Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tşk.ederim arkadaşım (naz1969) morel verdin hakkımızda hayırlısı olsun liste yapacaksanız benim bat 10 eylül inş.kısmetse
hamileyim ve hala burdayımmmmmm.........
selam kızlar gittiim yaptırdım testleri ağrılarım kesildi zaten nerdeyse eşim 1 haftadır elini bile sürmüyor öğrendi rahatladı bende umursamıyorum bile işi yorucu değil biraz benim koca rahatına düşkün banyo yapmaya üşenir34 yaşındayım anne olmayı çok istiyodum gerçekten heves falan kalmadı
Arada bir geliyorum kızlarOkul başladı malum vaktim olmuyor koşturmaktan. Öncesinde memlekete gittim net yoktu falan.
NAsıl durumlar,var mı güzel haberler?
cnm bnmm herşeyin bir vakti zamanı var bilmiyoruz sabırla beklemek düşüyor bize ::)) belki bu ay senin zamanın ben diğer ayı bekleyecğim :)) hayırlısı olsun olsun geç olsun ama asla güç olmasın...rabbim kolay geçitlrden geçirsin rahat hamilelik nasip etsin..
tatlım bilyrm görüyrm seni :) bebişş nasıl cnm bnmm
cnmm bnmm o oluyo bnm eşim 20 gün olmşdur :)) yumurta çatlamynca mutsuz olduğm için sanrm tabiki yanlış yapdım ben çok pişmanm eşime böyle davrndğm için(( bidaha yapmaycğm ama her ay çatlamaynca daha çok üzülyrm snrm ondn yoksa ben eşime asla böyle davrnmzdm
(
cnm bnm arada böyle oluyo hevesim gtti diyrm bende ama yumurtlama günleri gelnce :)))a aa boış geçmemem gerek diye yine kolları sıvyrz:)) her ay bunu yaşıyrm:)) sabırla beklyrz cnm 34 yaşndasn anne olablrsn sende 40 yaş üstü forumdaa hamişlerr var ya..mutsuzluğa kapılma yaa:))
saol canım benim bakalım tatile götürecek beni inş.iyi gelir ben ailesinin yaptıklarını hazmedemeğim için stresten olmuyor diyor doktor herşey yolunda dedi eşimde kendi ailesi ve benim ailemin ne düşündüğünü takma kafaana kendine bak diyor
1 temmuz da açtığm konu hala burda açık :)) 1 eylülü gördm :))) hamiş değilim hayırlısı olsn diyrm vakti zamanını beklyrm..
ama bu topikk çok müjdeli haber verdi uğurunaa inandkk...ben hala burdayım..bir çok yakın arkdşlarm bile gitti..bazıları hamişdi gitti hamişlerin muhbbtni burda olmaz diyerek hak verdim...diğer arkdşlarda kendilernce gittiler..hep burda olacğz diye söz verdiğimz arkdşlarmız bile yokk başka konulardalar...
bunların hiçbiri önemli değil aslında ben hala sözümdeyim yanlızda olsam burada kalacağım demişdim..burdayım :)))
heerkese teşekkürler aralık ayı olsada burdayım :))umarım sizler için sorun değildir arkdşlr :))
hatta hamiş olncada burda olcam hahahaha ::))
ağustos topiğindeym diyen arkadşlarr bat larnı yazarlarsaa liste yapalım :)) 3 kişi olsakda :))
canım sen hiiç takma kafana, çünkü burada o kadar çok popüler konu başlıkları açıldı ki .. hepsinin kaderi aynı oldu, zamanı gelince terkedildiler.. :)
ben burdaki ekibi çok sevdim. çoğu kez yazdıklarıma cevap alamasam da, yine arada girip duygularımı, durumumu paylaşıyordum, hala paylaşıyorum..
bir kısmı yazdıklarına cevap verilmediği için küsüp gitti.
bir kısmı belki yeni bir başlangıç yapmak için farklı topiklere gittiler
bir kısmıda istediği elektriği forumda alamadılar..
gidenin yolu açık olsunn, güzel haberlerle dönsünler inşallah
ama neden gittiler diye alınganlık yapma sakın.
çünkü gün gelecek sende bu topiği terkedeceksin..
çünkü bir zaman sonra güncelliğini kaybedecek..
belki başka bomba bir başlıkla geri döneceksin..
dediğim gibi ben bu topiği çok sevmiştim.. bayaa da popüler bir dönem yaşadı başlık, baksana taa kaçıncı sayfalara kadar geldik.. hep çok ilgiliydin herkese karşı, iyi niyetliydin, bunun için teşekkürler
yine zaman zaman gelip sizleri hakkımda bilgilendirmeye, yazdıklarınızı okumaya devam edeceğim
benim batta 7 ekim beni de eklermisiniz listenize arkadaşlar
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]ANNE ADAYI[/TD]
[TD]MÜJDELİ GÜNÜ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umaynur[/TD]
[TD]17 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdee[/TD]
[TD]10 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mmlkk[/TD]
[TD]19 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elma kurdu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perakedisi[/TD]
[TD]20 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atlanta[/TD]
[TD]20 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]naz1969[/TD]
[TD]6 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nevalee[/TD]
[TD]7 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
alınganlık değil ya belkide herkese çok yakındm hep beraber olurz sanmşdm :)) o kadr önmli değilde sadce duyglrmıda paylaşmşdkk :)))güzel düşnclern için tşk edrm şekerim...listemze eklemşdm seni de:) dilerim snde müjdeni bizlerle paylaşrsn
naz nagihan bebegini kaybetmis( neden olmus bir bilgin varmi cok uzuldum yaa hic giriyormu topige biliyorsun iki aydir yoktum cok merak ettim simdi nasil oldugunu Allah sabrini versin inss birdaha melegini yollar rabbim
(
bende geldimmmmm :))))) kizzz nasil ozledim seniiii nasilllllllllll
msjlarmıı şimdi silecemm cnmm yazabilrsinn sen neler yapdınn anlatt biraz..nazzz sana msj atamiyorum kuzum msj bolumun cok doluymus birazini silsende azicik yazsam kizzz :))
listeye eklediğin için teşekkürler canım.
hadi bakalım bol müjdeli haberler veririz inşallah
canım benimde 24 eylül kimseyi bırakmadık 2 topik arasında gidip geliyoruz bazılarıda değişiklil araıyordurbende burada kimseyi bulamadığımdan bi orası bi burası gidip geliyorum
![]()