"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

sağol canım benim onu da deneyim bakalım..

Doktorun bile kendinden emin niye canını sıkıyorsun ki . önemli olan kan testi ki zaten bu kadar erken belli olmasının sebebi sürekli takiptesin sen iğneler testler derken o yüzden dokorun kendinden emin konuşuyor. Ben inanıyorum değerinin yükseldiğini göreceksin Ama şunu da bilmekte fayda var (olduğuna inanıyorum ama ) eğer olmadı ise bile öyle cümleler yazmışsın ki düşünemiyorum bile hamile olmadığımı demşsin . bu o zaman yıkılacğının belirtisi olmazsa şayet. bu kadar kafana takma bu kadar üzme kendini.olacağı varsa da bu stres yüzündn onu da yitirme .bizlerden çok daha iyi biliyorsun psikolojinin nasıl bebeği etkilediğini. Her zaman rabbime kendini bırak. bol bol dua et hayırlısını dile .

bu ayda olmadığını öğrenincde eşim yıkıldı resmen .bir gün boyunca sus pus oturdu konuşmadı.en sonunda gece konuştu ve ben ona en yakınımdan bir örnek verdim. aile dostumuz 15 yıllık evli ve bütün tedavi yöntemlerini denediler 7 defa hamile kaldı tedavi yöntemleri ile ve hepsini de 5-6 aylıkken düşürdü veya ölü doğum yaaptı. boşanma noktasına geldiler. o kadar üzerine düşüyorlar dı ki bu durumun. en sonunda ümidi kestiler yeni bir ev aldılar yeni bir düzen kurdular . ve daha sonra hiçbir tedavi yöntemi denemeden herşey olurunda iken bir anda hamile kaldı ve doğum yaptı . demekki bazı konularda rabbime sığınmak gerekiyormuş . üzerine çok düşlmemek çok takılmamak gerekiyormuş. rabbimden herşeyin hayırlısını dilemek gerekiyormuş.Ki unutma rabbim bütün duaları gerçekleştirecektir. Fakat bu nu senin istediğin zaman değil.Rabbim kendisi uygun gördüğü zaman gerçekleştirecektir.. moralini bozma . yıllarca deneyip hiç olamayan da var .

O zaman işte eşimin yüzü güldü :)

Sende hep hayırlısını dile canım . ki zaten bebişin şu an seninle tartışmaya bile gerek yok. nazın minik kardeşi geliyor

İçini rahatlatacaksa sana bir şey anlatayım. Arkadaşım adetinin üstünden 3 gün geçti idrar testi yaptı negatif çıktı. 3 gün daha bekledi kan testine gitti direk. 1200lerde çıktı değeri. Muhtemelen 3 gün önce idrar testi yaptığında 400 lerde falandı ama çıkmadı. Bazılarının idrarına geç geçiyormuş.

ayyy cnm bnmm çokk saolunnnnnnnnnnnnnn

cnmmm bnmm tşk ederim çok saol 9.ayda beklemdşiğim anda hamile oldüğumu öğrndm ...

hamile olmadan önceki ay hep duam buydu rabbim hayrlısını versn ne zamn verrse versin geç olsn güç olmasın dedm.sağlklı geblkler nasip etsn dedim..dedim..

rabbim bni o ay mükafatlandırdı hamile oldğmu öğrendm...öğrendiğim an çok şükür rabbim dedim ve ilk duam isteyn herkese nasip et oldu..

Bak işte kendin söylüyorsun o vakit hiç heyecana strese 'psikolojim bozuldu' gibi kelime gruplarına gerek yok .o bebek senin göbüşünde

Dün geecenin yarıısnda sanki bna ayan oldu.nöbetçi eczane aradm eşimle 2 gebelk testi negatfdii.bütün gece uyuymdm..dr.gttm dr ble hamilesin çıkmamş olablr dedi.ultrsnla göbeğime bakdı.bebek görnmyr norml olrk dedi..kan verdm ama hala hamile olmadğma inanyrdm..eve geldm doktr asstanı aradı ve telfn konşmamm sonnda susamadm başladm ağlmyaa hamile değilmşim..doktrmda gelsn görüşelm ddemiş.. yanlşlığnı kimyasal gebelk olrk nitelendrmş bnu yapan özel bir hastane doktru..başhekime kdr şikayt ettm çok kötüyüm..
bgnde doktrma 2 gn de bir kan değerlrme baklmsı gerektğini sölemşdm bnm paranoya oldğmu dğşnmşdü hatta tavırlı davrndı banaa

özür dilerim arkdşlarr bende blmyrdm bnde blmyrdm böle olcğnaa...

doktrma defalrca ısrarla sölemşdm iğneden snraki 7.günde gebelk içn kimse kesin konşmaz dye evt sonunda ben haklı çıkdım.6 yıl okumadım ama bilgi sahibi olmşdm....

rabbim sizlere yaşatmasn en kısa zamanda müjdeli hberler vermyi nasip etsin...

Diğer tarafta da yazdım buraya da yazayım. Çatlatma iğnelerinin içinde hcg hormonu olduğundan erken yapılan testler yanıltıcı olabiliyor diye okumuştum bir arkadaşın yazısında. Ama senin doktorun o kadar emin konuşmuştu ki aklıma gelmemişti bile böyle bir ihtimal

Hayırlısı şimdi değilmiş demek ki. Doktorun hakkında ne diyeceğimi inan bilemiyorum. Gereken ne varsa yap onunla ilgili.

nazcım sen hamileydin kan verdim falan yazmışsın sonuç çıktı mı canım ne oldu anlamadım sen daha önceden kan vererek öğrenmemiş miydin hcg kaç çıkmıştı ki? 2 tane test yanlışta çıkabilir önemli olan kan sonucu cnm bu seferki kan sonucu kaç çıktı

Son düzenleme:

Mrb tatLım evt yarın bat gunum ve butun belırtılerım var hisstsemde hıssetmesemdee yarın kırmızılar gelicek
sen haLa oLmadın mı tatLım stres yapmamaya çaLış

amin inşallah benim 1 tane oldu doktor büyümüş baya dedi iğne yaptı ben de üzülüyorum o evrede olmaya ama beterin beteri vardır yine de şükrediyorum Allahım uğraştırmadan versin inş.

hakLısın cnım yinede haLımıze şükretmek lazım tıp bıze ne guzel alternatıfler sunuyor eskıden bunlarda yokmuş ama insan üzülüyr işte ister istemez rabbım hakkımızda hayırlı olanı versın....

ahhhhh cnmm şokk oLdum yaaa bu nsl bır doktormuş madem bişeyden anlamıyor ne işi varmış orda... Canımm ya ne olur üzülme vardır herşeyde bir hayır unutma bunu..özür diliycek bişeydee yok ...sen moralini yüksek tut dunyalar guzelı bır kızın var cok yakında bı bebıs dha gelıcek hıc merak etme

canımsın benim. kuzum nazcım allah o doktora akıl fikir versin.ne diyebilirsin ki. canıım bu ay olmadı diye hiç bir zaman olmayacak değil ya. üzülme moralini bozma dmek istiyorum ama ağlamadan da insan rahatlayamıyor ki.
Eşimle tur da iken yrd doç. kadın doğum cu vardı. ona diyorum bhcg nin gebelik kesinleşene kadar takip edilmesi gerekmiyor mu? öyle şey olur mu saçma bir kere bakılır öyle on defa bakılır mıymış? dedi dona kaldım... Al işte böylelerinin eline düşersen böyle olur .

Canım herşeyin hayırlısı..hakkında hayırlısı neyse o olsun..

Bu arada benim de kırmızılar geldi. Bu ay da olmadı

sağol cnm darısı başına inş

kızlar bende kan testi yaptırdım bugün .bat 1 ekimdi....sonuç..12,2 çıktı...biyolog bu sonuca bişey diyemiyoruz 2 gün sonra tekrarlayın dedi....hayırlısı inş ctesi daha mutlu habereler veririm..

kızlar bende kan testi yaptırdım bugün .bat 1 ekimdi....sonuç..12,2 çıktı...biyolog bu sonuca bişey diyemiyoruz 2 gün sonra tekrarlayın dedi....hayırlısı inş ctesi daha mutlu habereler veririm..

10 üstü için pozitif diyorlar, gözün aydın ama daha çok çok yeni. Hatta fazla yeni :) Onun için 2 gün sonra bir daha yaptır bakalım. İnşallah hızla artmış olacak o zaman değerin :)

canım ya nolduuuu..kan testinde çıkmıştı yaaaa

canım var bence ..merak etme deger düşük ama artar..iyi düşün bebişin sana tutunsun..bence senin yumurtlama gec oldu..ondan düşük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…