• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

ben bu ay cok erken adet oldum kızlar:5::5: ayın bırınde felan beklıyodum en kötu ıhtımalle 31ınde ama bugun adet oldum.. memleketteydım orda vajınada bır ağrı basladı hafıfte sıslık vardı. eve bı geldım camasırımda koca bır cıkolata lekesı:ssz::ssz::ssz::ssz: suanda devamı gelıyor gercı hıssedıyodum bu ay umut olmadığını ama nedense ınsan yınede uzuluyo ya:43::43::43::43:

ben bu ay cok erken adet oldum kızlar:5::5: ayın bırınde felan beklıyodum en kötu ıhtımalle 31ınde ama bugun adet oldum.. memleketteydım orda vajınada bır ağrı basladı hafıfte sıslık vardı. eve bı geldım camasırımda koca bır cıkolata lekesı:ssz::ssz::ssz::ssz: suanda devamı gelıyor gercı hıssedıyodum bu ay umut olmadığını ama nedense ınsan yınede uzuluyo ya:43::43::43::43:

neden o kadar erken gelmiş ki üstüne görme olmasın canım.normalde böyle olur muydu hiç

neden o kadar erken gelmiş ki üstüne görme olmasın canım.normalde böyle olur muydu hiç

bılmıyorum cnm cocuk dusunmeye basladığımdan berı adetım kafayı yedı belkı olmuştur dıkkatımı cekmemıstır.. ustune gorme felan olduğunuda sanmıyom ama doktora gıdıcem nasılsa:5::5:

olabılır cnm ıkı aydır klomen kullandım doktor yumurtaların artacak dedı ama öle olmadı bu ay son kez vercek heralde.. sen hamılemısın hamıleysen ne zaman nasıl kaldın:17::17:

canım benim bu ikinci denemen dün adet olmam gerekiyordu fakat olmadım bugünde gelen giden yok sabah test yaptım çoook silik bi çizgi gördüm daha tam belli değil yani hamile olup olmadığım heyecanla pazartesiyi bekliyorum :)))

canım benim bu ikinci denemen dün adet olmam gerekiyordu fakat olmadım bugünde gelen giden yok sabah test yaptım çoook silik bi çizgi gördüm daha tam belli değil yani hamile olup olmadığım heyecanla pazartesiyi bekliyorum :)))

hayırlı olsun cnm sımıdıden o cızgı olmadıkca gorunmuyo ya bende hıç cıkmadı sılıkte olsa:9::9::9: aramadan hamıle kalmana sevındım benım bır sene olacak onumuzdekı ay bakalım artık :26::26:

hayırlı olsun cnm sımıdıden o cızgı olmadıkca gorunmuyo ya bende hıç cıkmadı sılıkte olsa:9::9::9: aramadan hamıle kalmana sevındım benım bır sene olacak onumuzdekı ay bakalım artık :26::26:

çok teşekkür ederim canım kesin sonucu pazartesi veririm artık.inşallah daha fazla beklemezsin sende canım Allah isteyen herkese nasip etsin

hanımlar benim de adetim 4 gün gecikti... bu gün eşim nova adlı bir test getirmiş, yaptım ama sonuç negatif... pazartesiye adet olmazsam kan tahlili yaptırayım diyorum ama bir yandan da yarın ya da bugün acilden mi tahlil yaptırsam diye de düşünüyorum... devlet hastanelerinin acilllerinde yaparlar mı acaba ?

teşekkür ederim canım inşallah hepimiz muradımıza ereriz.hadi yaaa hangi test bu bende bugün farklı test aldım bakalım bundada çıkacakmı.
senin için büyük hayal kırıklığı olmuştur yaaa.insan kendini kötü hissediyr
cnm laboraq a benzer bi adı vardı çok üzülmşdm..

kız biz beraber olckdk adett :))) 31 inde beraber olmşdk..o zaman bnde mi olcm :)) erkenden

hanımlar benim de adetim 4 gün gecikti... bu gün eşim nova adlı bir test getirmiş, yaptım ama sonuç negatif... pazartesiye adet olmazsam kan tahlili yaptırayım diyorum ama bir yandan da yarın ya da bugün acilden mi tahlil yaptırsam diye de düşünüyorum... devlet hastanelerinin acilllerinde yaparlar mı acaba ?

cnm bütün hastnelern acilnde yapyrlar...olmadıı karnım kasıklarım diye gitt ilk sorularuı gebelk varmı die soruyrlar evet olablr dersn kan isterler...dilerim müjdei hberler verrsn

canım ben bu ay neredeyse full çektim zaten şüpheli ilşki yok:17::17::17::17:
bazıların ki çıkıyomuş benimde 6,7 gün var adete çıkar dedim yaptım ama malesef koca bir tek çizgi:43::43:

canım ben bu ay neredeyse full çektim zaten şüpheli ilşki yok:17::17::17::17:
bazıların ki çıkıyomuş benimde 6,7 gün var adete çıkar dedim yaptım ama malesef koca bir tek çizgi:43::43:

cnm ben erken yumurtlamş çıkmadı :)) snnkide geç döllnme ise geç çıkar :;)) bnm hergün ilşkim olmadı..ramazn aynda :))

cnm laboraq a benzer bi adı vardı çok üzülmşdm..

kız biz beraber olckdk adett :))) 31 inde beraber olmşdk..o zaman bnde mi olcm :)) erkenden

cnm bütün hastnelern acilnde yapyrlar...olmadıı karnım kasıklarım diye gitt ilk sorularuı gebelk varmı die soruyrlar evet olablr dersn kan isterler...dilerim müjdei hberler verrsn

benim taktik :52: bende devlet acle gittim kasığım ağrıyo dedim ama test yaptırcak arkadaş sen sakın kasığım deme bütün gücüyle çöküyo valla benim sol kasığıma bastırdığında adamın elini kırcaktım :9: belim ağrıyor de evliyim korunmuyorum da de hemen hcg istiyorlar zaten :9:

Son düzenleme:
haklısın canım ama ne bilim yaa tutamadım kendimi yaptım testi
üzüldüm mü negatifi görünce tabi ki hayır
çünkü farkındayım daha çoook erken..:1::1::1:
varsa da yoksa da rabbim ne nasip ederse o..

kesinlikleee vardır bir hayır :38:

kesinlikleee vardır bir hayır :38:

aslında beni test yapmaya iten sebep kasıklarımda ki sancıydı..bi kaç gündür vardı zaten ama bugün baya şiddetlendi..
umutlanmak istemem üşütmüşte olabilirim:44::44::44::44:

Back
X