5 eylüldü cnm ya nblm buarda msj atmşdm snaa...
günaydın kızlarrrr cnmm çok geçmş olsnn dikkat et kndnee bal zencefil ye cnmm iyi gelyr....boğaza..
dün gece iki tane test aldm( negatf çıkdı...moralm çok bozldu hamilemym blmyrm artık ddm kndi kendme..uyuyamadm.rüyamda ble doktrmu gördm..sbh dr gttm tekrar kan verdm...12.30da belli olck inş..dr.kendndn çok emin knşdı idrarda çıkmayablr dedi.iğnen 15.günydü testte nöbtçi ecznde bitek nimo dye bişe vardı acaba yanlşmydı iki tane yapdm hatta brni sbh yapdm ama yne negatf...düşünemyrm hamile olmdğmı ( psikoljm bozldu ya bn böle dğldm herkes değerlrni söylynce snrm böle aklm karışdı...çok erken öğrnmek iyi bişe değil (
10 gün önce 16 lardaysa değerin bugün 500 lerde gelmesi lazım :) Haydi bakalım olsun 12:30, gelsin güzel haberler :)
İçini rahatlatacaksa sana bir şey anlatayım. Arkadaşım adetinin üstünden 3 gün geçti idrar testi yaptı negatif çıktı. 3 gün daha bekledi kan testine gitti direk. 1200lerde çıktı değeri. Muhtemelen 3 gün önce idrar testi yaptığında 400 lerde falandı ama çıkmadı. Bazılarının idrarına geç geçiyormuş.
sağol canım benim onu da deneyim bakalım..
Doktorun bile kendinden emin niye canını sıkıyorsun ki . önemli olan kan testi ki zaten bu kadar erken belli olmasının sebebi sürekli takiptesin sen iğneler testler derken o yüzden dokorun kendinden emin konuşuyor. Ben inanıyorum değerinin yükseldiğini göreceksinAma şunu da bilmekte fayda var (olduğuna inanıyorum ama ) eğer olmadı ise bile öyle cümleler yazmışsın ki düşünemiyorum bile hamile olmadığımı demşsin . bu o zaman yıkılacğının belirtisi olmazsa şayet. bu kadar kafana takma bu kadar üzme kendini.olacağı varsa da bu stres yüzündn onu da yitirme .bizlerden çok daha iyi biliyorsun psikolojinin nasıl bebeği etkilediğini. Her zaman rabbime kendini bırak. bol bol dua et hayırlısını dile .
bu ayda olmadığını öğrenincde eşim yıkıldı resmen .bir gün boyunca sus pus oturdu konuşmadı.en sonunda gece konuştu ve ben ona en yakınımdan bir örnek verdim. aile dostumuz 15 yıllık evli ve bütün tedavi yöntemlerini denediler 7 defa hamile kaldı tedavi yöntemleri ile ve hepsini de 5-6 aylıkken düşürdü veya ölü doğum yaaptı. boşanma noktasına geldiler. o kadar üzerine düşüyorlar dı ki bu durumun. en sonunda ümidi kestiler yeni bir ev aldılar yeni bir düzen kurdular . ve daha sonra hiçbir tedavi yöntemi denemeden herşey olurunda iken bir anda hamile kaldı ve doğum yaptı . demekki bazı konularda rabbime sığınmak gerekiyormuş . üzerine çok düşlmemek çok takılmamak gerekiyormuş. rabbimden herşeyin hayırlısını dilemek gerekiyormuş.Ki unutma rabbim bütün duaları gerçekleştirecektir. Fakat bu nu senin istediğin zaman değil.Rabbim kendisi uygun gördüğü zaman gerçekleştirecektir.. moralini bozma . yıllarca deneyip hiç olamayan da var .
O zaman işte eşimin yüzü güldü :)
Sende hep hayırlısını dile canım . ki zaten bebişin şu an seninle tartışmaya bile gerek yok. nazın minik kardeşi geliyor
cnmmm bnmm tşk ederim çok saol 9.ayda beklemdşiğim anda hamile oldüğumu öğrndm ...
hamile olmadan önceki ay hep duam buydu rabbim hayrlısını versn ne zamn verrse versin geç olsn güç olmasın dedm.sağlklı geblkler nasip etsn dedim..dedim..
rabbim bni o ay mükafatlandırdı hamile oldğmu öğrendm...öğrendiğim an çok şükür rabbim dedim ve ilk duam isteyn herkese nasip et oldu..
canım hayırdır noldu ya :s sen gebe deil miydin bişimi oldu5 eylüldü cnm ya nblm buarda msj atmşdm snaa...
perakedisi sen bu listedede varsın..durumun ne senin....anlamadm :))
Kızlar günaydın
bat 4 ekimse az kaldı yani acuk az göbek atsan dikkatli olsan diyorum
hissetmediği anda geliyo biçok kişiye biliyosun o iş belli olmaz
inşallah bu ay senin de müjdeni alırız
yaaaa ben hala adet olmadım göğüsler şiş ama adet yoook
amin inşallah benim 1 tane oldu doktor büyümüş baya dedi iğne yaptı ben de üzülüyorum o evrede olmaya ama beterin beteri vardır yine de şükrediyorum Allahım uğraştırmadan versin inş.
Dün geecenin yarıısnda sanki bna ayan oldu.nöbetçi eczane aradm eşimle 2 gebelk testi negatfdii.bütün gece uyuymdm..dr.gttm dr ble hamilesin çıkmamş olablr dedi.ultrsnla göbeğime bakdı.bebek görnmyr norml olrk dedi..kan verdm ama hala hamile olmadğma inanyrdm..eve geldm doktr asstanı aradı ve telfn konşmamm sonnda susamadm başladm ağlmyaa hamile değilmşim..doktrmda gelsn görüşelm ddemiş.. yanlşlığnı kimyasal gebelk olrk nitelendrmş bnu yapan özel bir hastane doktru..başhekime kdr şikayt ettm çok kötüyüm..
bgnde doktrma 2 gn de bir kan değerlrme baklmsı gerektğini sölemşdm bnm paranoya oldğmu dğşnmşdü hatta tavırlı davrndı banaa
özür dilerim arkdşlarr bende blmyrdm bnde blmyrdm böle olcğnaa...
doktrma defalrca ısrarla sölemşdm iğneden snraki 7.günde gebelk içn kimse kesin konşmaz dye evt sonunda ben haklı çıkdım.6 yıl okumadım ama bilgi sahibi olmşdm....
rabbim sizlere yaşatmasn en kısa zamanda müjdeli hberler vermyi nasip etsin...
Dün geecenin yarıısnda sanki bna ayan oldu.nöbetçi eczane aradm eşimle 2 gebelk testi negatfdii.bütün gece uyuymdm..dr.gttm dr ble hamilesin çıkmamş olablr dedi.ultrsnla göbeğime bakdı.bebek görnmyr norml olrk dedi..kan verdm ama hala hamile olmadğma inanyrdm..eve geldm doktr asstanı aradı ve telfn konşmamm sonnda susamadm başladm ağlmyaa hamile değilmşim..doktrmda gelsn görüşelm ddemiş.. yanlşlığnı kimyasal gebelk olrk nitelendrmş bnu yapan özel bir hastane doktru..başhekime kdr şikayt ettm çok kötüyüm..
bgnde doktrma 2 gn de bir kan değerlrme baklmsı gerektğini sölemşdm bnm paranoya oldğmu dğşnmşdü hatta tavırlı davrndı banaa
özür dilerim arkdşlarr bende blmyrdm bnde blmyrdm böle olcğnaa...
doktrma defalrca ısrarla sölemşdm iğneden snraki 7.günde gebelk içn kimse kesin konşmaz dye evt sonunda ben haklı çıkdım.6 yıl okumadım ama bilgi sahibi olmşdm....
rabbim sizlere yaşatmasn en kısa zamanda müjdeli hberler vermyi nasip etsin...
Günaydın canlarım..
canım çok sevindim inan. Allah tamamına erdirsin
3 gündür hasta yatıyorum.grip, boğaz .. :2: Boğazımdaki iltihap kulaklarıma da yayıldı o derece üşütmüşüm.her ihtimale karşı gebelikte de kullanılabilen sakıncası olmayan pen-os isminde bi antibiyotik alıyorum. Birde ayva yaprağını kaynatıp içiyorum. ama hala ne adet var ne de adet belirtisi. test yapıyorum ve negatif hala. sanırım ayva yaptağından dolayı adetim kesildi :26:
aman sizler dikkat edin kendinize benim gibi üst üste 3 dondurma yemeyin
kızlar bende kan testi yaptırdım bugün .bat 1 ekimdi....sonuç..12,2 çıktı...biyolog bu sonuca bişey diyemiyoruz 2 gün sonra tekrarlayın dedi....hayırlısı inş ctesi daha mutlu habereler veririm..
günaydın kızlarrrr cnmm çok geçmş olsnn dikkat et kndnee bal zencefil ye cnmm iyi gelyr....boğaza..
dün gece iki tane test aldm( negatf çıkdı...moralm çok bozldu hamilemym blmyrm artık ddm kndi kendme..uyuyamadm.rüyamda ble doktrmu gördm..sbh dr gttm tekrar kan verdm...12.30da belli olck inş..dr.kendndn çok emin knşdı idrarda çıkmayablr dedi.iğnen 15.günydü testte nöbtçi ecznde bitek nimo dye bişe vardı acaba yanlşmydı iki tane yapdm hatta brni sbh yapdm ama yne negatf...düşünemyrm hamile olmdğmı ( psikoljm bozldu ya bn böle dğldm herkes değerlrni söylynce snrm böle aklm karışdı...çok erken öğrnmek iyi bişe değil (
kızlar bende kan testi yaptırdım bugün .bat 1 ekimdi....sonuç..12,2 çıktı...biyolog bu sonuca bişey diyemiyoruz 2 gün sonra tekrarlayın dedi....hayırlısı inş ctesi daha mutlu habereler veririm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?