı çok kurcalıyorsa kan testine git ama strestende bu şekilde olmuş olabilir
benimde adet günüm belli oldu sonunda bat Temmuz 19
benm dilek kapılarım açık oluyo bak demişdim doktordan hamiş haberi alırsın gelrsn diye :))) ben şanslı gelym herkese kndme değilimm![]()
cnmmm benmmm temmzda hamiş kaldın ama bak bizim topikde öğrendinnn :))) rabbimm sağ salim kucayına almayı nasip etsinn.....
çok sevndm adınaa dikkat ett kendiinee
ağustos ayı topiğinin ilk annesi ama oda temmzdan hamiş kalmış :)))